Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα...έχω έναν παλιό υπολογιστή...και θέλω να του κάνω μια αναβάθμιση για να γίνει πιο λειτουργικός,θέλω να μου προτείνετε μια φθηνή λύση...ο υπολογιστής περιέχει:
CPU: Intel Pentium III EB 886MHz                                                                                                                                 Motherboard: Apollo Pro 
Memory: SDRAM 256 MBytes

Graphics: NVIDIA RIVA TNT2 model 64/model 64 Pro 

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά θα τον άφηνα όπως είναι αφού δουλεύει και θα έπαιρνα ένα σετάκι από τις πολλές αγγελίες που έχει το forum.

Με 50, 60 ευρώ θα πάρεις κάτι αρκετά καλύτερο από το δικό σου. Εφόσον την πάλεψες μέχρι τώρα με P3 αν πάρεις κανένα P4 ή κάτι παρόμοιο θα είσαι άρχοντας...

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά θα τον άφηνα όπως είναι αφού δουλεύει και θα έπαιρνα ένα σετάκι από τις πολλές αγγελίες που έχει το forum.

Με 50, 60 ευρώ θα πάρεις κάτι αρκετά καλύτερο από το δικό σου. Εφόσον την πάλεψες μέχρι τώρα με P3 αν πάρεις κανένα P4 ή κάτι παρόμοιο θα είσαι άρχοντας...

τι εννοείς p4;;;;εγώ σκέφτομαι να αλλάξω μητρική,κάρτα μνήμης και επεξεργαστή...μπορείς να προτείνει κάτι;;;

Δημοσ.

Pentuim 4 εννοώ. Αφού θα αλλάξεις μητρική,κάρτα μνήμης και επεξεργαστή παίρνεις άλλο δεν κάνεις αναβάθμιση  :-D 

Ψάξε στις αγγελίες για Pentium 4 ή Core 2 Duo, τουλάχιστον 1 gb ram και σίγουρα ανεξάρτητη κάρτα γραφικών, στην καλύτερη τιμή.

Δημοσ.

Φίλε μου επειδή το σύστημά σου είναι αρκετά παλιό ουσιαστικά δεν γίνεται να τους κάνεις αναβάθμιση...

Γι 'αυτό είτε μαζεύεις μερικά λεφτά και πας για καινούριο ή κοιτάς για κάποιο μεταχειρισμένο.

Δημοσ.

Πανε στη ενοτητα των αναβαθμίσεων φιλε μου , ανοιξε νεο θεμα απαντώντας στο ερωτηματολογιο που υπαρχει εκει και θα παρεις την βοηθεια που χρειάζεσαι!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...