bade Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 για την καρτα δεν νομιζω οτι δεν θα του προσφερει τιποτα περνει με καλουτσικη καρτα και την μεταφερει αλλου μετα
liopyr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δεν υπάρχει agp κάρτα της προκοπής, ούτε μεταφέρεται πουθενά.
ncdbill Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 ναι ειναι χωρις pci . με προβληματισατε αρκετα.Θα κανω απο βδομαδα ενα φορματ που παντα βοηθαει,θα περασω και νεα windows-βλεπω πως παει και αναλογως θα πραξω
ncdbill Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Λοιποοοον.Εκανα και φορματ αλλα η ηλικια δε κρυβοταν τελικα.Το καλο ειναι οτι επεσε μια δωροεπιταγη στα χερια μου και αλλαξαν τα πραγματα. αποφασισα και πουλησα την μοναδα οπως ηταν σε τιμη σκοτωμα. Στηνω καινουργιο! Καποια μερη αγοραστηκαν ηδη,καποια θα αγοραστουν απο βδομαδα. Μεχρι στιγμης και μετα απο ατελειωτο διαβασμα τα τελευταια βραδυα εχουμε και λεμε Kουτι- Coolermaster 380 Motherboard- MSI 760-GA P43 FX Τροφοδοτικο- Corsair 500w HDD- W.D. 1TB 64MB CACHE Drive-DVD LG x24 Επεξεργαστης AMD FX 6300 και ερχομαι στα 2 που ακομα ψαχνομαι. Καρτα Γραφικων και ram. Windows θα βαλω 64bit μαλλον τα 7. Απαιτητικα games δεν παιζω. Μεχρι football manager 2013 φτανω σε απαιτησεις,και κανα HD ταινιακι. Το υπολοιπο budget που εμεινε διαθεσιμο,καθως η δωροεπιταγη πηγε στα παραπανω, διαθετω για Ram και καρτα γραφικων 100 ευρω το πολυ. Να βαλω 8GB και οτι πιο απλο στα γραφικα, η να παω σε 4gb και μια λιγο καλυτερη καρτα? Και συγκεκριμενα αν καποιος εχει εμπειρια απο το football manager 2013 τι θα μου χρειαστει περισσοτερο?
artshadows Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 4gb ram ,δεν χρειαζεσαι τοσο δυνατο επεξεργαστη και το corsair 430 θα σου φτασει
Superpie Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Λοιποοοον.Εκανα και φορματ αλλα η ηλικια δε κρυβοταν τελικα.Το καλο ειναι οτι επεσε μια δωροεπιταγη στα χερια μου και αλλαξαν τα πραγματα. αποφασισα και πουλησα την μοναδα οπως ηταν σε τιμη σκοτωμα. Στηνω καινουργιο! Καποια μερη αγοραστηκαν ηδη,καποια θα αγοραστουν απο βδομαδα. Μεχρι στιγμης και μετα απο ατελειωτο διαβασμα τα τελευταια βραδυα εχουμε και λεμε Kουτι- Coolermaster 380 Motherboard- MSI 760-GA P43 FX Τροφοδοτικο- Corsair 500w HDD- W.D. 1TB 64MB CACHE Drive-DVD LG x24 Επεξεργαστης AMD FX 6300 και ερχομαι στα 2 που ακομα ψαχνομαι. Καρτα Γραφικων και ram. Windows θα βαλω 64bit μαλλον τα 7. Απαιτητικα games δεν παιζω. Μεχρι football manager 2013 φτανω σε απαιτησεις,και κανα HD ταινιακι. Το υπολοιπο budget που εμεινε διαθεσιμο,καθως η δωροεπιταγη πηγε στα παραπανω, διαθετω για Ram και καρτα γραφικων 100 ευρω το πολυ. Να βαλω 8GB και οτι πιο απλο στα γραφικα, η να παω σε 4gb και μια λιγο καλυτερη καρτα? Και συγκεκριμενα αν καποιος εχει εμπειρια απο το football manager 2013 τι θα μου χρειαστει περισσοτερο? Πες μας ποια μερη αγοραστηκαν ηδη?
ncdbill Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 αγοραστηκαν ολα πλην RAM και Καρτας γραφικων. Και εκει ειναι που δε ξερω πραγματικα τι να κανω.Πιστευω οτι με τα 64 bit που θα βαλω μηπως θα ηταν καλυτερα περισσοτερη ram και μια απλη καρτα γραφικων?
Superpie Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Για την χρηση που το θες,απλη χρηση δλδ ειναι overkill κατα την γνωμη μου ολο το συστημα που επελεξες.Επρεπε να ρωτησεις.αλλα οπως και να εχει καλοδουλευτο
ncdbill Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 ειπα να ναι λιγο γρηγορο χεχε. 20 ευρο απο τα 4 στα 8 τι ακριβως εννοεις?
panosem Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δε νομίζω να βρεις κατι ποιο οικονομικό: http://amazon.co.uk/dp/B007UHFWOA 8gb 25,20£ κάπου 30€, με δωρεάν μεταφορικα άνω των 25£. Τις έβαλα πρόσφατα σε σύστημα φίλου και ειναι μια χαρα. Τωρα αν δεν ειναι και τόπ σαν υλοποίηση θα στο πουν άλλοι, αλλα για απλή χρήση δε νομίζω να βρεις κατι πιο vfm. Και με τα υπόλοιπα 70€ παίρνεις μια κάρτα.. Sent from my iPhone using Insomnia
ncdbill Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Θα θελα λιγακι μερικες γνωμες για καρτα γραφικων.Σταμπαρα 3 μοντελα, τι θα ηταν καλυτερο απο αυτα? Φυσικα κ αλλες προτασεις δεκτες,οριο τα 50-60 euros max. 1-Gigabyte GeForce GT610 2GB LP 2-Sapphire Radeon HD5450 2GB DDR3 3-Gainward GeForce GT620 2GBΓια οσους δεν ειδαν απο την αρχη το post χρηση κυριως σε HD ταινιες, και gaming football manager 2013 .
Millennium Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Το μεταχειρισμένο το αποκλείεις? Μπορείς να βρεις 5770,4870 σε αυτό το εύρος τιμών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα