Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον ηθελα να στειλω σενα λογαριασμο στο εξωτερικο 65 ευρω και μου ζητησαν προμυθεια 14 ευρω!!παμε καλα?

ξερει κανεις καμια τραπεζα που να εχει χαμηλη προμυθεια?και χωρις να χρειαζεται να ανοιξω λογαριασμο ελπιζω..

εγω πηγα στην εθνικη που εχω και λογαριασμο..

εγω τοσα δεν σκαω με την καμμια,αν δεν βρω πιο φθηνα θα τα στειλω με γραμμα..

Δημοσ.

Εξαρτάται σε ποια χώρα θέλεις να στείλεις το έμβασμα.

Στην ευρωπαική ένωση, οι προμήθειες είναι χαμηλές, μέσω ebanking, αλλά τσιμπάνε όταν πας σε κατάστημα.

Μπορείς να ψάξεις στα sites των τραπεζών για τις προμήθειες που κρατάνε.

Δημοσ.

Ποια τραπεζα ειναι αυτη που σου ζήτησε 14 ευρω, εγω εχω μεταφέρει χρηματα με σχεδον μηδενικά εξοδα.

στην εθνικη

για ολλανδια ειναι

• Moderators
Δημοσ.

Τουλάχιστον σε 4 τράπεζες που γνωρίζω δε γίνεται να στείλεις έμβασμα στο εξωτερικό χωρίς να έχεις λογαριασμό.

Επίσης μέσω e-banking είναι ελάχιστη η χρέωση (μπορεί και μισό ευρώ), ενώ σε κατάστημα μπορεί να σου ζητήσουν 10 ευρώ για πλάκα.

Δημοσ.

Τουλάχιστον σε 4 τράπεζες που γνωρίζω δε γίνεται να στείλεις έμβασμα στο εξωτερικό χωρίς να έχεις λογαριασμό.

Επίσης μέσω e-banking είναι ελάχιστη η χρέωση (μπορεί και μισό ευρώ), ενώ σε κατάστημα μπορεί να σου ζητήσουν 10 ευρώ για πλάκα.

τι ειναι το e banking?μπορω να το κανω ευκολα ή  θα εχει πολυ ταλαιπωρια?

εγραψα λαθος το προμηθεια στο τιτλο sorry

Δημοσ.

στην εθνικη

για ολλανδια ειναι

Μηπως εννοείς αποστολή χρημάτων  απο το κατάστημα?

κανε ενα ebaking ναι εισαι ήσυχος, ποιος παει σήμερα σε κατάστημα για να μεταφέρει χρηματα

Δημοσ.

Πας στην τράπεζα που έχεις το λογαριασμό και θα πείς θέλω κωδικούς για ebanking. Ορισμένες έχουν προμήθεια στις παρέχομενες υπηρεσίες ηλεκτρονικής τραπεζικής (συσκευή παραγωγής κλειδαρίθμων κτλπ).

Δημοσ.

Για το ebanking κάνεις αίτηση στην τράπεζα που έχεις λογαριασμό, σου δίνουν ένα username και σου στέλνουν το password και μπορείς να κάνεις συναλλαγές από το χώρο σου, είτε χωρίς είτε με ελάχιστη προμήθεια. σε σχέση με το κατάστημα.

Πρόσφατα έστειλα 500€ σε λογαριασμό στη Γερμανία και χρεώθηκα 0,50€ στην ΕΤΕ.

Εάν βιάζεσαι, βέβαια, να στείλεις το έμβασμα, το κατάστημα είναι μονόδρομος γιατί η διαδικασία για το ebanking θα πάρει λίγο χρόν.

Δημοσ.

Για το ebanking κάνεις αίτηση στην τράπεζα που έχεις λογαριασμό, σου δίνουν ένα username και σου στέλνουν το password και μπορείς να κάνεις συναλλαγές από το χώρο σου, είτε χωρίς είτε με ελάχιστη προμήθεια. σε σχέση με το κατάστημα.

Πρόσφατα έστειλα 500€ σε λογαριασμό στη Γερμανία και χρεώθηκα 0,50€ στην ΕΤΕ.

Εάν βιάζεσαι, βέβαια, να στείλεις το έμβασμα, το κατάστημα είναι μονόδρομος γιατί η διαδικασία για το ebanking θα πάρει λίγο χρόν.

λοιπον αυτο θα κανω

γιαυτη την μεταφορα θα κανω την καρδια μου πετρα και θα δεχτω πως μου το πιασανε, επειδη θελω να τα στειλω την τριτη τα λεφτα..αλλα θα φτιαξω ενα e banκing για τις επομενες φορες..

thanks guys

• Moderators
Δημοσ.

Εμένα η εμπειρία μου, πάντως.

Για έμβασμα 1000 ευρώ περίπου, στο κατάστημα της Παιραιώς ήθελαν 12 ευρώ, ενώ στο e-banking τους, έδωσα 0.5 ευρώ.

Δημοσ.

Εχω κανει κι εγω εμβασμα απο ΕΤΕ για τραπεζα εξωτερικου με κοστος 0,50€ και κανενα αλλο κοστος τα χρηματα ειχαν μεταφερθει την αμεσως επομενη μερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...