REDODIN7 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δεν θα μακρηγορήσω απλά μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση (ευχάριστη) πως ενώ οι δικοί μας εδώ πολιτική και εκκλησιαστική εξουσία δεν κάνουν τίποτα για τον λαό και τον αφήνουν να πηγαίνει από το κακό στο "χειρότερο", οι κύπριοι πρώτα είπαν όχι στην τρόικα και τώρα οι εκκλησία διαθέτει την περιούσια της για τους κύπριους. Αφού έχουμε την ίδια καταγωγή γιατί αυτοί στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και εμείς όχι ?
ZAKKWYLDE Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Όλα θα φανούν και θα κριθούν εκ του τελικού αποτελέσματος... 4
Toufas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Μηπως τα πορτοκαλια ειναι τα πραγματικα μηλα? Το να ειναι πορτοκαλια αυτα, και τα αλλα τα μηλα δεν παιζει? 3
antonl Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δεν βλέπω να πηγαίνει μακρυά το thread αλλά γιατί «πιο πολύ Έλληνες» κι όχι «πιο πολύ πατριώτες»/«ενδιαφέρονται πιο πολύ για τον τόπο τους»; Τι σχέση έχει η εθνικότητα και ποιο είναι το μοναδικό χαρακτηριστικό των Ελλήνων (ή Ελλαδιτών) που κάποιοι μπορεί να το χουν πιο πολύ από άλλους; 2
REDODIN7 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δεν βλέπω να πηγαίνει μακρυά το thread αλλά γιατί «πιο πολύ Έλληνες» κι όχι «πιο πολύ πατριώτες»/«ενδιαφέρονται πιο πολύ για τον τόπο τους»; Τι σχέση έχει η εθνικότητα και ποιο είναι το μοναδικό χαρακτηριστικό των Ελλήνων (ή Ελλαδιτών) που κάποιοι μπορεί να το χουν πιο πολύ από άλλους; Αυτο θελω στην ουσια να πω και βαζω ελληνες γιατι για τους απογονους μας η πατριδα πολυ σημαντικη. Το διορθωσα λιγο
Prof_Chaos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 θα φανεί εκ του αποτελέσματος . Φοβάμαι οτι πίσω απο τον πατριωτισμό κρύβονται τεράστια οικονομικά συμφέροντα τα οποία θίγονται άμεσα και γι αυτό και καταψηφίστηκε.Μην ξεχνάμε και τον ρόλο της Ρωσίας .. Η εκκλησία μου έκανε ωστόσο μεγάλη εντύπωση με την στάση της.. Για τον πατριωτισμό των Ελλήνων δεν έχω άποψη , αλλα έχω άποψη για την χαμηλή τους νοημοσύνη ειδικά αυτοι που ψήφισαν ξανά ενα απο τα μεγάλα κόμματα.. και μην μου θέσετε το κλασικό ερώτημα , και τι να ψηφίσεις..; 8
REDODIN7 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 θα φανεί εκ του αποτελέσματος . Φοβάμαι οτι πίσω απο τον πατριωτισμό κρύβονται τεράστια οικονομικά συμφέροντα τα οποία θίγονται άμεσα και γι αυτό και καταψηφίστηκε.Μην ξεχνάμε και τον ρόλο της Ρωσίας .. Η εκκλησία μου έκανε ωστόσο μεγάλη εντύπωση με την στάση της.. Μπορει και να εχεις δικιο αλλα σημασια εχει οτι αυτοι τολμησαν να πουν οχι ενω εμεις καναμε τις κοτες.
antonl Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Αυτο θελω στην ουσια να πω και βαζω ελληνες γιατι για τους απογονους μας η πατριδα πολυ σημαντικη. Για τους πρόγονούς μας ίσως, για τους απόγονούς μας δεν ξέρουμε ακόμα. Πάντως ναι, αυτό με την εκκλησία μου κανε θετική εντύπωση σε αντίθεση με τους δικούς μας ρασοφόρους δω πέρα. Τώρα αν γενικά η αντίστασή τους στα συμφέροντα (τρόικα & σια), τους βγει σε καλό, θα δείξει.
REDODIN7 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Μηπως τα πορτοκαλια ειναι τα πραγματικα μηλα? Το να ειναι πορτοκαλια αυτα, και τα αλλα τα μηλα δεν παιζει? Κοιτα αυτο που θελω να πω ειναι οτι εχουμε την ιδια καταγωγη εχουμε τις ιδιες αξιες αλλα εμεις δεν καναμε αυτο που επρεπε αυτοι ομως το εκαναν. Για τους πρόγονούς μας ίσως, για τους απόγονούς μας δεν ξέρουμε ακόμα. Πάντως ναι, αυτό με την εκκλησία μου κανε θετική εντύπωση σε αντίθεση με τους δικούς μας ρασοφόρους δω πέρα. Τώρα αν γενικά η αντίστασή τους στα συμφέροντα (τρόικα & σια), τους βγει σε καλό, θα δείξει. Αυτο ομως με προβληματιζει γιατι αυτοι και οχι εμεις ? Ειμαστε στην ουσια η ιδια "ρατσα" γιατι ομως εχουμε τοσο διαφορετικη αντιμετοπιση ?
Stavrakas13 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Τι μας νοιάζει αφού έτσι κ αλλιώς όλος ο κόσμος Έλληνες είναι Yeaaahhh 2
Toufas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Κοιτα αυτο που θελω να πω ειναι οτι εχουμε την ιδια καταγωγη εχουμε τις ιδιες αξιες αλλα εμεις δεν καναμε αυτο που επρεπε αυτοι ομως το εκαναν. Αυτο ομως με προβληματιζει γιατι αυτοι και οχι εμεις ? Ειμαστε στην ουσια η ιδια "ρατσα" γιατι ομως εχουμε τοσο διαφορετικη αντιμετοπιση ? H καταγωγη δεν παιζει κανενα ρολο. Το πως μεγαλωνεις και μαθαινεις ειναι το θεμα 8
antonl Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 ^Αυτό. Αλλιώς όλα πχ τ αδέρφια θα χαν χαρακτήρες copy/paste.
NemeSis1990 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 H καταγωγη δεν παιζει κανενα ρολο. Το πως μεγαλωνεις και μαθαινεις ειναι το θεμα Αδιάβαστος? Δεν το περίμενα ομολογώ. http://en.wikipedia.org/wiki/Nature_versus_nurture
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα