Medicinal Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 γεια σας παιδια. θελω να μου πειτε πιο ειναι το πιο μεγαλητερο βιβλιοπωλειο στη θεσσαλονικη που να εχει sci-fi kai fantasy βιβλια στα αγγλικα Ξερω πως το public εχει καποια βιβλια αλλα δεν ειναι αυτα που χριαζομαι ευχαριστω πολυ
bilis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 στη ναυαρινου σε ενα καθετο στενακι που σε βγαζει στην ιπποδρομιου νομιζω εχω δει ενα..
arxaggelos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 στη ναυαρινου σε ενα καθετο στενακι που σε βγαζει στην ιπποδρομιου νομιζω εχω δει ενα.. Ναι, εκεί είναι. Λέγεται «Άγνωστη Καντάθ». Ιστορικό βιβλιοπωλείο, έχει και πολλά collectibles. Αν δεν βρεις κάτι εκεί και δεν μπορεί ούτε να σου το φέρει, δύσκολο να το βρεις αλλού στην πόλη.
Medicinal Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Φενεται πολυ καλο Κριμα που ειναι τριημερο διακοπων και ειναι ολα κλειστα. Θα παω να το τσεκαρω. Μαλλον την Δευτερα θα ειναι κλειστο. Παιζει και ο Ελευθερουδακης να εχει μερικα.
arxaggelos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Ο Ελευθερουδάκης στην παραλία έχει κλείσει εδώ και καιρό. Προσωρινά, υποτίθεται, αλλά έχω την εντύπωση ότο δεν έχει ξανανοίξει. Μπορεί να κάνω και λάθος. Πάντως και να είναι ανοιχτός, δεν χωράει σύγκριση με την Καντάθ στο θέμα fantasy/scifi. Το πολύ πολύ ο Ελευθερουδάκης να έχει μόνο κανένα ράφι με τέτοια.
Apoll Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Αν και λείπω από Ελλάδα χρόνια, η Κάισσα δεν έχει δύο μαγαζιά εκεί; Σκρα το ένα και Κωνσταντινουπόλεως στην Καλαμαριά το άλλο;
Adon1s Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 http://www.kadath.gr/main/ Είναι ενα μαγαζί σε ενα στενό κάθετο στην Δημητρίου Γούναρη πάνω απο την Τσιμισκή ωπ με πρόλαβαν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα