Προς το περιεχόμενο

Τι παιζει με τις ασφαλειες ηλεκτρικων ειδων?


Superpie

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια εχω μια απορια. Σε πολλα καταστηματα που πας για να αγορασεις ενα κινητο η ενα λαπτοπ σου προτεινουν με καποια εξτρα χρεωση ασφαλεια κατα της κλοπης και κατα της ζημιας.Μπορειτε να μου πειτε τι παιζει με αυτο? Δηλαδη παιρνω ενα κινητο ή ενα λαπτοπ,και πληρωνω καποιο ποσο για καποιο χρονικο διαστημα.Πες οτι το λαπτοπ ή το κινητο πεσει κατω και σπασει,ή ας πουμε μπουν σπιτι μου και μου κλεψουν κινητο και λαπτοπ και δηλωσω οτι κλαπηκε,τι γινεται? Παιρνω καποιο αλλο? Το αντικαθιστουν? Ας με ενημερωσει καποιος.Ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και ας πουμε εγω εχω ενα λαπτοπ ασφαλισμενο,και ενω το εχω σπιτι μου δηλωνω κλοπη στην εκαστοτε εταιρια που το εχω αγορασει.Αυτοι δηλαδη με αποζημιιωνουν ετσι απλα? Τι ακριβως γινεται?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χρειάζεται επίσημη απόδειξη κλοπής. Δηλαδή μου έκλεψαν σπίτι αυτοκίνητο δηλαδή έχουν παραβιαστεί πόρτες κτλ και υπάρχουν φυσικά και άλλες απώλειες. Δε σου διέρρηξαν σπίτι αυτοκίνητο για το λαπτοπ μόνο. Δηλώνεις επίσημα κλοπή στην αστυνομία κ με εκείνο το χαρτί πας και δηλώνεις την κλοπή του λαπτοπ.

 

Αποστολή από το GT-S6500 με τη χρήση Insomnia App

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι,αν δηλωσεις κλοπη στο δρομο της τσαντας του λαπτοπ με το λαπτοπ που ηταν κρεμασμενη στον ωμο μου? Πρεπει οπωσδηποτε να εχω την ταυτοτητα μου μεσα στην τσαντα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...