Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 10/6/2019 στις 7:31 ΜΜ, gat0s814 είπε

Κοιτα τι ρωταει ο πρωτος στο νημα και τι απανταει ο admin (beelink) !

http://www.bee-link.com/forum.php/forum.php?mod=viewthread&tid=49395&extra=page%3D1

Και πως το συμπέρανες από αυτά που γράφει ότι δεν είναι original η άδεια? Γιατί δεν αναφέρει κάτι τέτοιο. Αν στο μέλλον δεν ανανεώσει την άδεια  και δεν παίζει 4Κ είναι άλλο θέμα. Το ίδιο ισχύει βέβαια και για το Xiaomi. 

Πάντως στα 54 ευρώ που παίζει τώρα το Beelink με τρώει το χέρι μου...

• Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, paiktaras69 είπε

ναι το είδα, βέβαια μέσα στις ρυθμίσεις για προγραμματιστές το μηχάνημα έχει on off κουμπί για το root , σε λίγες ημέρες θα τσεκάρω μιας και δεν είναι στα χέρια μου αν παίζει novago και otego με τον διακόπτη στο off. Πάντως τώρα παίζει 1080p στο netflix τσεκαρισμένο με τα ματάκια μου :) 

Απο την στιγμη που δεν ειναι ''Google certified'' δεν υπαρχει εγγυηση ''συνεχωμενα'' καλης ποιοτητας (δες mecool)
Τωρα θεωρω οτι δεν θα παιξει novago και otego με τον διακόπτη στο off γιατι εχει και αλλες ''βρωμιες'' μεσα (οπως το busybox) !
Αλλα οταν το τσεκαρεις 100% μας λες!

3 λεπτά πριν, zananiro είπε

Και πως το συμπέρανες από αυτά που γράφει ότι δεν είναι original η άδεια? Γιατί δεν αναφέρει κάτι τέτοιο. Αν στο μέλλον δεν ανανεώσει την άδεια  και δεν παίζει 4Κ είναι άλλο θέμα. Το ίδιο ισχύει βέβαια και για το Xiaomi. 

Πάντως στα 54 ευρώ που παίζει τώρα το Beelink με τρώει το χέρι μου...

E - 1) Is this box Google certified?

A - 1.NO

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, gat0s814 είπε

Απο την στιγμη που δεν ειναι ''Google certified'' δεν υπαρχει εγγυηση ''συνεχωμενα'' καλης ποιοτητας (δες mecool)
Τωρα θεωρω οτι δεν θα παιξει novago και otego με τον διακόπτη στο off γιατι εχει και αλλες ''βρωμιες'' μεσα (οπως το busybox) !
Αλλα οταν το τσεκαρεις 100% μας λες!

E - 1) Is this box Google certified?

A - 1.NO

busy box δεν έχει, ούτε κάτι άλλο ΄΄πρόστυχο΄΄ είδα στην πρώτη ματιά.......για δώσε όμως τα φώτα σου τι άλλο να ψάξω 

Δημοσ.

το  tv box H96 max plus 4/32  κατά την εκκίνηση εχει κόλλησει στην γραμματόσειρά android που εμφανίζεται στην οθόνη.
Προσπαθώ να κάνω reset με την γνωστή διαδικασία( πατημένο το κουμπι επαναφοράς και σύνδεση στο ρεύμα)αλλά δεν γινεται τίποτα...
Χωρις να μπώ στο μενού επαναφοράς δεν μπόρω να του περάσω άλλο υλικολογισμικό σωστα;

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, filios filios είπε

το  tv box H96 max plus 4/32  κατά την εκκίνηση εχει κόλλησει στην γραμματόσειρά android που εμφανίζεται στην οθόνη.
Προσπαθώ να κάνω reset με την γνωστή διαδικασία( πατημένο το κουμπι επαναφοράς και σύνδεση στο ρεύμα)αλλά δεν γινεται τίποτα...
Χωρις να μπώ στο μενού επαναφοράς δεν μπόρω να του περάσω άλλο υλικολογισμικό σωστα;

Δυστυχως μονο με καλωδιο θα τα καταφερεις τωρα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, gat0s814 είπε

Δυστυχως μονο με καλωδιο θα τα καταφερεις τωρα!

Ούτε με καλώδιο δεν συνδέται στο λαπτοπ...

Εχω πατημένο το reset συνδεω το καλώδιο αλλα τίποτα.

Ξέχασα να αναφέρω οτι δεν εκανε reset και οταν το box λειτουργούσε κανονικά

Επεξ/σία από filios filios
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, filios filios είπε

Ούτε με καλώδιο δεν συνδέται στο λαπτοπ...

Εχω πατημένο το reset συνδεω το καλώδιο αλλα τίποτα.

Ξέχασα να αναφέρω οτι δεν εκανε reset και οταν το box λειτουργούσε κανονικά

Πριν συνδεοταν στο λαπτοπ;
Το ''εβλεπε'' κανονικα;

Οταν βαζεις το τροφοδοτικο στο μποξακι υπαρχει καποια ενδειξη ζωης...;

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, gat0s814 είπε

Το ''εβλεπε'' κανονικα;

Δεν προσπάθησα πριν να το συνδέσω.

Ανάβει κόκκινο λαμπάκι και αμέσως γινεται πράσινο,εμφανίζει την γραμματοσείρα android και μενει εκει.

Δημοσ.

Ήρθε

Μέχρι στιγμής όλα μια χαρά εκτός του ήχου.IMG_20190612_164444-1843x1037.jpg.690ff5c86910b4e974aacdb8b6022d81.jpg

Επειδή δεν έχω τηλεόραση (προσωρινά) μεγάλη σπίτι το συνδεσα στην 24αρα του pcιυ με κάτι ακουστικά ψείρες ( xiaomi pistons hd 2 ) για δοκιμή και πραγματικά απογοητεύτηκα από τον ήχο. Σαν να ακους από ραδιοφωνακι της δεκαετίας του 90 από την Ομόνοια. :P Επειδή είμαι άσχετος από θέμα ήχου. Κάνω κάτι λάθος παιδιά; Στην AV έξοδο το συνδέσα. Έχει και μια SpDif βλεπω.

Προτείνετε ιδέες αν μπορείτε. Να βρω κάποια εξωτερική κάρτα ήχου με usb; 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Ήρθε

Μέχρι στιγμής όλα μια χαρά εκτός του ήχου.IMG_20190612_164444-1843x1037.jpg.690ff5c86910b4e974aacdb8b6022d81.jpg

Επειδή δεν έχω τηλεόραση (προσωρινά) μεγάλη σπίτι το συνδεσα στην 24αρα του pcιυ με κάτι ακουστικά ψείρες ( xiaomi pistons hd 2 ) για δοκιμή και πραγματικά απογοητεύτηκα από τον ήχο. Σαν να ακους από ραδιοφωνακι της δεκαετίας του 90 από την Ομόνοια. :P Επειδή είμαι άσχετος από θέμα ήχου. Κάνω κάτι λάθος παιδιά; Στην AV έξοδο το συνδέσα. Έχει και μια SpDif βλεπω.

Xωρίς τα ακουστικά δεν δοκίμασες τον ηχο;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, filios filios είπε

Δεν προσπάθησα πριν να το συνδέσω.

Ανάβει κόκκινο λαμπάκι και αμέσως γινεται πράσινο,εμφανίζει την γραμματοσείρα android και μενει εκει.

Αν δεν το συνδεσες ποτε τοτε πρεπει να εγκαταστησεις πρωτα σωστα τους rockchip drivers!
Και μετα θα εισαι ετοιμος για φλασαρισμα!
Παντως αν εχεις η μπορεις να βρεις και καποιο αλλο τροφοδοτικο κανε μια δοκιμη!
Η αν μπορεις βαλε το καλωδιο  του usb απο την μια ακρη στο μποξακι και απο την αλλη στο λαπτοπ και κοιταξε αν ανοιξει κανονικα!

1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε

Ήρθε

Οταν συνδεθει σωστα σε μια καλη τιβι με hdmi θα εχει και καλο ηχο!
Μη φοβασε..!

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, gat0s814 είπε

Αν δεν το συνδεσες ποτε τοτε πρεπει να εγκαταστησεις πρωτα σωστα τους rockchip drivers!
Και μετα θα εισαι ετοιμος για φλασαρισμα!
Παντως αν εχεις η μπορεις να βρεις και καποιο αλλο τροφοδοτικο κανε μια δοκιμη!
Η αν μπορεις βαλε το καλωδιο  του usb απο την μια ακρη στο μποξακι και απο την αλλη στο λαπτοπ και κοιταξε αν ανοιξει κανονικα!

Οταν συνδεθει σωστα σε μια καλη τιβι με hdmi θα εχει και καλο ηχο!
Μη φοβασε..!

Το θέμα είναι ότι θα πάει μετά το καλοκαίρι αυτό. Ψάχνω μια usb λύση ώστε να έχω της προκοπής ήχο. Έχει μια έξοδο η οθονουλα αλλά βγάζει παράσιτα ( ένα σσσσσσσ ) αλλά εκεί ο ήχος είναι πολύ πιο δυνατός ( βέβαια χωρίς ούτε λίγο μπάσο )

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Το θέμα είναι ότι θα πάει μετά το καλοκαίρι αυτό. Ψάχνω μια usb λύση ώστε να έχω της προκοπής ήχο. Έχει μια έξοδο η οθονουλα αλλά βγάζει παράσιτα ( ένα σσσσσσσ ) αλλά εκεί ο ήχος είναι πολύ πιο δυνατός ( βέβαια χωρίς ούτε λίγο μπάσο )

ΥΠΟΜΟΝΗ....!

Δημοσ.
5 ώρες πριν, gat0s814 είπε

Το ''εβλεπε'' κανονικα;

Το συνδεσα αλλα δεν μπορώ να κανω τα windows να αναγνωρίσουν το box

Κανω ενημέρωση του προγραμματος οδήγησης αλλα τίποτα...

πρέπει να κατεβάσω χειροκίνητα τους drivers;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...