games Fan Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Καλησπερα,πριν 2 μηνες γνωρισα μια κοπελα στο τμημα μου,μου αρεσε πολυ,αλλα δεν ηξερα τι αισθανοταν,αλλα συνεχιζαμε να μιλαμε.Ωσπου πριν κατι μερες βγαιναμε με παρεα 3-4 ατομων και μου εδειξε καποια σημαδια, οπως καρφωμενο βλεμα, με επιανε απο το χερι ,ξαπλωνε πανω μου,ενω επισης γελαγε με τα αστεια μου.Ειμαι λιγο μπερδεμενος καθως δεν ξερω τι νιω8ει,τι με συμβουλευετε να κανω?Θελω σοβαρες συμβουλες.Ευχαριστω πολυ
gatokoritso Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 ρωτα τη αν θελει να βγειτε αυριο για κανα καφε ή το βραδακι για κανα ποτο.κοψε αντιδραση.και πες μας. 1
CROM271 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 καρφωμενο βλεμα, με επιανε απο το χερι ,ξαπλωνε πανω μου Οχι δεν σε γουσταρει... 25
Haldol Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Για ποιο λόγο σε νοιάζει το τι σκέφτεται και τι νιώθει; Εσύ προχωράς και κάνεις αυτό που πρέπει να κάνεις. Εάν σε θέλει καλώς, εάν όχι, δε πειράζει, επόμενη. Αν και αφού έχουν περάσει 2 μήνες (!) μάλλον είσαι friendzoned και κατηγοριοποιημένος ως "χέστης". 18
games Fan Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Crom271 ζητησα συμβουλες οχι να μου πεις τι νιωθει,αυτο αστο να το καθορισω εγω,Ηaldol ειμαι χεστης δεν το κρυβω ,γιαυτο ζητησα συμβουλες
-nick- Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Οτι συμβουλη και να σου δωσουν τριτοι δεν αλλαζουν και πολλα... Χωσου/εκδηλωσου με οτι τροπο σου βγει, αν το θες, αλλιως ισως ειναι αργα πιο μετα. 3
nickelodeon Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Καλησπερα,πριν 2 μηνες γνωρισα μια κοπελα στο τμημα μου,μου αρεσε πολυ,αλλα δεν ηξερα τι αισθανοταν,αλλα συνεχιζαμε να μιλαμε.Ωσπου πριν κατι μερες βγαιναμε με παρεα 3-4 ατομων και μου εδειξε καποια σημαδια, οπως καρφωμενο βλεμα, με επιανε απο το χερι ,ξαπλωνε πανω μου,ενω επισης γελαγε με τα αστεια μου.Ειμαι λιγο μπερδεμενος καθως δεν ξερω τι νιω8ει,τι με συμβουλευετε να κανω?Θελω σοβαρες συμβουλες.Ευχαριστω πολυ Αχ η σημερινή γενιά, αχ,αχ. Τον παλιό καιρό την ξεμονάχιαζες και το λιγότερο ήταν να την φιλήσεις. Σε γουστάρει ρε.... 4
Haldol Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Ηaldol ειμαι χεστης δεν το κρυβω ,γιαυτο ζητησα συμβουλες Ωραίος. Μόνο και μόνο που έχεις τα κότσια να παραδεχτείς κάτι τέτοιο είναι μεγάλη υπόθεση. Η συμβουλή μου από εμένα είναι να αφήσεις στην άκρη αυτή την κοπέλα. Ακόμα και να την κερδίσεις, θα σε ταλαιπωρήσει και δε θα το απολαύσεις. Ήδη χαλάς άπειρη ενέργεια γι αυτή την κοπέλα, έβαλες μέχρι και θέμα σε forum! Γιατί; Αξίζει τόσο πολύ; Αξίζει όλος αυτός ο κόπος, όλη η ενέργεια που σπαταλάς, όλο το "παπάριασμα" στο μυαλό σου; Αν έχεις κολλήσει τόσο, χώσου, απλά. Χωρίς να το σκέφτεσαι τόσο. Σε δεύτερη φάση πρέπει να αποκτήσεις άνεση με τις γυναίκες, αλλά αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Ξεκίνα με το να απομυθοποιήσεις τη συγκεκριμένη και να βγεις έξω για "κυνήγι". ( Μεταφορικά ρέι, άσ' την καραμπίνα κάτω! ) 2
gatokoritso Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 παρε τη τηλεφωνο τωρα.ριξε πιρι πιρι,αν διστασει ριξε και ενα ενοχλω?τι κανεις? ασε την να μιλησει 4 λεπτα(οχι παραπανω μετα δεν σταματαμε..)και ρωτα αυριο εχεις κανονισει κατι?αν πει οχι προχωρα.αν πει ναι πες ακυρωσε το να παμε να δουμε καμια ταινια(μεταξυ σοβαρου και αστειου).ριξε γελιο αν δεν πει κατι και ρωτα ποτε θα μπορουσατε να βγειτε.αν σου πει δεν ξερω και δικαιολογιες του κώλου πες οκ στειλε μνμ οποτε μπορεις.κλειστο και ξεχνα τη γιατι δεν ενδιαφερετε... οριστε στο εγραψα για να μην κομπλαρεις.. 6
kuzko21 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 χωσου ρε ανθρωπε και ασε τα θρεντζ. τι συμβουλη θες? παιρνεις τηλ/στελνεις μνμ (μιας και εισαι λιγο χεστακος) πατε για καφε/τσαι και συμπαθεια και τελος. αμα γουσταρει θα ρθει αμα δε γουσταρει θα εχει να κρατησει το σκυλακι της το βραδυ που φοβαται οταν μενει μονο του σπιτι. ε απο κει και περα , εαν δεν ειναι ο ενας στην ανατολη και ο αλλος δυση, θα δεσει το γλυκο.
Lucifer Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Λοιπόν, χέσε τις συμβουλές και τις εκτιμήσεις και τις προβλέψεις. Αν χωθείς, παίζει να μπιφτεκώσεις, παίζει να μη βγει και τίποτα. Αν δε χωθείς, δε θα βγει τίποτα. Κανείς ποτέ δεν έπαθε καρκίνο του πνεύμονα από χυλόπιτα, πολλοί πάθανε από αμφιβολίες. (Και σε γουστάρει) 11
cthulhucarbide Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Άνοιξες θρεντ επειδή δεν ξέρεις τι αισθάνεσαι(!)(όπως λέει ο τίτλος) ή για συμβουλές πως θα χωθείς ; Πάντως άμα ξαπλώσει κανα-δυο φορές ακόμα πάνω σου και δεν κάνεις τίποτα, πάει την έχασες. Βιάσου φίλος 1
caution Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Καλησπερα,πριν 2 μηνες γνωρισα μια κοπελα στο τμημα μου,μου αρεσε πολυ,αλλα δεν ηξερα τι αισθανοταν,αλλα συνεχιζαμε να μιλαμε.Ωσπου πριν κατι μερες βγαιναμε με παρεα 3-4 ατομων και μου εδειξε καποια σημαδια, οπως καρφωμενο βλεμα, με επιανε απο το χερι ,ξαπλωνε πανω μου,ενω επισης γελαγε με τα αστεια μου.Ειμαι λιγο μπερδεμενος καθως δεν ξερω τι νιω8ει,τι με συμβουλευετε να κανω?Θελω σοβαρες συμβουλες.Ευχαριστω πολυΛόίπόν, γίά άρχή βάζέ τόνόύς. Οί γύναίκές γόύστάρόύν τόύς άντρές πόύ ξέρόύν νά τόνέ έβάζόύνέ τόν τόνό έκέί πόύ πρέπέί... Χώνεσαι και δεν αγχώνεσαι ρε man, κλασικά 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις