Προς το περιεχόμενο

Dungeons & Dragons: Chronicles of Mystara


Millennium

Προτεινόμενες αναρτήσεις

...

 

Ένα ρίγος διέτρεξε τη ραχοκοκκαλιά μου και ένα σύννεφο σκοτείνιασε τα μάτια μου. Ο κόσμος γύρω μου θόλωσε και σκιές ξεπήδησαν από τους τοίχους. Οι αναμνήσεις με πλυμμήρισαν, βάρος ασήκωτο στους ώμους μου. Ανήμπορος να το σηκώσω έπεσα στα γόνατα κλαίγοντας με λυγμούς.

 

Ντάξει, το καλύτερο νέο για arcade remake από το 3000 π.Χ.

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μακάρι αυτή η "μόδα" της CAPCOM και των remake της να συνεχιστεί - είχαμε πρόσφατα το αρκετά καλό remake του Darkstalkers 3, την ανακοίνωση του Duck Tales Remastered (όπου έχω κάνει ήδη τάμα να ξυρίσω το μούσι αν τα καταφέρουν και βγει καλό) και τώρα αυτό το παλιό arcade διαμάντι (πρέπει να υπήρχε και έκδοση σε Dreamcast ή Saturn, αν δεν κάνω λάθος ;).

 

Κανά Knights of The Round, Darkwing Duck, Gargoyle's Quest να δούμε έμεινε (και αν υπάρχει Θεός, κανένα 2D remake της σειράς X των Mega Man games, ίίίσως και κανένα "καλό" Bionic Commando) και κλείσαμε :P.

 

Edit: Πλάκα έχει όμως πόσο μεγάλο ποσοστό των oldschool classics ήταν απο την CAPCOM, ε;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι υποσυνήδητη σκέψη πλέον, οι ώρες που "χαράμισα" (και τα κέρματα επίσης που έχασα) σε παιχνίδια της CAPCOM μικρός κάνανε την ζημιά τους :P .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω κλεψει εγω δεκαρικο και εικοσαρικο απο την τσαντα της μανας μου που πηγε συννεφο οταν ημουν σκατοπαιδο. Ακομα θυμαμαι τις εφιαλτικες στιγμες που περνουσα με το Ghosts and Goblins/Ghouls and ghosts. Η πορνη η Capcom ηταν κορυφη για πολλα χρονια στη σειρα. Σχεδον δυναστεια θα ελεγε κανεις. Το πως ξεπεσαν ετσι τα τελευταια χρονια μονο αυτοι ξερουν πως το καταφεραν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators

"The Fighter: The guy who keeps watching while his spell-casting teammates use their (free action) spells and kill everything" :P

 

Θυμάμαι όταν έπαιζα διπλό με έναν φίλο και είχε πάρει τον μάγο, δεν μπορούσα να παίξω γιατί όλο έκανε τα full-screen του. -_-

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...