DimitrisPas13 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα...έχω έναν παλιό υπολογιστή...και θέλω να του κάνω μια αναβάθμιση για να γίνει πιο λειτουργικός,θέλω να μου προτείνετε μια φθηνή λύση...ο υπολογιστής περιέχει:CPU: Intel Pentium III EB 886MHz Motherboard: Apollo Pro Memory: SDRAM 256 MBytes Graphics: NVIDIA RIVA TNT2 model 64/model 64 Pro
chralexo Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Εγώ προσωπικά θα τον άφηνα όπως είναι αφού δουλεύει και θα έπαιρνα ένα σετάκι από τις πολλές αγγελίες που έχει το forum. Με 50, 60 ευρώ θα πάρεις κάτι αρκετά καλύτερο από το δικό σου. Εφόσον την πάλεψες μέχρι τώρα με P3 αν πάρεις κανένα P4 ή κάτι παρόμοιο θα είσαι άρχοντας...
DimitrisPas13 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Εγώ προσωπικά θα τον άφηνα όπως είναι αφού δουλεύει και θα έπαιρνα ένα σετάκι από τις πολλές αγγελίες που έχει το forum. Με 50, 60 ευρώ θα πάρεις κάτι αρκετά καλύτερο από το δικό σου. Εφόσον την πάλεψες μέχρι τώρα με P3 αν πάρεις κανένα P4 ή κάτι παρόμοιο θα είσαι άρχοντας... τι εννοείς p4;;;;εγώ σκέφτομαι να αλλάξω μητρική,κάρτα μνήμης και επεξεργαστή...μπορείς να προτείνει κάτι;;;
chralexo Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Pentuim 4 εννοώ. Αφού θα αλλάξεις μητρική,κάρτα μνήμης και επεξεργαστή παίρνεις άλλο δεν κάνεις αναβάθμιση Ψάξε στις αγγελίες για Pentium 4 ή Core 2 Duo, τουλάχιστον 1 gb ram και σίγουρα ανεξάρτητη κάρτα γραφικών, στην καλύτερη τιμή.
bilakos10 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Φίλε μου επειδή το σύστημά σου είναι αρκετά παλιό ουσιαστικά δεν γίνεται να τους κάνεις αναβάθμιση... Γι 'αυτό είτε μαζεύεις μερικά λεφτά και πας για καινούριο ή κοιτάς για κάποιο μεταχειρισμένο.
DimitrisPas13 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 παιδιά με μια γρήγορη ματιά βρήκα αυτό εδώ....είναι καλός;;;; Site: http://www.specialprice.gr/shop/item.asp?itemid=23167&catid=717">Zotac
mikegad Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 εγώ προσωπικά δεν θα έδινα ούτε 50ευρώ γιαυτό αν δεν έχεις πρόβλημα χώρου ,κοίτα με κανονικό tower. 1
WalkerSW Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Πανε στη ενοτητα των αναβαθμίσεων φιλε μου , ανοιξε νεο θεμα απαντώντας στο ερωτηματολογιο που υπαρχει εκει και θα παρεις την βοηθεια που χρειάζεσαι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα