Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

forthnet συνδρομητης ειμαι και εχω το κλασσικο thomson tg585.ειμαι πολυ ευχαριστημενος μεχρι προχτες που αγορασα την νεα μου smart tv ,lg 42lm640 και ειπα να δοκιμασω το dlna.να στειλω δηλαδη ασυρματα απο το λαπτοπ μεσω wifi -router ταινια.κατεβασα λοιπον μια 3d ταινια,και ξεκινησε,συνδεθηκε μια χαρα αλλα κατα την διαρκεια της ταινιας 10-15 φορες κολλουσε και φορτωνε για μερικα δευτερολεπτα.μου ειπε ενας φιλος που εχει το ιδιο οτι αν αλλαξω ρουτερ και παρω γρηγοροτερο θα λυθει το προβλημα και θα δω και διαφορα και στην ταχυτητα του ιντερνετ μου.

ειδα αυτο στο e-shop.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.612523

ειναι καλο?κανει?

το οριο μου ειναι εκει γυρω στα 40 ευρω.εσεις τι προτεινετε?

να πω οτι ειμαι απο επαρχια οποτε ψαχνω απο ιντερνετικο μαγαζι για να παραγγειλω...

Δημοσ.

α.το συγκεκριμενο στο link ειναι annex b οποτε προσεχε.τωρα στα λεφτα που δινει η πας σε αυτο ή μετα μπορεις σε κανα Netgear 1000 η με λιγα παραπανω σε netgear 2200 που ειναι και N300mbps αντιθετα με το netgear 1000 που ειναι 150mbps/

επισης η καλυτερη παντα λυση ειναι το καλωδιο ethernet.και ειναι και το πιο φτηνο και το πιο σταθερο No matter what.επισης απο εκει που στριμαρεις θα πρεπει να ειναι και εκεινο n εκτος αν δεν ειναι ασυρματο.δεν φτανει δηλαδη να ειναι γρηγορη η μια πλευρα αλλα πρεπει να ειναι και η αλλη.επισης ασχετο με το θεμα αλλα κοιτα και για αναβαθμιση της tv αν υπαρχει.επισης 585 πιο version εχεις?το v7 η το v8?

Δημοσ.

v8 εχω αλλα βγηκε αναβαθμιση που δεν την εκανα ακομα,λες να παιζει ρολο?

δεν θελω να δωσω πανω απο 40-45 ευρω...ποια ειναι η καλυτερη λυση στα λεφτα αυτα?

Δημοσ.

αμα θες κανε και την αναβαθμιση.υπαρχουν 2 firmware.το 8.2.7.8 σε forthnet και το ιδιο σε generic.της forthnet υπαρχει και στο site της ενω το generic θα το βρεις εδω.

http://leoforeia.gr/thomson/

το v8 ειναι n αλλα ειναι n στα 65 mbps δυστυχως.

τωρα στα λεφτα που θες η μεταχειρισμενο το 2200 η αλλιως σε βλεπω σε κανα tp link γιατι δυσκολο με 40-45 να πας σε αλλη μαρκα και να ειναι N300

Υπαρχει και αυτο σε καλυτερη μαρκα απο tp link

http://www.e-gate.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=47321

επισης θα σου βγαινε πιο φτηνα αλλα θα μπλεξεις λιγακι με ρυθμισεις αν επαιρνες σκετο router αντι για adsl router.απλα θα πρεπε να τα ενωσεις μεταξυ τους μετα.

v8 εχω αλλα βγηκε αναβαθμιση που δεν την εκανα ακομα,λες να παιζει ρολο?

δεν θελω να δωσω πανω απο 40-45 ευρω...ποια ειναι η καλυτερη λυση στα λεφτα αυτα?

Δημοσ.

αυτο ειναι σκετο ρουτερ που σημαινει οτι θα πρεπει να κρατησεις και το ηδη υπαρχον adsl router που εχεις.το αλλο που σου ειχα βαλει ηταν και adsl router αν ηθελες να γλυτωσεις να εχεις 2 συσκευες.

Δημοσ.

ναι αυτο στο προτεινα στην αρχη νομιζω αν και ειναι λιγο off του budget σου.μετα εχει και καλυτερα απο αυτα αλλα παμε 100+

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...