filios filios Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Στις 19/6/2019 στις 3:46 ΜΜ, gat0s814 είπε https://www.skroutz.gr/s/8951126/USB-3-0-Cable-USB-A-male-USB-A-male-1-5m-23861.html Παντως για να μην παιδευεσαι τζαμπα και βερεσε δοκιμασε και με εναν αλλον υπολογιστη ενος φιλου η καποιου αλλου οικογενειακου μελους! Yπάρχει περίπτωση να το έχω brickαρει και να θελει unbrick; Κολλαει στο android και αναβοσβήνει. Πως φτιάχνω μόνος μου καλώδιο usb; Εαν παραγγείλω μαζι με μεταφορικά θέλω δέκα ευρω,μηπως μου έρθει φθηνότερο να το φτιάξω μόνος μου...
gat0s814 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 10 λεπτά πριν, filios filios είπε Yπάρχει περίπτωση να το έχω brickαρει και να θελει unbrick; Κολλαει στο android και αναβοσβήνει. Πως φτιάχνω μόνος μου καλώδιο usb; Εαν παραγγείλω μαζι με μεταφορικά θέλω δέκα ευρω,μηπως μου έρθει φθηνότερο να το φτιάξω μόνος μου... Δεν ξερω τι εγινε και αν ''brickαρισε'' οπως λες παντως ολες οι διαδικασιες ειναι αυτες που ειπαμε...! Για το καλωδιο τωρα , παρε 2 παλια καλωδια απο τηλεφωνο κοψτα στη μεση και ενωσε τα (προσεκτικα) χρωμα με χρωμα! Τοσο απλο! ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!
kostas1966 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Mecool M8S Pro W Επειδή το βλέπω να κυκλοφορεί ακόμα, θεώρησα ότι θάταν χρήσιμο να επισημάνω δυό τρία σημεία ως συμπλήρωμα σε όσα έχουν λεχθεί. Μετά λοιπόν από περίπου ένα χρόνο χρήσης, παραθέτω τα βασικά, για μένα, συν και πλην. + Φτηνό, τίμιο για τα λεφτά του και αξιόπιστο για όσο διάστημα λειτούργησε. Τώρα δεν λειτουργεί και θα πω παρακάτω το γιατί. + Μου έμαθε ότι και οι παλιότεροι επεξεργαστές s905 μπορούν εξίσου καλά να αναπαράγουν video μέσω kodi, περιφερειακών και λοιπών εφαρμογών. Αρκεί ο τετραπύρηνος, μην ακούτε τις σειρήνες τριγύρω για παραπάνω διότι δεν προσφέρουν τίποτα περισσότερο. Αλλά ζητάνε περισσότερα χρήματα. + Το αυτό και για τη μνήμη. 2 gb ddr3 κάνει μιά χαρά τη δουλειά της. Όποιος δεν θέλει παιχνίδια στο tv box, τσάμπα λεφτά θα δώσει για ανώτερα specs. + Άψογο στα περιφερειακά, σηκώνει τα πάντα (και usb hub), οδηγεί ακόμα και διπλό ανεμιστηράκι χωρίς δική του τροφοδοσία, υποστηρίζει μέχρι και ξεχασμένες crt που οι άλλοι κατασκευαστές τις έχουν ξεγράψει με την a/v mini jack υποδοχή που διαθέτει. + Μεγάλη ευαισθησία του δέκτη wifi , αρπάζει το σήμα πρώτο αφήνοντας άλλα τάμπλετ και smart phones με τιμή 8-10 φορές παραπάνω να πασχίζουν ακόμα (με αμφίβολα αποτελέσματα). Ενώ, παρά το μικρό του κόστος, διαθέτει και ethernet, θύρα που "ξέχασαν" ακριβότερες υλοποιήσεις. - Αυτό το ένα και μοναδικό του μειονέκτημα αποδείχτηκε και η θανατική του καταδίκη. Πολλές φορές αρνείται να ανάψει. Θα ανάψει βέβαια κάποια στιγμή αλλά όποτε αυτό επιθυμεί. Έχουν γίνει όλες οι...