Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 minute ago, airtrelomike13 said:

εμεινες ικανοποιημενος απο αυτο το μαγαζι? γιατι στις κριτικες της google διαβαζω συνεχεια αρνητικα σχολια

Δεν έχει χρειαστεί να χρησιμοποιήσω after sales support, ή κάτι άλλο από αυτούς.

Έχω πάρει μερικά Shield TV Pro, και μερικά Asus routers από αυτούς.
Όταν λέγανε πως ήταν ετοιμοπαράδοτα, πέρναγα από το μαγαζί και τα τσίμπαγα την ίδια μέρα.
Σε ένα Asus που ήταν 3-5 εργάσιμες η εκτίμηση, την 3η ημέρα με πήραν τηλ. για παραλαβή.

Τι να πω, μπορεί να είμαι και κ*λόφαρδος :D

• Απαντ. 10k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε

εμεινες ικανοποιημενος απο αυτο το μαγαζι? γιατι στις κριτικες της google διαβαζω συνεχεια αρνητικα σχολια

Στο  stechi αν μιλάμε για αυτό στην Ηλιούπολη έχω μείνει ευχαριστημένος. Πάω όμως επιτόπου. Δεν έχει τύχει  όμως να χρησιμοποιήσω εγγύηση ή επιστροφή προϊόντος οπότε δεν ξέρω για το after sales

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά αγόρασα το Nvidia shield pro. 

Μια παρατήρηση-ερώτηση και μια ερώτηση:

Άνοιξα τη συσκευασία και δεν βρήκα καλώδιο HDMI μέσα. Έβαλα δικό μου. Όσοι το αγοράσατε είχε μέσα, καλώδιο HDMI ή βάλατε δικό σας? ( προσωπικά έβαλα αυτό που είχα στο mi box s)

Δεύτερη ερώτηση. Είχε δυο πρίζες μέσα. Η άλλη που χρησιμεύει?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, airtrelomike13 είπε

Δεύτερη ερώτηση. Είχε δυο πρίζες μέσα. Η άλλη που χρησιμεύει?

Μηπως εννοεις ανταπτορα για αλλη χωρα?

Δημοσ.

Το mibox s 3rd gen έχει αδύναμο wifi και λίγη RAM. Το φτηνό είναι και ακριβό.

Περιμένετε λίγο.

Σε 10 μέρες θα ανακοινωθούν οι νέες συσκευές της amazon.

• Thanks 1
Δημοσ.

Το Thomson , είναι η συνέχεια των κουτιών Nokia. Η εταιρεία που το έχει βγάλει έχει δώσει την κατασκευή στην Thomson. Υπάρχει και αυτό με καλύτερο τηλεχειριστήριο.

https://www.plaisio.gr/tileoraseis/aksesouar-tileorasis/bluray-media-players/thomson-streaming-box-240_4891724?gad_source=1&gad_campaignid=22168404479&gbraid=0AAAAAD3W6OmjxhN961dyQw5Pn7q9jBXE6&gclid=CjwKCAjwisnGBhAXEiwA0zEORxoUALkiXFty0OADXhtBAKbgvJeeynXc-QAnnwRrr5zLSYH0J6LKHxoCXN0QAvD_BwE

Για την άλλη μάρκα που έβαλες δεν ξέρω. Το Xiaomi απλά ξέρεις ότι θα δουλέψει out of the box για αυτό είναι και γνωστό στους περισσότερους 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, mr.Vox είπε

Το Thomson , είναι η συνέχεια των κουτιών Nokia. Η εταιρεία που το έχει βγάλει έχει δώσει την κατασκευή στην Thomson. Υπάρχει και αυτό με καλύτερο τηλεχειριστήριο.

Η Thomson αγόρασε το όνομα Nokia αλλά η αυστριακή εταιρεία κράτησε την υποστήριξη όλων των μοντέλων της μέχρι και το 8010.

Το συγκεκριμένο box για το οποίο ρωτάει ο συμφορουμίτης ειναι η ευρωπαϊκή έκδοση του Onn 4k pro της  Walmart και τρέχει Google Tv και όχι ATV που τρέχουν τα μοντέλα της Nokia.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι είναι η ευρωπαική έκδοση του onn της walmart (που στις ΗΠΑ είναι πολύ πιο φθηνό).

Η έκδοση 270 φαίνεται πιο δυνατή από xiaomi με 3gb ram. αλλά είναι κάπως δύσκολο να βρεις στην Ελλάδα τις νέες εκδόσεις (260 pro, 270).

Μια επιπλέον ερώτηση.

Αν εγώ έχω ηχόμπαρα με dolby audio, αυτά τα μποξάκια θα το υποστηρίζουν.. ή πρέπει να είναι αποκλειστικα atmos. δηλαδή έχει το atmos backward compatibility που λένε στο χωριό μου;

Υπάρχει κανένα δοκιμασμένο usb ethernet που να δουλεύει με το xiaomi;

Εχω έχω ακόμη το tanix tx3 εδώ και χρόνια, που αποδείχτηκε θηρίο (με gigabit lan, dolby, dts) Απλά δεν στηρίζει dolby vision που θα έχω στην νέα Oled.

Επίσης θέλει πολύ δουλειά στην αρχή μέχρι να το ρυθμίσεις (έβαλα slimbox). Σε κάθε update σταματούσε να τρέχει το stremio... τελικά δοκίμασα 6-7 εκδόσεις, βρήκα το ιδανικό stremio και σταμάτησα τα updates. 

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν εχω το Thomson αλλα εχω το Onn 4K Pro το οποίο υποστηρίζει ήχο Dolby surround ( AC-3 ) συμπεριλαμβανομένων των Dolby Atmos ( οχι True HD ) και Dolby Audio ( E-AC-3 )οπότε λογικά τα ίδια format θα υποστηρίζει και το Thomson.  

Επεξ/σία από nakata1954
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, nakata1954 είπε

Δεν εχω το Thomson αλλα εχω το Onn 4K Pro το οποίο υποστηρίζει ήχο Dolby surround ( AC-3 ) συμπεριλαμβανομένων των Dolby Atmos ( οχι True HD ) και Dolby Audio ( E-AC-3 )οπότε λογικά τα ίδια format θα υποστηρίζει και το Thomson.  

από που το πήρες το onn? γιατί το βλέπω μόνο ΗΠΑ και walmart.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους

Έχω την LG C1 (με ηχομπαρα) και χρησιμοποιώ το τελευταίο cosmote tv box (skyworth), το οποίο οταν φορτώνει stremio σέρνεται (επειδή έχω σε αλλο χώρο nvidia shield tv pro η δισφορα ειναι χαώδης).

Υπάρχει κάποια επιλογή σε android box (πιο οικονομική απο nvidia) και να ειναι γρήγορο χωρίς πολλές απαιτήσεις σε ηχο (διότι παίζω με ηχομπαρα);

• Super Moderators
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, john1987 είπε

Καλησπέρα σε όλους

Έχω την LG C1 (με ηχομπαρα) και χρησιμοποιώ το τελευταίο cosmote tv box (skyworth), το οποίο οταν φορτώνει stremio σέρνεται (επειδή έχω σε αλλο χώρο nvidia shield tv pro η δισφορα ειναι χαώδης).

Υπάρχει κάποια επιλογή σε android box (πιο οικονομική απο nvidia) και να ειναι γρήγορο χωρίς πολλές απαιτήσεις σε ηχο (διότι παίζω με ηχομπαρα);

Το Google TV Streamer δεν έχει σκαλώσει πουθενά μέχρι τώρα! 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...