Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H καταγωγη δεν παιζει κανενα ρολο. Το πως μεγαλωνεις και μαθαινεις ειναι το θεμα

Κοιτα εχεις ενα δικιο αλλα παιζει ρολο οταν πχ εχεις σωστους γονεις εχεις λιγοτερες πιθανοτητες να βγεις κωλοπαιδο και το αντιστροφο.

Εκτος αυτο ακομα και σε δυο αδερφια μπορει να υπαρχει διαφορετικος χαρακτηρας αλλα υπαρχουν και πολλα κοινα στοιχεια, ενω εμεις δυστηχως το μονο κοινο που εχουμε με τους κυπριους ειναι το 12αρι στην eurovision  :mrgreen:

Δημοσ.

Πολύ απλά φίλε μου εμείς δεν έχουμε Έλληνες  πολιτικούς , έχουμε εβραιολάγχνους που δεν χαλάνε χατίρια !! Πάντως εδώ που φτάσαμε είτε προσφέρουν βοήθεια Ρώσοι είτε Γερμανοί   λίγα αλλάζουν   . :fear: 

Εγώ ο άσιμος προτιμώ βοήθεια Ρωσίας (τους θεωρώ πιο @ρχιδ@τους) .  :ph34r:

Δημοσ.

Πολύ απλά φίλε μου εμείς δεν έχουμε Έλληνες  πολιτικούς , έχουμε εβραιολάγχνους που δεν χαλάνε χατίρια !! Πάντως εδώ που φτάσαμε είτε προσφέρουν βοήθεια Ρώσοι είτε Γερμανοί   λίγα αλλάζουν   . :fear: 

Εγώ ο άσιμος προτιμώ βοήθεια Ρωσίας (τους θεωρώ πιο @ρχιδ@τους) .  :ph34r:

Ε να βγάλουνε το @ρχιδ@μετρο τότε και να πάρουν βοήθεια απο αυτόν με τα πιο μεγάλα :P

• Like 1
Δημοσ.

Μηπως τα πορτοκαλια ειναι τα πραγματικα μηλα? Το να ειναι πορτοκαλια αυτα, και τα αλλα τα μηλα δεν παιζει?

Και τα μήλα στην πραγματικότητα να είναι πεπόνια. :-)

Δημοσ.

Ε και που ειπαν οχι ποιος τους πιστευει? Μολις ανοιξουν οι κυπριακές τράπεζες να δεις ποσο γρηγορα θα εξαφανιστουν τα λεφτά...η ζημια εχει ήδη γίνει. πατριώτες και πρασινα αλογα..

• Like 1
Δημοσ.

τουλαχιστον εκαναν μια προσπαθεια δεν νομιζεις?Οι δικοι μας ξερεις πριν ψηφισουν το μνημονιο οτι θα ψηφισουν υπερ κ οσοι ψηφιζουν κατα τους διωχνουν!Οι καλυτερες πι*ες γινονται απο τους "ελληνες" πολιτικους..

Δημοσ.

Χαίρομαι που δεχόμαστε όλοι την προφανώς πανανθρώπινη αλήθεια ότι οι σωστές πολιτικές κρίνονται με το αρχιδόμετρο...

Δημοσ.

Το "πάμε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα" είναι για να προσπαθήσει κάποιος να ρίξει καμιά γκόμενα.

Όχι για να κυβερνάς κράτη και λαούς. Τώρα τι γίνεται;

Δημοσ.

Το "πάμε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα" είναι για να προσπαθήσει κάποιος να ρίξει καμιά γκόμενα.

Όχι για να κυβερνάς κράτη και λαούς. Τώρα τι γίνεται;

Θες να μου πεις οτι προτιμας τροικα κ δντ απο Ρωσους?Εγω προσωπικα προτιμαω Ρωσους γιατι εχουμε κ κατι κοινο σε σχεση με τους αλλους.Το θρησκευμα.

Δημοσ.

Θες να μου πεις οτι προτιμας τροικα κ δντ απο Ρωσους?Εγω προσωπικα προτιμαω Ρωσους γιατι εχουμε κ κατι κοινο σε σχεση με τους αλλους.Το θρησκευμα.

Τους ειχες πολλες φορες πανω απο το κεφαλι σου τους ρωσους, και ξερεις οτι ειναι καλυτεροι;

Οσο για το οτι αυτοι τουλαχιστον ειπαν οχι, δε μας λεει κανενας οτι ειπαν οχι, λογω υπερηφανειας και τσαμπουκα. Μπορει να ειπαν οχι, λογω δικων τους συμφεροντων. Αρα εμεις ειπαμε ναι, λογω των Α' συμφεροντων, αυτοι ειπαν οχι λογω των Β' συμφεροντων, γιατι αυτοι ειναι καλυτεροι κι εμεις χειροτεροι;

• Like 4
Δημοσ.

Εγω προσωπικα προτιμαω Ρωσους γιατι εχουμε κ κατι κοινο σε σχεση με τους αλλους.Το θρησκευμα.

Λέγονται σοβαρά αυτά τα πράγματα τώρα;

Και συμφωνώ ότι η κατάσταση τώρα είναι πολύ χειρότερη απο πριν. Απ' το καλοκαίρι είχε προειδοποιηθεί η Κύπρος για το τι έρχεται, αλλά έβαλαν το κεφάλι στην άμμο σαν την στρουθοκάμηλο, ελπίζοντας τα πράγματα να φτιάξουν απο μόνα τους.

Τώρα στο +5 ψάχνουν να βρουν "εναλλακτική" λύση, αφού έχουν τσακωθεί μ' όλο τον κόσμο!

Καλή τύχη! Παράδειγμα προς αποφυγή, χειρότερο απ' το δικό μας.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...