maggle Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Γιατί είναι παιδάκια που όλοι τους αρνούνται μία φυσιολογική ζωή. Σχολεία δεν υπάρχουν, οικογένειες δεν υπάρχουν, δουλειές δεν υπάρχουν. Είναι καταδικασμένα να ζήσουν και να πεθάνουν μόνα σε ένα (ή παραπάνω) ίδρυμα(τα). Τα υπόλοιπα παιδιά στα 18 τους θα βγουν από το ίδρυμα, θα έχουν δουλειά και σπίτι για να πατήσουν στα πόδια τους αρχικά. Τα παιδιά με αναπηρία μια ζωή ζουν με το να μην τους αποδέχεται σχεδόν κανείς. μόλις γίνουν 16-18, πάνε σε άλλο ίδρυμα....... συγχαρητηρια pinchie!δυστυχως δεν ξερω αν εχω το χρονο να περιμενω για πεντε χρονια.θα μιλησω με το μητερα παντως και κατι εχω ακουσει και για το αλεξανδρα.παρατανε πολλα παιδακια εκει.
Pintsie Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 συγχαρητηρια pinchie!δυστυχως δεν ξερω αν εχω το χρονο να περιμενω για πεντε χρονια.θα μιλησω με το μητερα παντως και κατι εχω ακουσει και για το αλεξανδρα.παρατανε πολλα παιδακια εκει. Στο Αλεξάνδρα τα κρατάνε μέχρι να τα στείλουν στο Μητέρα νομίζω. (μη σε πάρω στο λαιμό μου) Η Ελλάδα πάντως, είναι από τις λίγες χώρες που επιτρέπει υιοθεσία και από άλλες χώρες, οπότε αν σε ενδιαφέρει, ρώτα και για παιδάκια από έξω. Ρώτα και στο πρώην πικπα στην πεντέλη
*nenya* Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Σε υιοθεσία προχωρά κάποιος που έχει βιολογικό πρόβλημα. Κανενός δεν είναι η πρώτη επιλογή. What?!?! Γιατί να μην είναι πρώτη επιλογή δηλαδή; 1
cthulhucarbide Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Επειδή οι περισσότεροι προτιμάνε τον φυσιολογικό τρόπο μάλλον. Και υπάρχει και το 0,1% που θα υιοθετήσει για τα μάτια του κόσμου(Αντζελίνα) και υπάρχει και 0,0001% που θα υιοθετήσει χωρίς να έχει βιολογικό πρόβλημα για λοιπούς και αστάθμητους ίσως λόγους. Εσύ τι θα έκανες;
*nenya* Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Άσε με μένα, είμαι περίεργη περίπτωση μάλλον. Από μικρή μέχρι και τώρα δεν μ'ενδιαφέρει να κάνω παιδιά. Όνειρό μου να...έχω γατιά για συντροφιά μέχρι να πεθάνω. Βιολογικό ρολόι δεν μου εγκατέστησαν απ'ό,τι φαίνεται Πάντως υποθετικά λέμε τώρα, αν με ανάγκαζαν να διαλέξω ανάμεσα στο να κάνω παιδί και να υιοθετήσω θα διάλεγα αμέσως το 2ο. Και συγκεκριμένα θα επέλεγα να υιοθετήσω παιδάκι άνω των 3 ετών. Οι λόγοι πρακτικοί και συναισθηματικοί. Πρώτα απ'όλα θα χαιρόμουν να δώσω χαρά και αγάπη σ'ένα παιδί που δεν τα έζησε αυτά. Άνω των 3 για να καταλαβαίνει κάποια πράγματα και να μπορώ να του εξηγήσω αμέσως τί είναι η υιοθεσία κλπ. (επίσης, δεν μ'αρέσουν τα μωρά καθόλου....άρα δεν θα επέλεγα να γεννήσω ένα. Πες με ανώμαλη ) 1
cthulhucarbide Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Καθόλου ανώμαλη. Το να δώσεις χαρά σε ένα παιδί(ξένο) που το έχει ανάγκη είναι ένας από τους λόγους των 0,0001% που ανέφερα πιο πάνω. Βέβαια αυτά τα λες τώρα γιατί όταν αρχίσουν τα κουδουνάκια οι γνώμες αλλάζουν εύκολα και συνήθως μοιάζουν στις κλισέ/κλασσικές εν προκειμένω στην παραδοσιακή μέθοδο
*nenya* Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Μην με τρομάζεις βραδιάτικα!! Άντε, καλές υιοθεσίες εύχομαι σε όσους το πάρουν απόφαση. Κουράγιο και υπομονή στην προσπάθειά τους γιατί οι διαδικασίες παραείναι αργές...
kage Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 2/3 περιπτωσεις που ξερω τα παιδια οταν μπηκαν στην εφηβεια εβγαλαν ολα τα κομπλεξ τους και τα καναν σκατα... ειναι η στιγμη που τους λενε εισαι υιοθετημενος/η... --------------------- νομιζω αν καποιος θελει να υιοθετησει γρηγορα πρεπει να κοιταει για ιδιωτική υιοθεσία
Apoll Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 2/3 περιπτωσεις που ξερω τα παιδια οταν μπηκαν στην εφηβεια εβγαλαν ολα τα κομπλεξ τους και τα καναν σκατα... ειναι η στιγμη που τους λενε εισαι υιοθετημενος/η... --------------------- νομιζω αν καποιος θελει να υιοθετησει γρηγορα πρεπει να κοιταει για ιδιωτική υιοθεσία Και σε αυτό φταίει η νοοτροπία του Έλληνα. Το λένε "είναι/είσαι υιοθετημένος" κλπ, λες και είναι κάποια ανίατη αρρώστια.
sphinxgr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Άσε με μένα, είμαι περίεργη περίπτωση μάλλον. Από μικρή μέχρι και τώρα δεν μ'ενδιαφέρει να κάνω παιδιά. Όνειρό μου να...έχω γατιά για συντροφιά μέχρι να πεθάνω. Βιολογικό ρολόι δεν μου εγκατέστησαν απ'ό,τι φαίνεται Πάντως υποθετικά λέμε τώρα, αν με ανάγκαζαν να διαλέξω ανάμεσα στο να κάνω παιδί και να υιοθετήσω θα διάλεγα αμέσως το 2ο. Και συγκεκριμένα θα επέλεγα να υιοθετήσω παιδάκι άνω των 3 ετών. Οι λόγοι πρακτικοί και συναισθηματικοί. Πρώτα απ'όλα θα χαιρόμουν να δώσω χαρά και αγάπη σ'ένα παιδί που δεν τα έζησε αυτά. Άνω των 3 για να καταλαβαίνει κάποια πράγματα και να μπορώ να του εξηγήσω αμέσως τί είναι η υιοθεσία κλπ. (επίσης, δεν μ'αρέσουν τα μωρά καθόλου....άρα δεν θα επέλεγα να γεννήσω ένα. Πες με ανώμαλη ) Ε 25 είσαι ακόμα. Κάτσε να κάνουμε την ίδια συζήτηση μετά απο 5-10 χρόνια να δεις πως αλλάζουν τα πράγματα. Είναι θέμα εμπειριών και χρόνου. Δεν το έχεις μέσα σου πολλές φορές, απλά γεννιέται. Όπως και ο γάμος ένα πράμα! Και βέβαια να αποσαφηνίσω πως αναφερόμαστε σε επιλογή υιοθεσίας ΜΕ σύντροφο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα