Praetorianos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Πως εξηγειται, σε οικονομικη βαση παντα (διοτι για τετοια βαση μιλαμε υποτιθεται) ενας που θελει να σε "βοηθησει" να σου ζηταει το 10% των χρηματων σου πριν 1 βδομαδα και σημερα το 50-60% αυτων?Poker 101. Σοβαρά τώρα, δεν νομίζω να υπάρχει πλέον κάποιος να πιστεύει μετά το σημερινό ότι η Ευρώπη προσπαθεί σοβαρά να λύσει τα προβλήματα της (του νότου έστω). Βαρέθηκαν τις ψαλιδιές και τα κουρέματα, έπιασαν τα αλυσοπρίονα. Δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει 50% κούρεμα, θα κατέβουν οι Ρώσοι με τα τανκς. Αλλά και να περάσει, γάμα τους καταθέτες που από τα 50.000 θα χάσουν τα 25. Γάμα και τους επενδυτές που δεν θα ξανάρθουν στον αιώνα τον άπαντα. Οι επιχειρήσεις με τι θα δουλέυουν? Ακόμα και τα supermarket που λέει ο λόγος, είναι δυνατόν να δουλέψουν με μείον 50% κεφάλαιο? 5
παπι Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Βασικα η ευρωπη δεν θελει να σωσει το τραπεζικο της Κυπρου. (προσωπικα δεν πεφτω απο τα συννεφα) 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Βασικα η ευρωπη δεν θελει να σωσει το τραπεζικο της Κυπρου. (προσωπικα δεν πεφτω απο τα συννεφα)Καλως, τοτε λυσε μου μερικες αποριες εστω και με υποθεσεις: 1. για ποιο λογο διαπραγματευεται (η Ευρωπη) με την Κυπρο αφου δε θελει να την βοηθησει? 2. για ποιο λογο την βαλανε στην Ευρωζωνη, εφοσον "εχει προβληματικο τραπεζικο τομεα" οπως σπαμαρουν σε καθε δηλωση τους οι διαφοροι Σοιμπλε? 3. Και τι παει να πει δε θελει να βοηθησει? Επιλεκτικα βοηθαει τα κρατη-μελη της? Αν ναι, ποιος ο λογος υπαρξης της ευρωζωνης? Ας επιστρεψει η καθε χωρα στο νομισμα της για να μη δουλευομαστε μεταξυ μας βορας/νοτος/ανατολη/δυση κλπ.
παπι Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 εννοω τραπεζικο συστημα. Αν το διαλυσουν τοτε θα τους "σωσουν" αν οχι, τοτε γεια.
LRoi Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δηλαδή μου δίνουν το μαχαίρι και μου λένε, "αν κόψεις το κεφάλι σου" θα σου βρω εγώ καλό χειρούργο να στο ξανακολλήσει...
Cossutius. Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Η Κύπρος αντιπροτείνει haircut έως 40% στις καταθέσεις της Τρ. Κύπρου αντί έως 60% που προτείνει η Τρόικα Ω ρε μάνα μ.....
chill Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Για το σύνολο των καταθέσεων μιλάμε ή για πάνω από 100k; θα κατέβουν οι Ρώσοι με τα τανκς. Θα τους προστατεύσει η μεγάλη ευρωπαική οικογένεια που αγκαλιάζει τα κράτη της ευρώπης όπως μια μάνα τα παιδιά της. 1
παπι Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Γιατι στη κυπρου;;;;; το μεγαλο προβλημα το εχει η λαικη
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Για το σύνολο των καταθέσεων μιλάμε ή για πάνω από 100k;Πανω απο 100κ, δηλαδη οι επιχειρησεις καληνυχτα απο Τριτη.Γιατι στη κυπρου;;;;; το μεγαλο προβλημα το εχει η λαικηΚαι η Κυπρου χρεοκωπημενη ειναι.
REDODIN7 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 ειναι αστειοτητα το παραπανω τουλαχιστον αν αναλογιστεις οτι η ολη ιστορια γινεται για τις τραπεζες και οχι για το χρεος του κρατους το οποιο ειναι ελαχιστο... Τιποτα δεν ειναι τυχαιο ολα εχουν το σκοπο τους και το λουξεβουργο ειναι στο ιδιο μοτιβο με την κυπρο και με περισσοτερα προβληματα αλλα δεν το πειραζουν γιατι αραγε; Αυτο που καταλαβα ειναι παιζονται χοντρα παιχνιδια και μας εχουν βαλει στο ματι του ελληνες και οταν λεω ελληνες εννωω και την κυπρο βασικα η μονη διαφορα μας ειναι οτι εμας μας @#@$ με την θεληση μας ενω την κυπρο την βιαζουν! Καλως, τοτε λυσε μου μερικες αποριες εστω και με υποθεσεις: 1. για ποιο λογο διαπραγματευεται (η Ευρωπη) με την Κυπρο αφου δε θελει να την βοηθησει? 2. για ποιο λογο την βαλανε στην Ευρωζωνη, εφοσον "εχει προβληματικο τραπεζικο τομεα" οπως σπαμαρουν σε καθε δηλωση τους οι διαφοροι Σοιμπλε? 3. Και τι παει να πει δε θελει να βοηθησει? Επιλεκτικα βοηθαει τα κρατη-μελη της? Αν ναι, ποιος ο λογος υπαρξης της ευρωζωνης? Ας επιστρεψει η καθε χωρα στο νομισμα της για να μη δουλευομαστε μεταξυ μας βορας/νοτος/ανατολη/δυση κλπ. 1) Για το ευρω να μην κατρακυλησει και φυσικα να αρπαξουν οτι μπορουν 2) Για την εχουν στο χερι ξεχνας τα δικα μας.... 3) Ποια ευρωζωνη εχω μονο την γερμανια βλεπω και τα τσιρακιας της και οπως ειπε και μια αγγλιδα απο την κυπρο τελικα ποιος κινησε τον 2ο παγκοσμιο....
παπι Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Φτου ρε γαμωτο. Τελικα δεν θα'χουμε μια επιτυχημενη πτωχευση. 3
LRoi Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Είδαν χαρά στα σκέλια τους μερικοί μετά την τελευταία απόφαση...
The_Judas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Μια χαρά ήταν τελικά η αρχική πρόταση. Έγινε τεράστιο θέμα για τα 5.000 ευρώ που θα έχανε ο "μικροκαταθέτης" των 100.000 €, ο οποίος επί χρόνια απολάμβανε αντίστοιχα επιτόκια της τάξης του 5%! Τώρα πάρτε ένα 30 ή 50% στους άνω των 100.000 που θα τους οδηγήσει στην απόσυρση των καταθέσεων. Ποια η διαφορά του κουρέματος της τάξης του 50% με την αλλαγή νομίσματος σε λίρα και την αντίστοιχη υποτίμηση; 1
saya Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Γιατι η Κυπρου πρεπει να ειναι που ηταν χρεοκοπημενη .. ειχε ακουστει οτι απο καποια τραπεζα δωθηκαν ομολογα στην Ελλαδα για δανεισμο χωρις να περασει απο το ελεγκτικο συνεδριο, αρα κατι περιεργο επαιξε. Αυτα τα ομολογα κουρευτηκαν και απο εκει ξεκινησε το προβλημα..
capten- Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Αναρωτιέμαι ποιό πραγματικά ήταν το πακέτο διάσωσης της προηγούμενης εβδομάδας.Διότι αυτό που παρουσιάζεται τώρα ίσως λέω ίσως να είναι ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. Μιλάμε σφαγή όχι αστεία.Εδώ ΄ρχουμε εγκλ΄ήματα πολέμου. Δεν είμαι σίγουρος.Αλλά η Κύπρος σύντομα να βρεί κάποιο τρόπο να φύγει απο το ευρώ. Αυτή να πάρει την απόφαση. Και στην Ισλανδία ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙς ΜΑΖΙ της πέρασε μια καταστροφική διετία αλλά χωρίς ...βοήθεια σιγά σιγά προχωρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα