Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για την καρτα δεν νομιζω οτι δεν θα του προσφερει τιποτα περνει με καλουτσικη καρτα και την μεταφερει αλλου μετα

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ναι ειναι χωρις pci . με προβληματισατε αρκετα.Θα κανω απο βδομαδα ενα φορματ που παντα βοηθαει,θα περασω και νεα windows-βλεπω πως παει και αναλογως θα πραξω

Δημοσ.

Λοιποοοον.Εκανα και φορματ αλλα η ηλικια δε κρυβοταν τελικα.Το καλο ειναι οτι επεσε μια δωροεπιταγη στα χερια μου και αλλαξαν τα πραγματα. αποφασισα και  πουλησα την μοναδα οπως ηταν σε τιμη σκοτωμα. Στηνω καινουργιο! Καποια μερη αγοραστηκαν ηδη,καποια θα αγοραστουν απο βδομαδα.

Μεχρι στιγμης και μετα απο ατελειωτο διαβασμα τα τελευταια βραδυα εχουμε και λεμε

Kουτι- Coolermaster 380

Motherboard- MSI  760-GA P43 FX

Τροφοδοτικο- Corsair 500w

HDD- W.D. 1TB 64MB CACHE

Drive-DVD LG x24

Επεξεργαστης AMD FX 6300

και ερχομαι στα 2 που ακομα ψαχνομαι. Καρτα Γραφικων και ram. Windows θα βαλω 64bit μαλλον τα 7.

Απαιτητικα games δεν παιζω. Μεχρι football manager 2013 φτανω σε απαιτησεις,και κανα HD ταινιακι.

Το υπολοιπο budget που εμεινε διαθεσιμο,καθως η δωροεπιταγη πηγε στα παραπανω, διαθετω για Ram και καρτα γραφικων 100 ευρω το πολυ. Να βαλω 8GB και οτι πιο απλο στα γραφικα, η να παω σε 4gb και μια λιγο καλυτερη καρτα? Και συγκεκριμενα αν καποιος εχει εμπειρια απο το football manager 2013 τι θα μου χρειαστει περισσοτερο?

Δημοσ.

Λοιποοοον.Εκανα και φορματ αλλα η ηλικια δε κρυβοταν τελικα.Το καλο ειναι οτι επεσε μια δωροεπιταγη στα χερια μου και αλλαξαν τα πραγματα. αποφασισα και  πουλησα την μοναδα οπως ηταν σε τιμη σκοτωμα. Στηνω καινουργιο! Καποια μερη αγοραστηκαν ηδη,καποια θα αγοραστουν απο βδομαδα.

Μεχρι στιγμης και μετα απο ατελειωτο διαβασμα τα τελευταια βραδυα εχουμε και λεμε

Kουτι- Coolermaster 380

Motherboard- MSI  760-GA P43 FX

Τροφοδοτικο- Corsair 500w

HDD- W.D. 1TB 64MB CACHE

Drive-DVD LG x24

Επεξεργαστης AMD FX 6300

και ερχομαι στα 2 που ακομα ψαχνομαι. Καρτα Γραφικων και ram. Windows θα βαλω 64bit μαλλον τα 7.

Απαιτητικα games δεν παιζω. Μεχρι football manager 2013 φτανω σε απαιτησεις,και κανα HD ταινιακι.

Το υπολοιπο budget που εμεινε διαθεσιμο,καθως η δωροεπιταγη πηγε στα παραπανω, διαθετω για Ram και καρτα γραφικων 100 ευρω το πολυ. Να βαλω 8GB και οτι πιο απλο στα γραφικα, η να παω σε 4gb και μια λιγο καλυτερη καρτα? Και συγκεκριμενα αν καποιος εχει εμπειρια απο το football manager 2013 τι θα μου χρειαστει περισσοτερο?

Πες μας ποια μερη αγοραστηκαν ηδη?

Δημοσ.

αγοραστηκαν ολα πλην RAM και Καρτας  γραφικων. Και εκει ειναι που δε ξερω πραγματικα τι να κανω.Πιστευω οτι με τα 64 bit που θα βαλω μηπως θα ηταν καλυτερα περισσοτερη ram και μια απλη καρτα γραφικων?

Δημοσ.

Για την χρηση που το θες,απλη χρηση δλδ ειναι overkill κατα την γνωμη μου ολο το συστημα που επελεξες.Επρεπε να ρωτησεις.αλλα οπως και να εχει καλοδουλευτο

Δημοσ.

Δε νομίζω να βρεις κατι ποιο οικονομικό:

http://amazon.co.uk/dp/B007UHFWOA

8gb 25,20£ κάπου 30€, με δωρεάν μεταφορικα άνω των 25£. Τις έβαλα πρόσφατα σε σύστημα φίλου και ειναι μια χαρα.

Τωρα αν δεν ειναι και τόπ σαν υλοποίηση θα στο πουν άλλοι, αλλα για απλή χρήση δε νομίζω να βρεις κατι πιο vfm.

Και με τα υπόλοιπα 70€ παίρνεις μια κάρτα..

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Θα θελα λιγακι μερικες γνωμες για καρτα γραφικων.Σταμπαρα 3 μοντελα, τι θα ηταν καλυτερο απο αυτα? Φυσικα κ αλλες προτασεις δεκτες,οριο τα 50-60 euros max.

1-Gigabyte GeForce GT610 2GB LP

2-Sapphire Radeon HD5450 2GB DDR3 

3-Gainward GeForce GT620 2GB

Για οσους δεν ειδαν απο την αρχη το post χρηση κυριως σε HD ταινιες, και gaming football manager 2013 .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...