athlios Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 τσέκαρε την αντιβίωση... κάποιες αντιβιώσεις σου προκαλούν μέθη και δεν κάνει να οδηγήσεις (πήρα πρόσφατα οέ οέ) ξεκινάει από C το όνομα. Τι μέθη.
Pintsie Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 βρε βληματέξ! σε ποιον να το πω και να το πιστέψει αυτό που λες! Ξαναπήγαινε στο νοσοκομείο και ζήτα από μια νοσηλεύτρια να σου την κάνει. Επίσης, το ξέρεις ότι μπορούσες να το πάρεις από το νοσοκομείο και απλά να το πλήρωνες, έτσι? αχ! σ'έφαγε ο έρωτας. πφφφ
The_Judas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 βρε βληματέξ! σε ποιον να το πω και να το πιστέψει αυτό που λες! Ξαναπήγαινε στο νοσοκομείο και ζήτα από μια νοσηλεύτρια να σου την κάνει. Επίσης, το ξέρεις ότι μπορούσες να το πάρεις από το νοσοκομείο και απλά να το πλήρωνες, έτσι? αχ! σ'έφαγε ο έρωτας. πφφφ γι' αυτό μην είσαι και πολύ σίγουρος... υπάρχουν νοσοκομεία που δεν έχουν χρήματα για να αγοράσουν γάζες.
stavi Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 κατά καιρούς εσείς εδώ τα γατάκια παραπονιέστε ότι σας έφαγε μια άλλη γάτα.... πάντα μου κάνει εντύπωση όταν τα διαβάζω αυτά τα ποστ.... αν μου λεγαν ότι τα αγόρια φοβούνται τόσο τα γατάκια δε θα το πίστευα. από μωρο παιδί παίζω με αδέσποτα, με δαγκώνουν με γρατζουνάνε και το μόνο που παθαίνω είναι να αποκτάω περισσότερα αντισώματα και ακόμα δυνατότερο ανοσοποιητικό.
LRoi Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 αν μου λεγαν ότι τα αγόρια φοβούνται τόσο τα γατάκια δε θα το πίστευα. Τα μαλλιαρά γατάκια φοβόμαστε, όχι τα ξυρισμένα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα