panagiotis1988 Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου 5 λεπτά πριν, VasKag είπε Ξεθαβω λίγο το θέμα. Ψάχνω και εγώ ένα φτηνό boxaki μόνο για στρεμιο. Ουτε Netflix ούτε cosmote. Βρήκα ένα σε γνωστό κατάστημα αλλά όταν πήγα να παραλάβω μου είπε ευγενικά στο ταμείο ότι δεν μπαίνει play store και ότι δεν παίζει cosmote Netflix (που δε με νοιάζει) γιατί δεν έχει λέει άδειες. Μου έκανε εντύπωση και δεν το πήρα. Δλδ ούτε χειροκίνητα το apk του stremio δεν θα μπει? Ποιο box πηγες να παρεις;
VasKag Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου https://www.cosmodata.gr/product/366313/?fbquery=android tv box lamtech
panagiotis1988 Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου Γιατι αυτο και οχι ενα mi box που εχει επίσημο android tv και οχι android;
VasKag Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου (επεξεργασμένο) καθαρα λογω τιμης, και λιγο παραπανω ram για να μην εχω θεματα με το stremio. Για το cosmote και το netflix να το καταλαβω. αλλα να μη μπορω να εγκαταστησω apk χειροκινητα? εκτος αν δεν ηξερε. Ενα box εχω παρει ολο και ολο. Ενα mini m8s (2/16) το 2016 απο gearbest. To εχω ακομα, δουλευει, αλλα ειναι παρωχημενο. υπαρχουν καποιες custom rom για να παρει android tv 7.x αλλα τα λινκς για κατεβασμα δε λειτουργουν πλεον και δεν ξερω αν αξιζει να ταλαιπωρηθω. γι' αυτο ειπα να παρω ενα φτηνο καινουριο. Και επισης ο λογος που το θελω ειναι γιατι η 43αρα smart F&U που εχω στο εξοχικο με android tv, ενω κανονικα ολα δουλευουν χωρις προβλημα, στο stremio ξεκινανε να παιζουν τα βιντεο αλλα μετα απο τυχαια ωρα, κανει επανεκκινηση. μονο στο στρεμιο ομως. Η τηλεοραση εν γνωση μου ειναι φτηνη και προφανως δεν εχει πολυ δυνατο επεξεργαστη. Επεξ/σία 14 Αυγούστου από VasKag
efthimis20 Δημοσ. 15 Αυγούστου Δημοσ. 15 Αυγούστου Παιδιά καλημέρα και από μένα και χρόνια πολλά σε όλους Θα ήθελα να μου προτείνεται ένα Tv Box το οποίο θα έχει την κανονικη εφαρμογή του Google play store,για να κατεβάσω μια εφαρμογή της Hikvision ,Bitvision,για να δω κάποιες κάμερες Με το bixaki της Xiaomi δε τα κατάφερα να βαλω την εφαρμογή και ψάχνω κάτι άλλο που θα παίξει Σας ευχαριστώ
villasg Δημοσ. 15 Αυγούστου Δημοσ. 15 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, efthimis20 είπε Παιδιά καλημέρα και από μένα και χρόνια πολλά σε όλους Θα ήθελα να μου προτείνεται ένα Tv Box το οποίο θα έχει την κανονικη εφαρμογή του Google play store,για να κατεβάσω μια εφαρμογή της Hikvision ,Bitvision,για να δω κάποιες κάμερες Με το bixaki της Xiaomi δε τα κατάφερα να βαλω την εφαρμογή και ψάχνω κάτι άλλο που θα παίξει Σας ευχαριστώ δοκιμασες να κατεβασεις την εφαρμογη και να την βαλεις χειροκινητα να την βαλεις σε ενα usb και να κανεις την εγκατασταση ? Απο https://www.bitvision.app/some_file/BitVision_HD.apk ή https://bitvision.gr.aptoide.com/app κατεβαζεις και κανεις εγκατασταση κανονικα εγω κανω την εγκατασταση μεσω X-plore File Manager Επεξ/σία 15 Αυγούστου από villasg
chvnce Δημοσ. 15 Αυγούστου Δημοσ. 15 Αυγούστου 17 ώρες πριν, VasKag είπε https://www.cosmodata.gr/product/366313/?fbquery=android tv box lamtech Ο γενικός κανόνας είναι, "αν βλέπεις 50-50 τις κριτικές, τότε τρέξε μακριά". Χίλιες φορές κάποιο άλλο και να το πληρώσεις παραπάνω, παρά να σου κάτσει η στραβή και να 'χεις προβλήματα - όπως γράφουν οι άλλοι με τα λίγα αστεράκια και τα δυσαρεστημένα σχόλια.
