Downloadpercent Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Καλημέρα, παιδιά, γίνεται να στείλω κάποιο δέμα σε κάποιον χωρίς να πάω στην αποθήκη? Τι εννοώ? Παράδειγμα: Έστω ότι θέλω να στείλω δέμα από Θήβα στην Κοζάνη, το λεωφορείο σταματάει στο 90 ώστε να του το παραδώσω? ρωτάω γιατί αυτό θα πρέπει να ζυγιστεί κλπ κλπ, κάτι που δεν μπορεί να γίνει στον δρόμο για ευνόητους λόγους... γνωρίζει κάποιος τίποτα?
z4rx07 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Τί είναι το 90; Εξηγησε ΄λιγο καλυτερα τι εννοεις, μπας και καταλαβει κανεις να σε βοηθήσει. Εχω στειλει απειρες φορες δεματα με κτελ αλλα δεν μπορω να σε βοηθησω επειδη δεν καταλαβαινω τι ζητάς ...
nick#18 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Στο 90 cafe στην εθνικη θελει να πει να φανταστω... και το ζητουμενο ειναι αν θα σταματησει ενδιαμεσα της διαδρομης για να παραδοσει..
Adon1s Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Λογικά στα ΚΤΕΛ όταν θα το δώσεις , θα το ζυγίσουν , θα βγάλουν το κόστος , και όποιος είναι να το πάρει στο μέρος που λές , θα δωσει το αντίστοιχο
Downloadpercent Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 ναι ρε φιλάρα, λέω αν σταματάνε ενδιάμεσα... οκ ρώτησα, σταματάνε...
funbreaker Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Παιδιά πόσο είναι περίπου το κόστος ανά κιλό για δέμα?
ANHLIKOS Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 δεν πάει με το κιλο.Εχω δώσει 5 ευρω να μου φέρουν κάτι κλειδιά Αθήνα Πάτρα. 5 ευρώ για έναν φάκελο ( ίδια διαδρομή). Και 5 ευρώ μια κούτα (νορμαλ διαστάσεις 20x40 περίπου) Αθήνα - Ναύπλιο. Κανένα απο τα παραπάνω δεν ζύγισαν. Απλά μου έκοψαν μια απόδειξη.Για μεγαλύτερα δέματα απο τη κούτα και σε άλλα δρομολόγια δεν γνωρίζω τι χρεώνουν.
funbreaker Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 δεν πάει με το κιλο. Εχω δώσει 5 ευρω να μου φέρουν κάτι κλειδιά Αθήνα Πάτρα. 5 ευρώ για έναν φάκελο ( ίδια διαδρομή). Και 5 ευρώ μια κούτα (νορμαλ διαστάσεις 20x40 περίπου) Αθήνα - Ναύπλιο. Κανένα απο τα παραπάνω δεν ζύγισαν. Απλά μου έκοψαν μια απόδειξη. Για μεγαλύτερα δέματα απο τη κούτα και σε άλλα δρομολόγια δεν γνωρίζω τι χρεώνουν. Εμένα θα μου στείλουν το βιβλιάριο υγείας που το ξέχασα κάπου που απέχει 100κάτι km και ήθελα να ξέρω πόσο θα στοιχίσει.
cosmos000 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Νομίζω το ελάχιστο είναι ένα ταλιράκι (εννοείται ελαφρύ,όχι δέμα να θέλει ζυγισμα κτλ). 1
paylidis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 μεχρι κουτα μεγεθους νουνου ειναι συνήθως στο τάλιρο το κόστος... Ειναι βεβαια και πως θα σε κόψουν... Επίσης, δεμα ενδιαμεσα στο δρομολόγιο δινεις κατοπιν συνεννόησης με την αποθήκη για να σταματήσει ο οδηγός και εκει πάλι με το μάτι σου κοβει κοστος...
funbreaker Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Τελικά δεν με χρέωσε τίποτα επειδή ήταν μόνο ένα βιβλιάριο και ο οδηγός ήταν γνωστός γνωστού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα