terry308 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Καλημέρα Έως 50€ μαξξξξ υπάρχει κάποια πρόταση για boxακι με κύρια χρηση iptv και Netflix; η τηλεόραση έχει Android menu αλλά είναι αργή και χωρίς δυνατότητα να κατεβάσω εφαρμογές κτλ Ευχαριστώ
asikis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, notist είπε Καλημέρα. Ναι κανονικά. πειτε μου βρε παιδιά, έχετε κάνει κάτι ειδικό με τη συνδρομή σας Nova για να παίζει στο mi box s; Ή όχι; εγώ κάνω την ενεργοποίηση , βάζοντας τον κωδικό στο site, και μετά στην τηλεόραση μου βγάζει «έχεις υπερβεί τον αριθμό συσκευών». Αν πάω στο αντίστοιχο μενού μου εμφανίζει ότι έχω 0 συσκευές στην μεγάλη οθόνη και έχω και 3 συσκευές σε φορητές συσκευές (λαπτοπ, κινητό και ταμπλετ). οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2022 από asikis
panagiotis1988 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, terry308 είπε Καλημέρα Έως 50€ μαξξξξ υπάρχει κάποια πρόταση για boxακι με κύρια χρηση iptv και Netflix; η τηλεόραση έχει Android menu αλλά είναι αργή και χωρίς δυνατότητα να κατεβάσω εφαρμογές κτλ Ευχαριστώ Mi tv box 4k εάν έχεις 4κ τηλεόραση άλλιως με το απλό είσαι κομπλέ... Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2022 από panagiotis1988 1
dafnoula13 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, asikis είπε πειτε μου βρε παιδιά, έχετε κάνει κάτι ειδικό με τη συνδρομή σας Nova για να παίζει στο mi box s; Ή όχι; εγώ κάνω την ενεργοποίηση , βάζοντας τον κωδικό στο site, και μετά στην τηλεόραση μου βγάζει «έχεις υπερβεί τον αριθμό συσκευών». Αν πάω στο αντίστοιχο μενού μου εμφανίζει ότι έχω 0 συσκευές στην μεγάλη οθόνη και έχω και 3 συσκευές σε φορητές συσκευές (λαπτοπ, κινητό και ταμπλετ). οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή Μέχρι τρείς συσκευές δεν σου δίνει? Έχεις ήδη τρείς ενεργοποιημένες δεν μπορείς και τέταρτη.
asikis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, dafnoula13 είπε Μέχρι τρείς συσκευές δεν σου δίνει? Έχεις ήδη τρείς ενεργοποιημένες δεν μπορείς και τέταρτη. Μα στο συστημα λεει οτι μπορω να εχω τρεις συσκευες "EON σε φορητή συσκευή" και μια σε "EON σε μεγάλη οθόνη". Αλλα εγω συσκευη "EON σε μεγάλη οθόνη" δεν εχω καμια. Στο "EON σε φορητή συσκευή" εχω τρεις αλλα δεν νομιζω οτι φταιει αυτο. Τωρα μιλαω μεσω chat με εξυπηρετηση πελατων και μου λενε κατι για "Ο λόγος που σας εμφανίζει αυτό το μήνυμα είναι γιατί δεν έχετε αναβαθμίσει την υπηρεσία σας σε eon με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών" και περιμενω να μου πουν πως γινεται αυτο και αν εχει καποιο επιπλεον κοστος Ενημερωνω για το θεμα με το EON TV σε mi box s. Το προβλημα που εχω λυνεται με αναβαθμιση του πακετου μου σε 3 PLAY EON+ με μηνιαιο κοστος στα 48,30 απο τα 36,95 που εχω τωρα. Δεν θα το κανω γιατι δεν το χρειαζομαι σε αυτο το κοστος.
nikospaga Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα. Θέλω να βάλω iptv. Είναι προτιμότερο να πάρω ένα mi box s να βάλω μια εφαρμογή πχ smartstb και απλά να πληρώνω συνδρομή ή να το πάρω έτοιμο box με 100 περίπου που το δίνουν? Δεν με νοιάζει κάποια άλλη χρήση μόνο iptv. Όλα τα άλλα τα κάνω μέσω tv.
panagiotis1988 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δεν επιτρέπονται αυτές οι ερωτήσεις εδώ μέσα...
nikospaga Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Τι ερώτηση έκανα; Αν είναι καλύτερο ένα έτοιμο box ή να πάρω ένα mi box s .
pap pan Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 23 ώρες πριν, nikospaga είπε Τι ερώτηση έκανα; Αν είναι καλύτερο ένα έτοιμο box ή να πάρω ένα mi box s . Μη το παρεις ετοιμο. Εγω μολις παρελαβα το x96 max plus ultra και ειναι πραγματικα παρα πολυ γρηγορο.
nikospaga Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, pap pan είπε Μη το παρεις ετοιμο. Εγω μολις παρελαβα το x96 max plus ultra και ειναι πραγματικα παρα πολυ γρηγορο. Σε ευχαριστώ πολύ!
pap pan Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Αγορασα το συγκεκριμενο tv box x96 max plus ultra το οποιο πραγματικα ειναι απιστευτα γρηγορο για χρηση Iptv και kodi. Αυτο που δε μπορω να καταφερω ειναι να παρω το build του Kodi απο το Pc και να το κανω επικολληση στο tv box. Παρολο που εχω δωσει δικαιωματα στην εφαρμογη file manager+, solid manager, x-plore δε μπορω να κανω επικολληση στη διαδρομη του tv box. Εχει android 11 και λεω μην εχει αλλαξει κατι. Καθε βοηθεια, ευχαριστω.
harisv Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Καλησπερα παιδια, Επειδη ψαχνομαι να παρω nvidia shield, θελω να κανω μια ερωτηση σχετικα με HDR kai dolby vision, επειδη δεν εχω ασχοληθει. Βλεπω οτι το shiled του 17 δεν υποστηριζει DV, αυτο σημαινει οτι οι ταινιες που βλεπουμε μεσω KODI δεν θα παιζουν σε DV? Δηλαδη για να δουμε HDR πρεπει να ειναι συμβατη και η συσκευη?
group131 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Πρώτα και κύρια, η τηλεόραση σου τι υποστηρίζει;
harisv Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, group131 είπε Πρώτα και κύρια, η τηλεόραση σου τι υποστηρίζει; Υποστηρίζει Dolby Vision και HDR10.
dskoul Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 DV τι αρχεια θα παιζεις ? εχεις σκεφτει ? και εμενα η τηλεοραση μου υποστηριζει DV και HDR ... σε πληροφορω οτι DV εχω δει μονο κατι διαφημιστικα ,,,, τι να σου πω ... οι καιροι αλλαζουν .... αλλα και παλι ..... το χρειαζεσαι οντως ? μηπως να κοιταξεις για dolby atmos καλυτερα ? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα