Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Ρελέ χωρά άνετα . Τιμή καταλόγου - http://www.technomat-shop.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=30946#axzz2OVLXNajy Αν θέλεις την άποψη μου άλλαξε πίνακα και λοιπό υλικό διότι οι μικροαυτόματοι τα έχουν τα χρονάκια τους. Ευχαριστω...Ειναι για σπιτι για ενοικιαση και ο πινακας θα εχει πολλα παραπανω νομιζω Ειναι καπου 25 ετων
nvel Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Ο πινακας μπορει να χωράει και εμενα, τι θα πει αυτό, μπορείς εσυ να βαλεις σε αυτόν το πίνακα ρελε ή έστω και μια επιπλέον ασφάλεια οποιοσδήποτε ηλεκτρολόγος σε πίνακα με 3+3 ελευθέρα modules όπως τις φωτογραφίας μπορεί να βάλει έστω και ένα ΔΔΕ ή mcb, το αν πρέπει δεν μπορεί να ειπωθεί από μια φωτογραφία πρόσοψης 3
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Πόσο πήγε; 70 ευρω με την τοποθετηση Αλλα 100 το πιστοποιητικο για την ΔΕΗ
GiOrGoSk21 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Προχτές είχα ηλεκτρολόγο στο σπίτι. 60 ευρώ μου είπε ότι θα μου πάρει για το ρελέ+εγκατάσταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα