Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρώτα απ' όλα κακώς την άφησες να ασχολείται με το κινητό. Αν ήθελε να παίζει μόνιμα με το κινητό ας καθόταν σπίτι της! Όποια μου το κάνει αυτό (αν και δεν... απλά) έχει πάρει εισιτήριο για το σπίτι της. Αυτό είναι καθαρή ασέβεια από μέρους της. Και δε φταίει αυτή, αφού απλά βρήκε πάτημα, αλλά εσύ που την άφησες. Θα ανεχόσουν ένας φίλος σου που βγήκατε για ποτό να σε έχει χεσμένο και να παίζει μόνιμα με το κινητό του; Ή θα του 'λεγες "ρε παπάρα είπαμε να βγούμε, τώρα με το κινητό θα παίζεις"; Ε, αυτή γιατί την αφήνεις; Επειδή... είναι γυναίκα;

;)

Επόμενο θέμα: "τι έκανες σήμερα"; Σοβαρά; Όταν βγαίνεις με τον κολλητό σου λέτε για το "τι κάνατε σήμερα"; Ή αυτά τα θεωρείτε βαρετές ερωτήσεις λες και σου παίρνουν συνέντευξη για δουλειά κι ακόμα χειρότερα; Ε, μια γυναίκα δε θα τις βρει περισσότερο ενδιαφέρουσες. Είναι λες και μιλάει με τη μάνα της. Αν είχε να σου πει κάτι (πραγματικά) ενδιαφέρον για τη μέρα της, θα στο 'λεγε. Βασικά δε θα κρατιόταν. Τα ζώδια να της διαβάσεις, πιο πολύ ενδιαφέρον θα 'χει (βασικά, για τα ζώδια συγκεκριμένα, θα ενδιαφερθεί κάργα αν το παίξεις λίγο γνώστης. :P)

Ε αυτά πάνω- κάτω. Δεν είναι επιθετικό το ύφος μου, don't take me wrong. Απλά όπως σου είπα και πριν... για ότι στραβό γίνει με μια γυναίκα, κατά 90% φταις εσύ. ;) Αλλά ακόμα και αν δε φταις, θα κερδίσεις πολύ περισσότερα αν ψάξεις να βρεις τι έκανες ΕΣΥ λάθος (κι ας μην έκανες τίποτα λάθος) από το να το ξεχάσεις λέγοντας "α την κάργια..."

:mrgreen:

• Like 1
  • Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

κατι με πρώην μυρίζομαι..ή γενικα κατι ειδε κατι εγινε πριν βγειτε.μην χαλας το κεφαλι σου λογικα ησουν οκ αυτη φταει.μπορει να ειχε περιοδο...

haldol αμα η κοπελα γουσταρε και το καταλογο να της διαβαζε δεν θα την ενδιαφερε.εκτος αν δεν ηταν πολυ ζεστη απο τη αρχη για να βγουνε αλλα απλα συνεχιζε το θεμα με τα μνμ ετσι για το αστειακι με τις κολλητες..αλλα τι λεω αφου ουτε στη φιλη της δεν μιλαγε..

• Like 1
Δημοσ.

haldol αμα η κοπελα γουσταρε και το καταλογο να της διαβαζε δεν θα την ενδιαφερε.

Ναι καλέ. Απλά το να σου αρέσει κάποιος δε συμβαίνει τυχαία, αυτός το προκαλεί.

Δημοσ.

δεν μπορω να διαφωνήσω αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση εξακολουθω να πιστευω οτι κατι εγινε στο παρτυ και η διαθεση της χαλασε.

Δημοσ.

Επόμενο θέμα: "τι έκανες σήμερα"; Σοβαρά; Όταν βγαίνεις με τον κολλητό σου λέτε για το "τι κάνατε σήμερα"; Ή αυτά τα θεωρείτε βαρετές ερωτήσεις λες και σου παίρνουν συνέντευξη για δουλειά κι ακόμα χειρότερα; Ε, μια γυναίκα δε θα τις βρει περισσότερο ενδιαφέρουσες. Είναι λες και μιλάει με τη μάνα της. Αν είχε να σου πει κάτι (πραγματικά) ενδιαφέρον για τη μέρα της, θα στο 'λεγε. Βασικά δε θα κρατιόταν. Τα ζώδια να της διαβάσεις, πιο πολύ ενδιαφέρον θα 'χει (βασικά, για τα ζώδια συγκεκριμένα, θα ενδιαφερθεί κάργα αν το παίξεις λίγο γνώστης. :P)

Πες 2-3 παραδείγματα τι να έλεγε

Δημοσ.

Τι να πω .. Και μενα μου περασε απο το μυαλο οτι ειδε καποιο ατομο κατι και χαλαστηκε.

Δεν καθομαι να το κανω και επιστημη ολο το θεμα, αλλα αμα ειχε ορεξη κατι θα λεγαμε. τις λιγες φορες που μιλησαμε ολο με το χαμογελο στα χειλη ητανε, αλλα μετα παλι επεφτε ο γενικος. Βασικα διπλα μας ειχε 4 κοριτσια, απο τις οποιες η μια ηταν γειτονισσα της λετε να φοβηθηκε μην το μαθει κανενας δικο της, αλλα δεν πιστευω.

Τι αλλο να της ελεγα ρε haldol για αρχη, μηπως να επεφτα με τα σαλια πανω της. Και οταν βγαινω με φιλο μου παντα το ρωταω πως ηταν η μερα του δεν νομιζω να την ειπα αν πηγε τουαλετα σημερα, ωστε να ειναι τοσο ακυρο, απλα προσπαθησ να της δωσω πατημα και να αρχισει να μιλαει. 

