Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Panas22 είπε

Πάει στα 64euro με τα μεταφορικά πάντως 

εγώ το είχα πάρει πριν από δίμηνο σχεδόν από gearbest fast23 αποθήκη ( ευρώπη ) στα 52 ευρώ σύνολο με τα μεταφορικά

• Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 ώρες πριν, gorgar είπε

Μπορεί να με κατευθύνει κάποιος στο κατάλληλο thread για τεχνικά προβλήματα με tv box;

Τι προβλημα εχεις;

Δημοσ.

Κάνει αυξομειώσεις κι η γραμμή αν έχει σημασία.αλλα δεν κόβεται.πεντε μέρες αφού το αγόρασα ξεκίνησε

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, gorgar είπε

Κάνει αυξομειώσεις κι η γραμμή αν έχει σημασία.αλλα δεν κόβεται.πεντε μέρες αφού το αγόρασα ξεκίνησε

Για αρχη δοκιμασε ενα ρεσετ του μποξ και προσπαθησε αν μπορεις να το τσεξαρεις και με κανενα αλλο τροφοδοτικο η ακομα και σε αλλο ρουτερ/σπιτι (για πιο ασφαλη συμερασματα) !

Δημοσ.

Έχω παραλάβει το tanix t5 max 4/32 εδώ και 2 μέρες

Δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ ιδιαίτερα, πέρα από το να βάλω 2-3 προγράμματα για stream κτλ.

Δείχνει μια χαρά, γρήγορο και δεν ζεσταίνεται.

Κανα δυο προβληματακια που δεν έχω προλάβει να ψάξω ακόμα:

αν συνδέσω πληκτρολόγιο, με αλτ+σιφτ ενώ αλλάζει η γλώσσα στο εικονικό, συνεχίζει να γράφει αγγλικά από το Keyboard.

επίσης όταν πατάω το enter, πατιέται το "Q"/ ";".

κάτι άλλο δεν έχω προσέξει

Δημοσ.

γεια σας παιδια σκεφτομαι να παρω αυτο το tv box Tanix TX9 Pro για αγωνες ποδοσφαιρου λαιβ ταινιες και παιχνιδια αξιζει;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, gevinio35 είπε

γεια σας παιδια σκεφτομαι να παρω αυτο το tv box Tanix TX9 Pro για αγωνες ποδοσφαιρου λαιβ ταινιες και παιχνιδια αξιζει;

Αρκει να μην το παρεις απο gearbest γιατι σε μια παρτιδα 3 μηχανηματων ειχα 2 χαλασμενα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, gevinio35 είπε

καλημερα ειναι καλο ομως;απο Σκρουτζ μαλλον θα το παρω

Μια χαρα ειναι!

Απλα ισως να χρειαστει καποιες τρυπες απο κατω καποια στιγμη για καλυτερο αερισμο!

Επεξ/σία από gat0s814

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...