Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τσέκαρε την αντιβίωση... κάποιες αντιβιώσεις σου προκαλούν μέθη και δεν κάνει να οδηγήσεις (πήρα πρόσφατα οέ οέ) 

ξεκινάει από C το όνομα. 

Augmentin μου έγραψε, τα κλασικά :P

{ και ναι μπορώ να διαβάσω τη συνταγή!!! }

• Like 1
  • Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Augmentin μου έγραψε, τα κλασικά :P

{ και ναι μπορώ να διαβάσω τη συνταγή!!! }

αφου ειναι ηλεκτρονικη ρε παπατζη.

• Like 2
Δημοσ.

Πήγα. Και γύρισα. Λύσσα μου λένε δεν. Μου έγραψαν αντιτετανικό ορό και μιαν αντιβίωση να πάρω για μια 'βδομάδα, για την όποια πιθανότητα μόλυνσης.

Α, και μου είπαν να μη ξαναβγάλω γατιά που πέσαν μεσ' το λιμάνι... γίνεται μόνιμα μου λέει, κι απλά κολυμπάνε ως το Κούλε και βγαίνουν καμαρωτά μόνα τους. Κουλό μου φαίνεται, αλλά ποιος ξέρει. :P

Καλό αυτό .. τα γατιά κολυμπάνε μην αγχώνεσαι.. οι μ$#$@#$ες που τα ρίχνουν μέσα αν τους πετύχω δεν ξέρω αν θα μπορούν να κολυμπήσουν...

Μπράβο για την πράξη σου πάντως που πήγες να το πιάσεις..! Περαστικά 

• Like 1
Δημοσ.

Πήγα. Και γύρισα. Λύσσα μου λένε δεν. Μου έγραψαν αντιτετανικό ορό και μιαν αντιβίωση να πάρω για μια 'βδομάδα, για την όποια πιθανότητα μόλυνσης.

Α, και μου είπαν να μη ξαναβγάλω γατιά που πέσαν μεσ' το λιμάνι... γίνεται μόνιμα μου λέει, κι απλά κολυμπάνε ως το Κούλε και βγαίνουν καμαρωτά μόνα τους. Κουλό μου φαίνεται, αλλά ποιος ξέρει. :P

θελω βιντεο!

Δημοσ.

Γενικά ότι αδέσποτο σε δάγκωνε σου γράφανε ένεση για τέτανο. Εεε τώρα...κάτι θα ξέρουν τι να πω.

Δημοσ.

ο πιο ασφαλης τροπος για να πιασεις ενα γατι χωρις κινδυνο να σε δαγκωσει ή να σε γρατζουνησει ειναι να το πιασεις απο το σβερκο

εννοω το γραπωνεις απο το δερμα του σβερκου και το σηκωνεις κανονικα  :-D

ετσι ολες οι γατες αδρανουν, αυτο ειναι το πιασιμο που κανει η μανα στα μικρα οταν θελει να τα μεταφερει!

Δημοσ.

Άμα αρχίσεις να τρίβεις το αυτί σου με το πόδι σου τότε πάρε κανένα απο τα χαπάκια που σου γράψανε για καλό και για κακό

• Like 1
Δημοσ.

αφου ειναι ηλεκτρονικη ρε παπατζη.

You don't say? :mrgreen:

ο πιο ασφαλης τροπος για να πιασεις ενα γατι χωρις κινδυνο να σε δαγκωσει ή να σε γρατζουνησει ειναι να το πιασεις απο το σβερκο

εννοω το γραπωνεις απο το δερμα του σβερκου και το σηκωνεις κανονικα  :-D

ετσι ολες οι γατες αδρανουν, αυτο ειναι το πιασιμο που κανει η μανα στα μικρα οταν θελει να τα μεταφερει!

Το ξέρω καλέ. Έτσι το έπιασα, αλλά μέχρι να μανουβράρω το χέρι να βρω σβέρκο, είχε μανουβράρει το γατί τα δόντια του και βρήκαν χέρι. :P Ένα κατατρομαγμένο γατί που μόλις βγήκε απ' το νερό δε κάθεται κι ιδιαίτερα ήσυχο για να το πιάσεις απ' το σβέρκο εύκολα. :P

• Like 1
Δημοσ.

Το ξέρω καλέ. Έτσι το έπιασα, αλλά μέχρι να μανουβράρω το χέρι να βρω σβέρκο, είχε μανουβράρει το γατί τα δόντια του και βρήκαν χέρι.  :P Ένα κατατρομαγμένο γατί που μόλις βγήκε απ' το νερό δε κάθεται κι ιδιαίτερα ήσυχο για να το πιάσεις απ' το σβέρκο εύκολα. :P

ε πεστο οτι πανω στις μανουβρες εγινε το κακο   :P

Δημοσ.

παντως ο τιτλος ειναι κορυφαιος,μου κινησε την περιεργεια να δω πως σε εφαγε ενα γατι well played :P

Τα ΗΜ κύματα περνάνε μέσα από σάρκα, σκέψου εάν τον Ιωνά τον κατάπινε τη σήμερον το ψάρι.. (μην πούμε φάλαινα και μας πάρουν με τις πέτρες..;ρ)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...