Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το σπιτι μου ειναι δυοροφο και στο μπαλκονι εχω καμια 30αρια γλαστρες.στο ισογειο εχω αυλη και τραβηξα αρδευτικο σωληνα απο πανω.για να σας δοσω μια εικονα εχει κηπο αριστερα οπως κοιτας το σπιτι-εισοδο με μαρμαρο η οποια εχει δυο μεγαλες γλαστρες και κηπο δεξια.μεχρι και την εισοδο το ποτισμα γινεται κανονικα.στις δυο γλαστρες της εισοδου και περα υπαρχει προβλημα.λετε να φταιει η κλιση που ειναι λιγο αναποδη?ο προγραμματιστης που βρισκεται στο μπαλκονι ενδεχεται να μην μπορει να σπρωξει το νερο περα απο την εισοδο?εδωσα καπια σωστη κλιση και τωρα περιμενω να δω τι θα γινει.

Δημοσ.

ο προγραμματιστής δεν σπρώχνει το νερό. Το σπρώχνει το ίδιο το δίκτυο ύδρευσης. Ο προγραμματιστής είναι απλά μια "αυτόματη βάνα", που ανοιγοκλείνει όποτε της πεις.

Ίσως απλά δεν φτάνει η παροχή; Ίσως χρειάζεται μεγαλύτερης διατομής κεντρικός σωλήνας; Υποθέτω έχεις μια κεντρική σωλήνα από την οποία βγαίνουν μικρότερες με ένα μπεκ για κάθε γλάστρα. Ίσως να κλείσεις λίγο όλα τα μπεκ και να αυξήσεις τον χρόνο ποτίσματος;

Ή μήπως έχει κάνα βούλωμα ή τσάκισμα πουθενά ο σωλήνας;

Δημοσ.

ο προγραμματιστής δεν σπρώχνει το νερό. Το σπρώχνει το ίδιο το δίκτυο ύδρευσης. Ο προγραμματιστής είναι απλά μια "αυτόματη βάνα", που ανοιγοκλείνει όποτε της πεις.

Ίσως απλά δεν φτάνει η παροχή; Ίσως χρειάζεται μεγαλύτερης διατομής κεντρικός σωλήνας; Υποθέτω έχεις μια κεντρική σωλήνα από την οποία βγαίνουν μικρότερες με ένα μπεκ για κάθε γλάστρα. Ίσως να κλείσεις λίγο όλα τα μπεκ και να αυξήσεις τον χρόνο ποτίσματος;

Ή μήπως έχει κάνα βούλωμα ή τσάκισμα πουθενά ο σωλήνας;

το συνολικο μηκος της σωληνας ειναι περι τα 45 μετρα και στις γλαστρες εχω μικροτερης διατομης σωληνα που καταληγει σε καρφωτο μπεκ,ενω στα δεντρα εχω μπεκ πανω στον αρδευτικο σωληνα.σιγουρα τον χρονο θα τον αυξησω και θα "χαμηλωσω" την ενταση στα μπεκ του μπαλκονιου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...