efthimis20 Δημοσ. 15 Αυγούστου Δημοσ. 15 Αυγούστου Οκ θα το κοιτάξω να κάνω install κατευθείαν, αλλιώς έχεις να προτείνεις κάποιο boxaki?
villasg Δημοσ. 15 Αυγούστου Δημοσ. 15 Αυγούστου Να μην είναι android tv αλλά pure android όμως επειδή δεν τα παρακολουθώ πλέον , έμεινα στο xiaomi δεν ξερω
pp6210 Δημοσ. 15 Αυγούστου Δημοσ. 15 Αυγούστου 22 ώρες πριν, VasKag είπε https://www.cosmodata.gr/product/366313/?fbquery=android tv box lamtech εγω απο εκει εχω παρει το Mecool KM7 Plus στα 55 αν θυμαμαι καλα, ειναι android tv και παιρνει τα παντα. ο γερμανος το εχει σε εκπτωσεις στα 60+ !! μη σκεφτεσαι οτι θες μονο stremio, θες και vpn και καποια δεν μπαινουν χωρις google playstore η σε παλιότερες εκδοσεις android
VasKag Δημοσ. 15 Αυγούστου Δημοσ. 15 Αυγούστου vpn εχω. Ενα boxaki ψαχνω μεχρι 50 ευρω, ΜΟΝΟ για stremio, με τουλαχιστον 3-4gb ram και τουλαχιστον 32gb storage. δε μπορει να ειναι τοσο δυσκολο. δε με νοιαζει ουτε cosmote, nova, netflix,disney κτλπ. Να μπορω να εγκαθιστω εφαρμογες θελω.
panagiotis1988 Δημοσ. 16 Αυγούστου Δημοσ. 16 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, VasKag είπε vpn εχω. Ενα boxaki ψαχνω μεχρι 50 ευρω, ΜΟΝΟ για stremio, με τουλαχιστον 3-4gb ram και τουλαχιστον 32gb storage. δε μπορει να ειναι τοσο δυσκολο. δε με νοιαζει ουτε cosmote, nova, netflix,disney κτλπ. Να μπορω να εγκαθιστω εφαρμογες θελω. Εαν θες μονο για stremio γιατι θες 32gb χωρο; Αφου ουτε ενα δεν χρειαζεται η συγκεκριμένη εφαρμογη. Επισης τι αλλες εφαρμογες θες να εγκαταστησεις σε μια τετοια συσκευη εκτος απο εφαρμογες streaming που εχουν ολα τα Android tv boxes/sticks; Παρε ενα certified android tv box/stick και εισαι μια χαρα με το stremio και μελλοντικα ισως βαλεις και καμια αλλη εφαρμογη streaming. Επεξ/σία 16 Αυγούστου από panagiotis1988
VasKag Δημοσ. 16 Αυγούστου Δημοσ. 16 Αυγούστου το 32 το ειπα ετσι γιατι νομιζω δε βγαινουν 4αρια με 16. οταν λες certified? δωσε ενα παραδειγμα
manoskost Δημοσ. 16 Αυγούστου Δημοσ. 16 Αυγούστου 6 ώρες πριν, VasKag είπε το 32 το ειπα ετσι γιατι νομιζω δε βγαινουν 4αρια με 16. οταν λες certified? δωσε ενα παραδειγμα Εννοεί με πιστοποιημένο λογισμικό android tv, πχ xiaomi, mecool,nokia,dune κλπ.
pp6210 Δημοσ. 17 Αυγούστου Δημοσ. 17 Αυγούστου Στις 15/8/2025 στις 11:05 ΜΜ, VasKag είπε vpn εχω. Ενα boxaki ψαχνω μεχρι 50 ευρω, ΜΟΝΟ για stremio, με τουλαχιστον 3-4gb ram και τουλαχιστον 32gb storage. δε μπορει να ειναι τοσο δυσκολο. δε με νοιαζει ουτε cosmote, nova, netflix,disney κτλπ. Να μπορω να εγκαθιστω εφαρμογες θελω. βρε συ σου προτεινα πιστοποιημενο κουτακι ακριβως πανω απο το ποστ σου, 55 ευρω διαθεσιμο απο την κοσμ/τα... μην μπλεξεις με νο ναμε κινεζικα με προβληματικα playstore κτλ. τι να σου κανουν 4 ραμ αν η διαχειριση μνημης ή το launcher του λειτουργικου ειναι για κλαματα; ή το wifi του σερνεται; τι να τα κανεις τα πανω απο 16 storage; παρε μια καλη sd αν θες να φτιαξεις local repo.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα