Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια χρειαζομαι βοηθεια!!!!!!!!!!!!!!

Το wii μου χαλασε και καθεται σε μια ακρη εδω και μερικους μηνες. Το προβλημα μαλλον ειναι απλο αλλα δεν εχω ιδεα!Αν υπαρχει καποιος που θελει να βοηθησει ας με ενημερωσει ειτε απο εδω ειτε με πμ. Μενω πατρα σε περιπτωση που θελει καποιος να το δει απο κοντα.

Για να σας κατατοπισω το προβλημα το εχω με τον wbfs manager οπου δεν μπορω να φορτωσω παιχνιδια στoν εξωτερικο σκληρο δισκο (το wii ειναι φορμαρισμενο), μου χτυπαει συνεχεια error

Δημοσ.

Για να σας κατατοπισω το προβλημα το εχω με τον wbfs manager οπου δεν μπορω να φορτωσω παιχνιδια στoν εξωτερικο σκληρο δισκο (το wii ειναι φορμαρισμενο), μου χτυπαει συνεχεια error

οποτε το wii δεν εχει χαλασει....

τι error σου βγαζει το wbfs manager?

Δημοσ.

γεια!σε ευχαριστω για την απαντηση!

ειχα καιρο να ασχοληθω με το wii και πηγα να βαλω ενα παιχνιδι στο wbfs manager και μου βγαζει συνεχεια οτι πρεπει να κανω format, κανω format και μετα μου χτυπαει παλι error, να επιβεβαιωσω οτι εχει γινει φορματ κ ο δισκος δεν χρησιμοποιειται...οταν παταω browse να μου βρει παιχνιδι για να το φορτωσω, τη μια δεν το βρισκει οταν ανοιγω τον φακελο αλλα συνηθως χτυπαει παλι error...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...