Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, bitersweet είπε

Καλησπέρα στην παρέα. Έχω έρθει σε νησί για δουλειά και έχω πάρει μαζί μου το tv box για τα καλουδια του. Η τηλεόραση του ξενοδοχείου έχει μόνο usb θύρα. Αν πάρω ανταπτωρα από hdmi σε usb θα έχω εικόνα στην τηλεόραση;

Αποκλείεται να εχει μονο usb θυρα. Σιγουρα εχει και hdmi που ειτε δεν την βλέπεις (κοιτα και σε αλλα σημεια) ή δεν ειναι ευκολα προσβάσιμη ΕΚΤΟΣ αν ειναι αρχαία τηλεοραση που θα εχει scart/antenna in. 

Απο hdmi σε usb μην το δοκιμάσεις, γιατί αφενός κι αν το υποστηρίζει το box σου με κάποιο περιοργο adaptor/software, ΣΙΓΟΥΡΑ δεν το υποστηριζει το λογιασμικο της τηλεορασης πα παρει σημα usb και να το παιξει. 

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, κάτι τσεκαρισμένο και όχι το φτηνότερο δυνατό, για να βλέπω NovaGO/Cosmote TV GO στην τηλεόραση; Δεν είχα καν ιδέα ότι γινεται να βλεπεις στην tv με android box.

Δημοσ.
Στις 6/10/2018 στις 8:48 ΜΜ, kokoringo είπε

Καλησπέρα παιδιά, κάτι τσεκαρισμένο και όχι το φτηνότερο δυνατό, για να βλέπω NovaGO/Cosmote TV GO στην τηλεόραση; Δεν είχα καν ιδέα ότι γινεται να βλεπεις στην tv με android box.

για να δεις αυτα που θελεις πρεπει το tvbox να ειναι unroot. το μονο box που ειναι unroot απο την μανα του χωρις να πειραξεις τιποτα ειναι το mibox της xiaomi. οτιδηποτε αλλο παρεις θελει πειραγμα με τον εκαστοτε κινδυνο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, manoskost είπε

για να δεις αυτα που θελεις πρεπει το tvbox να ειναι unroot. το μονο box που ειναι unroot απο την μανα του χωρις να πειραξεις τιποτα ειναι το mibox της xiaomi. οτιδηποτε αλλο παρεις θελει πειραγμα με τον εκαστοτε κινδυνο.

Ok κανένα πρόβλημα. Μιλαμε για αυτό εδώ, σωστά:

https://www.mi.com/en/mibox/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, kokoringo είπε

Ok κανένα πρόβλημα. Μιλαμε για αυτό εδώ, σωστά:

https://www.mi.com/en/mibox/

ναι, και εδω η τιμη του   https://www.skroutz.gr/s/11622837/Xiaomi-Mi-Box-8GB.html?from=autocomplete    να ξερεις ομως οτι δεν εχει θυρα ethernet οποτε αν θελεις να χρησιμοποιησεις καλωδιο να υπολογιζεις κανενα 15αρι το εξαρτημα,

Επεξ/σία από manoskost
Δημοσ.
3 ώρες πριν, manoskost είπε

ναι, και εδω η τιμη του   https://www.skroutz.gr/s/11622837/Xiaomi-Mi-Box-8GB.html?from=autocomplete    να ξερεις ομως οτι δεν εχει θυρα ethernet οποτε αν θελεις να χρησιμοποιησεις καλωδιο να υπολογιζεις κανενα 15αρι το εξαρτημα,

Ok, καλη παρατηρηση, ευχαριστώ!

Δημοσ.
6 ώρες πριν, manoskost είπε

Ξερεις τι παιζει με το windvision... ?

To εβαλα σε δευτερο box και ενω ξεκιναει μου βγαζει no rendering error... 

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Ξερεις τι παιζει με το windvision... ?

To εβαλα σε δευτερο box και ενω ξεκιναει μου βγαζει no rendering error... 

ή δεν θα παιζει σε δευτερο ή το box ειναι root οποτε δεν θα παιξει. οι υπηρεσιες αυτες παιζουν μονο σε καθαρα μηχανηματα unroot.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, manoskost είπε

ή δεν θα παιζει σε δευτερο ή το box ειναι root οποτε δεν θα παιξει. οι υπηρεσιες αυτες παιζουν μονο σε καθαρα μηχανηματα unroot.

To box το εχω κανει unroot ..

H εφαρμογη το βλεπει σαν Mobile device γιατι μου εμφανιζει τα αναλογα καναλια (Mobile List).

Παιζει κανονικα το epg η αναζητηση κτλ...

Οταν παταω να ξεκινησει ενα καναλι βγαζει no rendering και κατι ακομα για DRM (δεν το θυμαμαι ακριβως και δεν ειμαι σπιτι)

Δημοσ.
14 ώρες πριν, k_w_t είπε

To box το εχω κανει unroot ..

H εφαρμογη το βλεπει σαν Mobile device γιατι μου εμφανιζει τα αναλογα καναλια (Mobile List).

Παιζει κανονικα το epg η αναζητηση κτλ...

Οταν παταω να ξεκινησει ενα καναλι βγαζει no rendering και κατι ακομα για DRM (δεν το θυμαμαι ακριβως και δεν ειμαι σπιτι)

καταρχην η wind αφηνει να το βαλεις σε δευτερη συσκευη?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, manoskost είπε

καταρχην η wind αφηνει να το βαλεις σε δευτερη συσκευη?

Ναι αλλιως δεν θα υπηρχε το application στο google play..

Σε αφηνει να το βαλεις σε κινητο tablet ...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, k_w_t είπε

Ναι αλλιως δεν θα υπηρχε το application στο google play..

Σε αφηνει να το βαλεις σε κινητο tablet ...

μια ερωτηση, σε αφηνει στην ιδια ip του σπιτιου σου ή μπορεις να μπεις στο κινητο σε οποιοδηποτε σημειο εισαι? ( εννοω για ταβλετ ή κινητο να μπεις μονο στο σπιτι σου?). επισης μηπως η wind δεν σε αφηνει να συνδεσεις κατι αλλο με hdmi ? σε οτε και νοβα παντως παιζουν τα unrootbox, η wind δεν ξερω τι ρολο παιζει.

Δημοσ.

καλημέρα. θέλω να πάρω για τους γονείς μου ενα smartbox για να βλέπουν netflix καθώς η tv που έχουν είναι σχετικά παλιά. Γενικά με τα smartbox μπορείς να έχεις τα ελληνικά κανάλια ή χρειάζεται ξεχωριστά αποκωδικοποιητή για κάτι τέτοιο? ρωτάω γιατί έχουν αποκωδ.αυτη την στιγμή αλλά θέλουμε να αποφύγουμε τα πολλά καλώδια και περιφεριακά γύρω απο την tv...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, manoskost είπε

μια ερωτηση, σε αφηνει στην ιδια ip του σπιτιου σου ή μπορεις να μπεις στο κινητο σε οποιοδηποτε σημειο εισαι? ( εννοω για ταβλετ ή κινητο να μπεις μονο στο σπιτι σου?). επισης μηπως η wind δεν σε αφηνει να συνδεσεις κατι αλλο με hdmi ? σε οτε και νοβα παντως παιζουν τα unrootbox, η wind δεν ξερω τι ρολο παιζει.

Στο κινητο παιζει κανονικα και με 4G εκτος σπιτιου....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...