αλχημείες προκειμένου να ξυπνήσει από το standby, ας μην τις παραθέσω εδώ δεν έχει νόημα. Μέχρι και συνδυασμό κουμπιών στο χειριστήριο και αλλαγή custom rom έχει γίνει αλλά τίποτα. Ίσως να πρόκειται για ελαττωματική παρτίδα βέβαια. Κρίμα, πολύ κρίμα. Το κρίμα δεν πάει στα 31 € που μου κόστισε, πάει στο ότι - από ό,τι διαβάζω - σε αυτή την κατηγορία τιμής μάλλον θάναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθεί αξιόπιστος αντικαταστάτης. Το μάρκετιγκ καλπάζει - όπως πάντα άλλωστε - αλλά δεν είμαι διατεθειμένος να αγοράσω ένα σκασμό πυρήνες μόνο και μόνο για να παίξουν ένα βιντεάκι στα 720p. ΥΓ. Άναψε! Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2019 από kostas1966 2
Parasomnia Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, kostas1966 είπε Mecool M8S Pro W Επειδή το βλέπω να κυκλοφορεί ακόμα, θεώρησα ότι θάταν χρήσιμο να επισημάνω δυό τρία σημεία ως συμπλήρωμα σε όσα έχουν λεχθεί. Μετά λοιπόν από περίπου ένα χρόνο χρήσης, παραθέτω τα βασικά, για μένα, συν και πλην. + Φτηνό, τίμιο για τα λεφτά του και αξιόπιστο για όσο διάστημα λειτούργησε. Τώρα δεν λειτουργεί και θα πω παρακάτω το γιατί. + Μου έμαθε ότι και οι παλιότεροι επεξεργαστές s905 μπορούν εξίσου καλά να αναπαράγουν video μέσω kodi, περιφερειακών και λοιπών εφαρμογών. Αρκεί ο τετραπύρηνος, μην ακούτε τις σειρήνες τριγύρω για παραπάνω διότι δεν προσφέρουν τίποτα περισσότερο. Αλλά ζητάνε περισσότερα χρήματα. + Το αυτό και για τη μνήμη. 2 gb ddr3 κάνει μιά χαρά τη δουλειά της. Όποιος δεν θέλει παιχνίδια στο tv box, τσάμπα λεφτά θα δώσει για ανώτερα specs. + Άψογο στα περιφερειακά, σηκώνει τα πάντα (και usb hub), οδηγεί ακόμα και διπλό ανεμιστηράκι χωρίς δική του τροφοδοσία, υποστηρίζει μέχρι και ξεχασμένες crt που οι άλλοι κατασκευαστές τις έχουν ξεγράψει με την a/v mini jack υποδοχή που διαθέτει. + Μεγάλη ευαισθησία του δέκτη wifi , αρπάζει το σήμα πρώτο αφήνοντας άλλα τάμπλετ και smart phones με τιμή 8-10 φορές παραπάνω να πασχίζουν ακόμα (με αμφίβολα αποτελέσματα). Ενώ, παρά το μικρό του κόστος, διαθέτει και ethernet, θύρα που "ξέχασαν" ακριβότερες υλοποιήσεις. - Αυτό το ένα και μοναδικό του μειονέκτημα αποδείχτηκε και η θανατική του καταδίκη. Πολλές φορές αρνείται να ανάψει. Θα ανάψει βέβαια κάποια στιγμή αλλά όποτε αυτό επιθυμεί. Έχουν γίνει όλες οι...αλχημείες προκειμένου να ξυπνήσει από το standby, ας μην τις παραθέσω εδώ δεν έχει νόημα. Μέχρι και συνδυασμό κουμπιών στο χειριστήριο και αλλαγή custom rom έχει γίνει αλλά τίποτα. Ίσως να πρόκειται για ελαττωματική παρτίδα βέβαια. Κρίμα, πολύ κρίμα. Το κρίμα δεν πάει στα 31 € που μου κόστισε, πάει στο ότι - από ό,τι διαβάζω - σε αυτή την κατηγορία τιμής μάλλον θάναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθεί αξιόπιστος αντικαταστάτης. Το μάρκετιγκ καλπάζει - όπως πάντα άλλωστε - αλλά δεν είμαι διατεθειμένος να αγοράσω ένα σκασμό πυρήνες μόνο και μόνο για να παίξουν ένα βιντεάκι στα 720p. ΥΓ. Άναψε! Γράφεις ότι "έχουν γίνει όλες οι...αλχημείες" αλλά θα σου προτείνω 2 δοκιμές ξεκινώντας με την πιο συνηθισμένη σε περίπτωση που δεν το έχεις δοκιμάσει: το τροφοδοτικό. Μου έχει τύχει σε αρκετές περιπτώσεις να δουλεύει σωστά σε άλλες συσκευές, να το μετράω τη στιγμή που προσπαθω να ξεκινήσω συσκευή χωρίς να πεφτει η τάση κάτω από 5V, αλλά τελικά να φταίει αυτό. Επίσης μπορείς να του βάλεις "Power button" Εγώ μεχρι στιγμής έχω βολευτεί το m8s pro L το λίγο ακριβότερο αδερφάκι του που φοράει τον 912 (χωρίς κάποιο θέμα μέχρι στιγμής). Του εχω κολλήσει reset button στην πλακετα το οποίο φαίνεται και με κλειστό κουτί μεσω τρύπας στο καπάκι. Ουσιαστικά είναι κουμπί Power: Οταν το πατήσω στιγμιαία ξεκινάει το boxακι - Αν το πατήσω όταν δουλεύει μπορώ να επιλέξω Shutdown/Reboot Αν ψάξεις στο googe "m8s pro w reset pins", και έχεις λίγες σχετικές γνώσεις είναι λίγα λεπτά υπόθεση. Μπορείς να γεφυρώσεις τις επαφές πριν μπεις στη διαδικασία, για να δεις αν ανοίγει με αυτό τον τρόπο. 1
powerup Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Ενδιαφερομαι για το h96 max x2 s905x2 4gb 64gb Αν καποιοι το εχουν μπορουν να πουν εντυπωσεις? 1) το τροφοδοτικο ειναι οκ η θελει αλλαγμα οπως καποιες παλιες παρτιδες s905w 2) μπορουμε να βαλουμε nova lowncher και notificetion bar με καποια διαθεσιμη rom( υπαρχουν διαθεσιμες costum rom) 3) Εχει κολυμματα σε video 4k 4) Ειναι αξιοπιστο ή κανει επανεκινησεις 5) το wifi ειναι ok ?
zannis79 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα σας παρέα Σας παρακαλώ πολύ για την βοήθεια σας, μετά από πολύωρη μελέτη των μηνυμάτων εδω. Εχω το Mede8er Med800x3D και θα ήθελα να πάρω ένα 2o media player,που να αναπραγει 4κ ταινίες από τον σκληρό μου δίσκο. Μπερδεύτηκα λίγο. Ποιό θα μου προτείνατε? να σημειωσω οτι δινω βαρυτητα στην αναπαραγωγη 4κ ταινιών από σκληρό δισκο, youube 4k kai netflix 4k. Ευχαριστω πολυ Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά
zannis79 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, niva97 είπε Xiaomi mi box s ευχαριστώ πολύ παίζει απροβλημάτιστα ολα τα 4κ αρχεια ηχου κυριως και εικονας απο 4κ ταινιες?
gat0s814 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, powerup είπε Ενδιαφερομαι για το h96 max x2 s905x2 4gb 64gb Αν καποιοι το εχουν μπορουν να πουν εντυπωσεις? 1) το τροφοδοτικο ειναι οκ η θελει αλλαγμα οπως καποιες παλιες παρτιδες s905w 2) μπορουμε να βαλουμε nova lowncher και notificetion bar με καποια διαθεσιμη rom( υπαρχουν διαθεσιμες costum rom) 3) Εχει κολυμματα σε video 4k 4) Ειναι αξιοπιστο ή κανει επανεκινησεις 5) το wifi ειναι ok ? Για το h96 max x2 s905x2 4gb 32gb (που ειναι ιδιο) 1) οκ 2) οχι και ναι με app ( ναι ) 3) οχι 4) ναι & οχι (με το last λογισμικο) 5) oκ Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2019 από gat0s814 1
cputester1 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα, σαν ευχαριστημένος κάτοχος του Mecool KIII Pro εδώ και ένα χρόνο, έψαχνα κάτι παρόμοιο (αλλά οικονομικότερο) για την μικρότερη TV. Με Android και 3GB. Προσανατολιζόμουν στο Mecool πάλι, το M8S Pro L αλλά από σχόλια κατάλαβα ότι έχει ATV και όχι Android? Το να μην έχω ελευθερία να βάλω διάφορα πράγματα θα με χάλαγε αρκετά και δε θα ασχοληθώ να αλλάξω ROM. Μήπως είναι καλύτερο να κινηθώ σε Beelink GT1 Ultimate ή σε Tanix TX9 Pro? Απόψεις ανάμεσα στα 3?