Μυνηματα με το κινητο εστελνε, δικο της ειναι, αν της ελεγα κατι τετοιο μπορει να στραβωνε ακομα περισσοτερο..

Δημοσ.

Άρα η Portman φταίει. Έτσι εξηγείται...

• Like 2
Δημοσ.

Πόσο εκνευριστικό είναι όταν την παθαίνεις έτσι?Άσχετο μήπως η γειτόνισσα ήταν φίλη της και την είχε φέρει εκεί για να σε σταμπάρει? Δεν θα μου έκανε εντύπωση.

Δημοσ.

Επειδή στο θέμα των γυναικών έχω μάθει να ρίχνω όλες τις ευθύνες πάνω μου, (μιας και εγώ είμαι το αρσενικό και εγώ οδηγώ καταστάσεις) θα σου πω τι θα σκεφτόμουν αν μόλις είχα σφάξει έτσι ένα ραντεβού μου. Θα σκεφτόμουν ότι για κάποιο γα**μένο λόγο κόμπλαρα και δεν μπόρεσα να κρατήσω ζωντανή μια κουβέντα μαζί της. Η κοπέλα μπορεί να έχει τα χίλια μύρια στο κεφάλι της. Είναι δικιά μου δουλειά να την κάνω να τα ξεχάσει όλα. Δεν είχε ενδιαφέρον η βραδιά σας, οπότε πολύ απλά... βαρέθηκε. Για τι πράγματα μιλήσατε, αν επιτρέπεται;

Ή πιο ωμά: αν ήταν ο Brad Pitt στο τραπεζάκι απέναντί της, θα παρέμενε έτσι "δεμένη"; Ή θα έκανε νάζια σα γατούλα; Όπου Brad Pitt βάλε κάποιον που την ελκύει και διατηρεί αυτή την έλξη, όχι αναγκαστικά τον γνωστό. :P

Ποτέ δεν μπόρεσε να καταλάβω γιατί πρέπει ο άντρας να εντυπωσιάσει με το ζόρι την γυναίκα! Να κρατάει το ενδιαφέρον, να είναι συνέχεια αστείος,σοβαρός,κλοουν επιτυχημένος, λεφτάς, το καθένα ανάλογα με την τρέχουσα διάθεση της κάθε γυναίκας. Μπορεί να έχει και αυτός, δικά του προβλήματα πιο σοβαρά από τα δικά της.

Δηλαδή το κοριτσάκι αυτό που γνώρισε ο φίλος, τι έχει να επιδείξει στη ζωή του;;

Μπορεί να μην ήταν ο Μπραντ Πιτ... αλλά ούτε και αυτή ήταν μάλλον η Τζολί B) 

• Like 15
Δημοσ.

Yin  στη περίπτωση μου δεν πολυέχεις άδικο.Μου το έχουν πει μπόλικες φορές για την ......νέκρα στα συναισθήματα μου.

Αλλά κάνεις λάθος για το φύλο  και τον ρόλο του στους .......συναισθηματισμούς.  

Δεν με αφορά αλλά υποψιάζομαι οτι τα αγορια σου με τον συναισθηματικό σου τσαμπουκά τα .....κακοποιείς.

Δημοσ.

Με λίγα λόγια και σταράτα. Κάνε μια δοκιμή ακόμη, με παρουσία σημαντικά λιγότερων ατόμων γύρω (εσύ κ αυτή ΜΟΝΟ), αν δε δεχτεί πας γι άλλα. Τα παιχνιδάκια με friendzone , third wheel και τα λοιπά είναι μέχρι κάποια ηλικία. Αν είσαι κάτω των 20 θα τα υπομένεις για μερικά χρόνια ακόμη (λογικά). Αργότερα που θα έχεις κ σημαντικότερα θέματα (προβλήματα) να ασχοληθείς  μπορεί να αποκτήσεις κ την ψυχολογία του captain. Πάντως ένα είναι σίγουρο. Ότι αυτού του είδους τα "παιχνιδάκια" περισσότερο κουράζουν κι απωθούν, παρά έλκουν. Άσχολήσου εκεί που βλέπεις πιθανότητες, δεν αξίζει να κάνεις τον ιππότη.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ που θέλω να πηδήξω μια γκόμενα , που απο μόνη της έχει παραδεχτεί ότι στο σεξ είναι "γυναικα αστερίας" ?

Τι με κάνει αυτό

Όπου αστερίας = ανοιγει ποδια-χερια και δεν κάνει τίποτε.

επίσης μου είπε ότι αν το κάνουμε , δεν θέλει γλυκόλογα και φιλιά.

Ε και εγώ της είπα , "οκ , σαν πουτανα θα σε πηδήξω..." Και είπε και ΟΚ ....

Αλλά δεν μου πολυ-βγαίνει , θέλω και τα προκαταρτκικα μου , και τα φιλια μου , και τις αγγαλιές μου , πως να το κάνουμε.....

• Like 3
Δημοσ.

Εγω ηθελα να παμε για φαγακι... αλλα τελικα πηγαμε για ποτο. 

Δεν ξερω αν ξαναβγω βραδυ μαζι της... Ψιλοξενερωσα. Γιατι εδειχνε οτι γουσταρε, αλλα μολις εκαν κινηση στραβωσε. Τελος νομιζω οτι αν δεν κανω παλι εγω την κινηση δεν θα με πει τιποτα. 

Ειμαι 23 και δεν ειμαι για να καθομαι να παρακαλαω κανενα 17 χρονο...Αν ειναι να παρακαλεσω θα αξιζει και θα μου δειχνει οτι θελει, οχι να της το βγαλω εγω ολα με το τσιγκελι...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...