paokfever Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα. Μπαίνω κατευθείαν στο θέμα γιατί είναι πραγματικά πολύ ενοχλητικό. Πριν κανα μήνα περίπου πέρασα τα Windows 8 στο pc αυθεντικά (κατεβασμένα από το dreamspark) όλα καλά κι ολα ωραία μέχρι που άρχισαν τα προβλήματα... Μετά από καμιά βδομάδα freezαρε το πισί, και μου έβγαζε ενα μήνυμα "Display driver stopped responding and has recoverd succesfully" ε, μου την έδωσε και ξαναέβαλα τα εφτάρια. Τώρα περίπου 12349-12350 φορές τη μέρα μου βγάζει το ίδιο μήνυμα και μου κολλάει οτιδήποτε κάνω... Πχ, αν βλέπω βίντεο στο Youtube χρησιμοποιώντας Chrome μαυρίζουν όλες οι καρτέλες και θέλει επανεκίνηση ο Chrome. Αν έχω ανοιχτό κάποιο φάκελο σταματάει να αποκρίνεται, αν δε έχω ανοιχτό κανα παιχνίδι πχ Dota 2 ή Dead Space 3 αν είμαι τυχερός, με πετάει από το παιχνίδι και θέλει να ανοίξω task manager για να το κλείσω, αν δεν ειμαι τυχερός κρασάρει το πισί... Οπότε θα εκτιμούσα ιδιαιτέρως κάποια συμβουλή ή λύση για το πρόβλημά μου. Στο ίντερνετ που έψαξα λίγο δεν μπόρεσα να βρω λύση, παρα μόνο διαπίστωσα ότι κι άλλοι έχουν παρόμοιο πρόβλημα... Η μητρική μου: MSI H61m-P21 Επεξεργαστής: Intel Celeron G530 @ 2.4Ghz 4Gb ram kingston Κάρτα γραφικών: nVidia GeForce GT520 Αν έπρεπε να γραψω σε κάποιο άλλο thread ζητάω ταπεινά συγνώμη
coolerman Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 κατέβασε το hd sentinel να δούμε τήν "ύγεια" του σκληρού σου. καί πόσταρε εδώ τα αποτελέσματα.
coolerman Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Τι στοιχεία να ποστάρω? θα το "κατεβάσεις",το ξεζιπάρεις γιατί είναι σε μορφή "zip" το κάνεις εγκατάσταση,το τρέχεις και μετά σου βγάζει τα αποτελέσματα, κάνεις screen shoot και το ποστάρεις να το δούμε σε τι κατάσταση είναι ο δίσκος σου. **Π.χ π.χ
coolerman Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Στον samsung ειναι το λειτουργικο... Η δίσκοι σου είναι μιά χαρά. η κάρτα σου πρέπει να σου κάνει τήν "ζημιά" για έλενξε τους driver της απο εδώ απενεργοποίησε την και "τρέξε" τήν onboard να δείς άν στο ξανά κάνει.
paokfever Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Τους τελευταίους έχω, τους κατέβασα χθες μάλιστα... Τώρα τελευταία κάνει δυνατό θόρυβο όταν ανοίγω το πισί, ενώ παλιότερα όχι... Παίζει να φταίει η σκόνη? Λεω εγω τώρα....
coolerman Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Τους τελευταίους έχω, τους κατέβασα χθες μάλιστα... Τώρα τελευταία κάνει δυνατό θόρυβο όταν ανοίγω το πισί, ενώ παλιότερα όχι... Παίζει να φταίει η σκόνη? Λεω εγω τώρα.... πού καί πού θέλει και κανένα καθάρισμα και αλλαγής πάστας άν τήν έχεις καίρο καί δέν τήν έχεις καθαρίσει ποτέ..εε ναί θέλει! **κατέβασε και το memtest(το κατεβάζεις/"κάψιμο" σε usb η cd/dvd/επανεκκίνηση pc και το αφήνεις 3 ώρες γιά τέστ μνήμες) γιά να κάνουμε και έναν έλενχο στήν μνήμη σου.
paokfever Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Την έχω πάνω κάτω ενα χρόνο και την είχα καθαρίσει μια φορά πριν κανα πεντάμηνο θα δω, κι αν δεν, παιρνω και καινούργια γιατί μούφα είναι
coolerman Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Την έχω πάνω κάτω ενα χρόνο και την είχα καθαρίσει μια φορά πριν κανα πεντάμηνο θα δω, κι αν δεν, παιρνω και καινούργια γιατί μούφα είναι κοίταξε αυτά πού γράφω και πές μας.
paokfever Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 To βραδακι θα ποσταρω... αν και με το που τον ανοιξα και τον καθαρισα λιγο, δε βλεπω να χει κανα προβλημα....
WalkerSW Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Το πρώτο πράγμα που τσεκάρεις σε τετοιες περιπτώσεις έιναι η θερμοκρασία τις καρτας και γενικότερα η καρτα... ολα τα υπολοιπα που προτάθηκαν ήταν απλα περιτά και χασιμο χρόνου στην προκειμενη φαση φάση που ο φτάιχτης μοιαζει να είναι προφανής!
coolerman Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Το πρώτο πράγμα που τσεκάρεις σε τετοιες περιπτώσεις έιναι η θερμοκρασία τις καρτας και γενικότερα... ολα τα υπολοιπα που προτάθηκαν ήταν απλα περιτά και χασιμο χρόνου στην προκειμενη φαση φάση που ο φτάιχτης μοιαζει να είναι προφανής! "περιττα" ουτε "χασιμου χρονου" δεν το λες,προσπαθουμε να βρουμε τι φταιει,μπορει να προερχονται απο πολλους "παραγοντες". κοιταμε και λιγο παραπερα περαν της καρτας.δεν ειναι μονο η θερμοκρασιες.
WalkerSW Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Ε ναι βρε αγορι μου... αλλα πρώτα κοιτας την καρτα και μετά όλα τα αλλα .. οχι να ξεκινάμε με όλα τα ασχετα και να αφηνουμε το πιο ουσιαστικο για το τέλος ... δεν έχει νόημα!
coolerman Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 είμαι τής παλιάς σχολής..πάω ανάποδα πάλι καλά που τού είπα να κοιτάξει καί τήν κάρτα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα