Moderators Malthador Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Πλάκα μου κάνεις; Πώς δεν έκανα τίποτα. Πήγα σε τρεις μηχανικούς που ασχολούνται με κοινόχρηστα και μου είπαν τα ίδια. Ότι όντως μπορεί να κάηκαν 2.500 λίτρα σε ένα μήνα από μόνο δύο διαμερίσματα. Ρώτησα δικηγόρο και μου είπε ότι δικαστικά δεν με συμφέρει να κινηθώ και καταλήξαμε με τον ενοικιαστή ότι τα έχει κάψει αυτά που του καταλογίζουν αλλά δεν σκοπεύει να τα πληρώσει και (ευτυχώς) δεν έχει σκοπό να φύγει, προς το παρόν τουλάχιστον Ε, αφού είπε οτι θα πληρώσει αυτά που πλήρωνε ως τώρα και αφού δεν θες να του κάνεις εξώση, ας πληρώσει ότι πλήρωνε και ας πληρώσει η γιαγιά σου το υπόλοιπο (ας πει ότι έχασε ένα νοίκι, δεν χάθηκε ο κόσμος). Εννοείται ότι θα απαιτήσεις να βγει από το πετρέλαιο, προκειμένου να μην επαναληφθεί η ίδια ιστορία.
Socratis_g Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Παιδιά είναι απόλυτα λογικό να του έχει έρθει τόσο. η οικοδομή χρειάζεται ένα καυστήρα δυναμηκότητας για 20 διαμερίσματα. οταν τον χρησιμοποιεί μόνο ένα διαμερισμα αυτός θα πληρώσει και την κατανάλωσή του. και να το πω και με ένα παράδειγμα. όταν έχεις ένα αυτοκίνητο 5.000 κυβικά για να πηγαίνεις στη δουλειά με άλλα 4 άτομα και μειράζεστε τη βενζίνη, οκ. όταν ξαφνικα οι άλλοι 4 την κοπανίσουν, ο ένας που έχει μείνει θα πρέπει να φάει όλο το κόστος της βενζίνης. αυτό να πεις στο μπουμπούνα τον κουφιοκεφαλο που αρνήται να πληρώσει μπας και το καταλάβει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα