Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Panas22 είπε

Beeling gt1-a vs beeling gt1 mini. Αν αφήσουμε εκτός το αν υποστηρίζει netflix ποιο υπερτερεί;

Beeling gt1 mini

Δημοσ.

Θέλω να πάρω ένα box για φίλο χωρίς απαιτήσεις netflix, έχοντας δοκιμάσει τελευταία το TAnix tx5 max μένοντας ικανοποιημένος, υπάρχει λόγος να πάω σε κάποιο άλλο S905X2 έτσι για αλλαγή ή να μείνω σε αυτό ?

Μιλάω πάντα για κάποιο έως 60 € 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, paiktaras69 είπε

Θέλω να πάρω ένα box για φίλο χωρίς απαιτήσεις netflix, έχοντας δοκιμάσει τελευταία το TAnix tx5 max μένοντας ικανοποιημένος, υπάρχει λόγος να πάω σε κάποιο άλλο S905X2 έτσι για αλλαγή ή να μείνω σε αυτό ?

Μιλάω πάντα για κάποιο έως 60 € 

Μπορεις να παρεις τον ...''πρωτο ξαδερφο'' του Beelink GTmini με το ονομα S95 Android TV Box και να χρησιμοποιησεις την πληθωρα custom firmwares για το Beelink !!!
Το μονο θεμα που εχουν τα Beelink (& σια) ειναι οτι δεν δουλευει στην TWRP η θυρα usb 2.0 οποτε πρεπει να γινονται ολα με ενα usb hub απο την θυρα usb 3.0 !
Αλλα οπως ειπα υπαρχει πολυ πραγμα σε λογισμικο!

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, gat0s814 είπε

Μπορεις να παρεις τον ...''πρωτο ξαδερφο'' του Beelink GTmini με το ονομα S95 Android TV Box και να χρησιμοποιησεις την πληθωρα custom firmwares για το Beelink !!!
Το μονο θεμα που εχουν τα Beelink (& σια) ειναι οτι δεν δουλευει στην TWRP η θυρα usb 2.0 οποτε πρεπει να γινονται ολα με ενα usb hub απο την θυρα usb 3.0 !
Αλλα οπως ειπα υπαρχει πολυ πραγμα σε λογισμικο!

έχει και ρομ που δεν είναι ATV ? Γενικά μπορείς να μου στείλεις κανένα Link ώστε να μελετήσω τι υπάρχει ? Το θέμα με την usb 2 και το twrp recovery δεν το κατάλαβα να πω την αλήθεια

Δημοσ.
Στις 11/5/2019 στις 5:09 ΜΜ, manoskost είπε

εγω εχω το beelink ultimate και το δουλευω με custom rom. αν αγοραζα σημερα θα επαιρνα το gt1 mini σαν πιο καινουργιο. εδω ο συγκριτικος πινακας των δυο επεξεργαστων:  https://hometheatrelife.com/amlogic-s905x2-vs-s912/

Οπότε να πάρουμε το beelink gt1 min. Έχει custom rom το συγκεκριμένο? Θα μείνει ευχαριστημένος με την εμπειρία χρήσης κτλ? 

Δημοσ.

Καλημέρα στην παρέα. Ψάχνω και εγώ ενα Android TV Box. Τα κριτήρια μου είναι τα ακόλουθα:

- Πρεπει να υποστηριζει εξωτερικο σκληρο δισκο μεχρι 2ΤΒ με NTFS format.

- Πρεπει το remote control να εχει και φωνητικη λειτουργια για ευρεση περιεχομενου με την φωνη

- Θα ηθελα να μπορω να βαλω και την εφαρμογη Cosmote TV Go και να παιζει (χριεαζεται να ειναι root το box για να γινει αυτο;;;)

- Υποστηριξη Kodi

- Δεν με ενδιαφερει καθολου το Netflix

Με βαση τις αναγκες μου το Beelink GT1 Mini θα με καλυψει; Μπορει καποιος να με διαφωτισει;

Ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, johnnyman είπε

Οπότε να πάρουμε το beelink gt1 min. Έχει custom rom το συγκεκριμένο? Θα μείνει ευχαριστημένος με την εμπειρία χρήσης κτλ? 

ναι, υπαρχει, και θα μεινει ευχαριστημενος.

57 λεπτά πριν, asikis είπε

Καλημέρα στην παρέα. Ψάχνω και εγώ ενα Android TV Box. Τα κριτήρια μου είναι τα ακόλουθα:

- Πρεπει να υποστηριζει εξωτερικο σκληρο δισκο μεχρι 2ΤΒ με NTFS format.

- Πρεπει το remote control να εχει και φωνητικη λειτουργια για ευρεση περιεχομενου με την φωνη

- Θα ηθελα να μπορω να βαλω και την εφαρμογη Cosmote TV Go και να παιζει (χριεαζεται να ειναι root το box για να γινει αυτο;;;)

- Υποστηριξη Kodi

- Δεν με ενδιαφερει καθολου το Netflix

Με βαση τις αναγκες μου το Beelink GT1 Mini θα με καλυψει; Μπορει καποιος να με διαφωτισει;

Ευχαριστω

το tvbox για να παιξει cosmote tv go πρεπει να ειναι unroot. το μονο box που ερχεται unroot απο την μανα του ειναι το xiaomi, οποιοδηποτε αλλο παρεις πρεπει να το κανεις εσυ unroot με ολους του κινδυνους να μπρικαρει το μηχανημα.

Επεξ/σία από manoskost
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, paiktaras69 είπε

έχει και ρομ που δεν είναι ATV ? Γενικά μπορείς να μου στείλεις κανένα Link ώστε να μελετήσω τι υπάρχει ? Το θέμα με την usb 2 και το twrp recovery δεν το κατάλαβα να πω την αλήθεια

S95 Android TV Box = Beelink GTmini !
Οτι custom λογισμικο υπαρχει για το Beelink κανει και για το  S95 !

Εδω εχει πολλα : FreakTab S905X2

Το Beelink GTmini παρεμπιπτοντως δεν εχει μαμα ATV λογισμικο!
Τωρα για την TWRP ...
Οπως ειπα δεν δουλευει η θυρα usb 2.0 με αποτελεσμα να μην μπορεις να χρησιμοποιησεις στην μια θυρα το στικακι σου και στην αλλη τον δεκτη απο το αυρματο ποντικι σου οποτε πρεπει να χρησιμοποιησεις αναγκαστικα ενα usb hub για να τα κανεις αυτα !!!

Επεξ/σία από gat0s814
Δημοσ.
1 ώρα πριν, manoskost είπε

ναι, υπαρχει, και θα μεινει ευχαριστημενος.

το tvbox για να παιξει cosmote tv go πρεπει να ειναι unroot. το μονο box που ερχεται unroot απο την μανα του ειναι το xiaomi, οποιοδηποτε αλλο παρεις πρεπει να το κανεις εσυ unroot με ολους του κινδυνους να μπρικαρει το μηχανημα.

Περα απο το κομματι του Cosmote TV App στα υπολοιπα θα με καλυψει το GT1 Mini;;; Εχεις εμπειρια;;

Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, asikis είπε

Περα απο το κομματι του Cosmote TV App στα υπολοιπα θα με καλυψει το GT1 Mini;;; Εχεις εμπειρια;;

Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.

στα υπολοιπα ναι, εγω εχω το beelink ultimate, αλλα με custom rom.    https://codecity.gr/beelink-gt1-mini-greek-review-by-codecity-gr/ 

Επεξ/σία από manoskost
Δημοσ.
1 ώρα πριν, spamo είπε

Καλημέρα.

Έχει βάλει κανείς θερμική πάστα σε box η να προτιμήσω τα thermal pad καλύτερα;

Τα Thermal Pad καλυτερα !

Δημοσ.
1 ώρα πριν, spamo είπε

Αυτό σκέφτομαι μην ζεσταθεί η ψυκτρα από πάνω και αρχίζει να τσουλαει.

Σε τι επεξεργαστη;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...