Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, draculias είπε

Καλημέρα μας

Πέρα από τον παράγοντα τιμή, από πλευράς specs συγκριτικά ; software reliability/updates, κρασαρίσματα-κολλήματα;  πόσο kodi-friendly είναι;

Δεν κατάλαβα αν το έχεις εσύ ο ίδιος να μου πεις γνώμη.

ΥΓ. sorry αν δεν το πιάνω, τι είναι το Atv 12; μέθοδος αποστολής;

(η εμπειρία μου περιορίζεται σε ebay, από aliexpress μαύρα μεσάνυχτα...)

From the day one εχω το Dune HD Homatics Box R 4K Plus το οποίο ειναι ίδιο σε χαρακτηριστικά καθως και firmware και ποτέ δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα  με κρασαρίσματα και κολλήματα ακομα και σε πολύ βαριά αρχεια είτε με  LAN η με WIFI 6 

BTW χρησιμοποιώ kodi , plex και DMC σέρβερ με 1000αρα κάρτα και1000αρι ρουτερ με wifi 6 και εχω ρυθμούς μεταφοράς 115 και 70 Megabytes/sec αντίστοιχα  (lan/wifi 6).

Tο Atv 12 στο πρότεινα επειδή με το 14 θα έχεις  υπερθέρμανση της CPU λόγω του DTS Play-Fi το οποίο απαιτεί το 48% της CPU ακομα και όταν το DTS Play-Fi δεν τρέχει αλλά αυτό  οφείλεται στην google και όχι στην homarics.

Επεξ/σία από nakata1954
  • Thanks 1
  • Απαντ. 10k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οπως ειπαν τα παιδια, ακομα κ στις τηλεορασεις, 100αρι ethernet βαζουν στο 99% των περιπτωσεων. οποιος θελει να κανει streaming 4k high profile, το καλωδιο ειναι σχεδον μονοδρομος, εκτος κ αν επενδυσει να στησει συγχρονο mesh system και κανει ethernet backhaul απο οροφο σε οροφο με το καλωδιο που εχει ηδη. με αυτη την λυση αποδεσμευεσαι απο το καλωδιο κ εχεις φουλ ταχυτητες wifi κ στον πανω οροφο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...