Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχω το Η96pro+, τι πρεπει να ενεργοποιησω στο βοχ για να παιξει? Η απλως να βαλω μονο την ip του βοχ???

Εγώ χρησιμοποιώ αυτό https://www.google.gr/search?client=tablet-android-lenovo&biw=1280&bih=800&ei=mJSiWZqNE6ar6ATqv5m4DQ&q=remoteime&oq=remoteime&gs_l=mobile-gws-serp.1.0.0i19k1l5.2103.7617.0.8511.26.15.0.3.3.0.189.1793.0j12.12.0....0...1.1j4.64.mobile-gws-serp..14.12.1394.3..0j35i39k1j0i131k1j0i67k1j0i10k1j0i10i19k1.CS6ZnzW-rHA σε άλλα tv boxes και λειτουργεί ικανοποιητικά. Κατεβασέ το από play store και δοκίμασέ το.
To εγκατέστησα στο tablet και στο κινητό μου. Αν δεν εντοπίσει αυτόματα το tv box βάλε εσύ την ip address του.

Δημοσ.

Διαβασα πολλες σελιδες αλλα εχω χαθει στο θεμα.:/

Θελω ενα Tv Box κυριως για να βλεπω ταινιες απο usb, χωρις προβλημα με υποτιτλους και ηχο (η tv δεν υποστηριζει 4Κ).

Δεν ξερω αν οι επιπλεον λειτουργιες με ενδιαφερουν. Οσο πιο οικονομικο - αν εχει δοκιμασει καποιος ενα που να μην εχει προβληματα ας το προτείνει. 

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

αυτο που λες ειναι καλο?για iptv για ποδοσφαιρο με kodi

Δες review εδω. Ειναι και το μοναδικο review που υπάρχει με την Nougat (android 7) εκδοση.

Γενικά θεωρείται απο τα καλα S912 μηχανάκια. Αν το σετάρεις σωστά, θα σου παιξει λογικά και αυτά που θέλεις.

Διαβασα πολλες σελιδες αλλα εχω χαθει στο θεμα.:/

Θελω ενα Tv Box κυριως για να βλεπω ταινιες απο usb, χωρις προβλημα με υποτιτλους και ηχο (η tv δεν υποστηριζει 4Κ).

Δεν ξερω αν οι επιπλεον λειτουργιες με ενδιαφερουν. Οσο πιο οικονομικο - αν εχει δοκιμασει καποιος ενα που να μην εχει προβληματα ας το προτείνει. 

Ευχαριστώ.

Νομιζω το προηγουμενο θα σε καλύψει.

Καινουργιο και με DDR4 μνημκες ειναι και αυτο. Αλλα κοστίζει παραπάνω.

Νομίζω καλυτερα το Alfawise H96 Pro+ .Ειδικά σε αυτη τη τιμή ειναι πειρασμός.

Για πολύ φθηνο, μονοδρομος το Mecool M8S Pro+ (review εδω ) Κάτω απο 30€ και με μια custom rom γίνεται και Android TV (νομιζω και με υποστηριξη HD Netflix αν εχεις λογαριασμό).

• Like 1
Δημοσ.

Custom roms δεν έχουν βγει?

7 αρα όχι, μέχρι προχτες.βαριέμαι τις custom γιατί θέλει κάθε φορά να το ξεσυνδεω για να την περάσω με usb.η επίσημη έστω και αργά δίνει sd zip

Δημοσ.

Δυστυχως δεν δουλευει The Code you entered has expired 

Μπορουμε να βρουμε καποιο αλλο?

Βρηκα αυτο το κουπονι GB10% για 10% έκπτωση 

Alfawise H96 Pro+ TV Box
Size:3GB RAM + 32GB ROM 
(Αυτο στα 70Ε, μου φαίνεται ακριβό)

Size:2GB RAM + 16GB ROM
Color:EU PLUG
(Αυτο 60Ε)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...