guido Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Στις 20/6/2019 στις 1:18 ΜΜ, 7nisiotis είπε Τα χει παίξει το A95XF2 Ενώ ήταν μια χαρά από χθες αντιμετωπίζω κάτι ακραία bugs: a) Για κάποιο λόγο δε κατεβάζει apps από το play store: κολλάει για πάντα στο " downloading " ή " pending download ". Με τρόπους επίλυσης όπως καθάρισμα cashe / all data / unistall latest update / reset app preferences / google play services clear cashe κλπ. ΔΕ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ. Μόνο με reset εργοστασιακή κατάσταση στα πάντα και πάλι για καμια ώρα και πάλι τα ίδια b) Ενώ έπαιζε ΑΨΟΓΑ 1080p mkv webdl/bluray rip αρχεία των 2 με 4gb με custom codec που δεν υπήρχε ποτέ πρόβλημα και HW+ αναπαραγωγή ενώ παίζει η ταινία θα κάνει ενα μικρό λόξυγκα θα χάσει/skipαρει 1 frame. Δεν είναι εύκολα αντιληπτό αλλά συμβαίνει. ΔΕ το έκανε μια βδομάδα τώρα. Κάποια λύση; Μήπως τα έπαιξε και πρέπει να μιλήσω με το banggood; https://forum.xda-developers.com/apps/mx-player/mx-player-custom-codec-dts-support-t2156254 Αυτό το "χικ" μου το έκανε και εμένα με VLC τις πρώτες μέρες. Μετα με mx player pro+codecs δεν είχα θέμα. Απλά στο μεσοδιάστημα είχα βάλει και άλλο φλασάκι πιο γρήγορο
7nisiotis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, guido είπε Αυτό το "χικ" μου το έκανε και εμένα με VLC τις πρώτες μέρες. Μετα με mx player pro+codecs δεν είχα θέμα. Απλά στο μεσοδιάστημα είχα βάλει και άλλο φλασάκι πιο γρήγορο Έχει στρωσει. Ειχα κάνει 3 reset. Βγήκε σήμερα κ νέο update το οποίο λέει α) έχει κάποια optimization fixes , β) fix bugs Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2019 από 7nisiotis 1
gat0s814 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 5 ώρες πριν, cputester1 είπε Καλησπέρα, σαν ευχαριστημένος κάτοχος του Mecool KIII Pro εδώ και ένα χρόνο, έψαχνα κάτι παρόμοιο (αλλά οικονομικότερο) για την μικρότερη TV. Με Android και 3GB. Προσανατολιζόμουν στο Mecool πάλι, το M8S Pro L αλλά από σχόλια κατάλαβα ότι έχει ATV και όχι Android? Το να μην έχω ελευθερία να βάλω διάφορα πράγματα θα με χάλαγε αρκετά και δε θα ασχοληθώ να αλλάξω ROM. Μήπως είναι καλύτερο να κινηθώ σε Beelink GT1 Ultimate ή σε Tanix TX9 Pro? Απόψεις ανάμεσα στα 3? Πηγαινε καλυτερα σε ενα καινουργιας γενιας S905X2 4/32 και θα εισαι οκ !
cputester1 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ευχαριστω, αλλα δεν καταλαβα ποιο μου προτεινεις... Το Beelink GT1 Mini? Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2019 από cputester1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα