kostas_dr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 No Limit, μας έβαλαν στο μνημόνιο γιατί, κυρίως, δεν είχαν (ούτε τώρα έχουν, εννοείται) καμία εμπιστοσύνη ότι το πολιτικό προσωπικό της χώρας μπορούσε να αλλάξει μυαλά και νοοτροπία και να μεταμορφωθεί σε κάτι άλλο απ' αυτό που είναι. Ούτε εμείς τους έχουμε εμπιστοσύνη, πως περιμένουμε απ' τους ξένους ηγέτες να πετάξουν σ' ένα βαρέλι χωρίς πάτο τα χρήματα των φορολογούμενων πολιτών τους; Γι' αυτό μας έχουν υπο εποπτεία και στενή επιτήρηση και πάλι βλέπεις τι γίνεται. 1
KilliK Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 στην γειτονικη βουλγαρια οι κρατικες υπηρεσιες κτλ περασαν στην μαφια.δηλ.νερο ρευμα ινετ και ασφαλειες... αυτο εχει γινει στην ελλαδα εδω και πολλα χρονια. 2
No limit Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δεν λέω όχι αλλά αν νομίζουμε η νομίζουν ότι με τέτοια προγράμματα θα λυθεί το πρόβλημα είναι γελασμένοι.Βασικά αυτοί δεν το νομίζουν χεσμένους μας έχουν απλά η Μέρκελ δεν θέλει καμία σοβαρή αναταραχή πριν από τις εκλογές το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς εδώ.Έχω την αίσθηση ότι η φετεινή χρονιά θα είναι η χειρότερη όλων και όταν βλέπεις από πέρυσι τον κόσμο να μαζευει απομεινάρια από τις λαϊκές φαντάσου τι έχει να γίνει φέτος.Να με συγχωρείς αλλά εγώ με αυτόν τον τρόπο όσο καλοπροαίρετα και να το σκεφτώ δεν βλέπω καμία λύση.Αν κλείσουν φέτος άλλες 30.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις πως αυτό θα μου λύσει το πρόβλημα;Αν χάσουν την δουλειά τους αυτοί που δουλεύουν σε αυτές πως αυτό μου λύνει το πρόβλημα;Είμαστε όπως ο σκύλος που κυνηγάει την ουρά του.Βάζει φόρους το κράτος κλείνουν οι επιχειρήσεις χάνουν και την δουλειά τους οι εργαζόμενοι σε αυτές παίρνει τα τέτοια του κράτος αφού ο άλλος είναι άνεργος και του αλλουνου η επιχείρηση έκλεισε.Ξανά ο ίδιος κύκλος από την αρχή.Sorry αλλά δεν βλέπω λύση έτσι
viper2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 skiabox απο περιέργεια...ξέρεις κανέναν αποφοιτο δημοτικου με 4 χιλιάρικα μηνιάτιο (και μάλιστα τουλάχιστον), να μας τον πεις και εμάς εδω? Και να εργάζεται στο δημόσιο έτσι? 4χιλιαρο οχι απο 2χιλιαρο και πανω ομως, γεματος ο καταλογος... 1
No limit Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 4χιλιαρο οχι απο 2χιλιαρο και πανω ομως, γεματος ο καταλογος... Όντως και μάλιστα πάρα πολλοί.
kostas_dr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Το κακό είναι ότι εξακολουθούμε να τους πληρώνουμε, με το θρησκευτικού τύπου αξίωμα: "ούτε μια απόλυση". 1
No limit Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Τουλάχιστον ρε αδερφέ τους εγκληματίες και τους επίορκους.Δηλαδή έλεος πληρώνεται ακόμα ο Κορκονέας;Αμάν πια δεν πάτησε κότα με το αυτοκίνητο του αφαίρεσε την ζωή 15χρονου αγοριού και τον πληρώνουμε ακόμα;Όσο για τους υπόλοιπους Δ.Υ τους κάνεις μία ωραιότατη περικοπή μισθού όλοι ανεξαιρέτως (όσων δουλεύουν σε γραφεία έτσι στα επίπεδα του πρωτοαπασχολούμενου στον ιδιωτικό τομέα και το κλείνεις εκεί το θέμα σε καιρό κρίσης.Γιατί στο κάτω κάτω να κάνεις λαϊκό ήρωα τον κάθε Φωτόπουλο και τον νυν αρχηγό του;Αυτά τα επιλύεις μετά.
sphinxgr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Ναι εγώ ξέρω έχω μάλιστα ξάδερφο σε τέτοια θέση.Θες και άλλα με συγκεκριμένες θέσεις;Άνθρωπος από το χωριό μου με απολυτήριο γυμνασίου έχει διατελέσει κατά σειρά Πρόεδρος της Ένωσης αγροτικών συνεταιρισμών πρόεδρος της τοπικής βιομηχανίας ζάχαρης δήμαρχος σε δήμο άνω των 15.000 κατοίκων με μοναδικό προσόν και ας διαγράψουν το post μου οι mod ότι από παιδί ήταν παρατρεχάμενος γνωστού πολιτικού.Μόνο από την πώληση του υπερσύγχρονου εργοστασίου γάλακτος της Ένωσης αγροτικών συνεταιρισμών σε ιδιώτη παίζει να έβαλε 100.000.000 δρχ μόνο αυτός.Εκτός του μισθού που έπαιρνε στην Ε.Α.Σ ως πρόεδρος της κοντά στα 5.000 euro τον μήνα.Θέλεις και άλλα; 4χιλιαρο οχι απο 2χιλιαρο και πανω ομως, γεματος ο καταλογος... Όντως και μάλιστα πάρα πολλοί.Μίλησες για τωρινή κατάσταση ή τουλάχιστον για κατάσταση των τελευταίων 2 ετών και συγκεκριμένα σε ΟΤΕ - ΔΕΗ όπου ειδικά ο ΟΤΕ είναι ΑΕ και δεν έχει καμία σχέση με δημόσιο. Και έπειτα μιλάτε άσχετα για δημοσίους υπαλλήλους με 4000 ευρώ και δραχμές!!! ...υπάρχει κάποια συνοχή σε όλα αυτά? Πες μου πόσο πληρώνονται αυτή τη στιγμή οι ΟΤΕτζήδες, οι ΔΥ δάσκαλοι, στα υπουργεία , τα σώματα ασφαλείας κλπ κλπ. Το ότι τόσα χρόνια υπήρχε ένα ποσσοστό 2-3% που πληρωνόταν αδρά χωρίς να το αξίζει, δεν σημαίνει πως όλος ο πλανήτης είναι πλούσιος... Έλεος όμως
Typhoon Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 ποσσοστό 2-3% που πληρωνόταν αδρά χωρίς να το αξίζει 2-3%...το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις; 1
sphinxgr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 2-3%...το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις; Ναι! θέλεις να στο πω? Μέχρι τότε βασικά μαθηματικά με στοιχεία από την έκθεση της ΙΝΕ/ΓΣΕΕ του 2008.: http://dialogoi.enet.gr/post/%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B8%CE%BF%CE%AF-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CF%8C%CF%83%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%AD%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B9-%CE%BF-%CF%83%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CF%8C%CF%82 Η προπαγάνδα με στόχο τον εμφύλιο έχει πιάσει τόπο τελικά... Όλοι μασάνε την καραμέλα και κριτική σκέψη 0.
No limit Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Μίλησες για τωρινή κατάσταση ή τουλάχιστον για κατάσταση των τελευταίων 2 ετών και συγκεκριμένα σε ΟΤΕ - ΔΕΗ όπου ειδικά ο ΟΤΕ είναι ΑΕ και δεν έχει καμία σχέση με δημόσιο. Και έπειτα μιλάτε άσχετα για δημοσίους υπαλλήλους με 4000 ευρώ και δραχμές!!! ...υπάρχει κάποια συνοχή σε όλα αυτά? Πες μου πόσο πληρώνονται αυτή τη στιγμή οι ΟΤΕτζήδες, οι ΔΥ δάσκαλοι, στα υπουργεία , τα σώματα ασφαλείας κλπ κλπ. Το ότι τόσα χρόνια υπήρχε ένα ποσσοστό 2-3% που πληρωνόταν αδρά χωρίς να το αξίζει, δεν σημαίνει πως όλος ο πλανήτης είναι πλούσιος... Έλεος όμως Άσε εμείς που ζούμε σε πιο κλειστές κοινωνίες πόλεις μικρές να ξέρουμε πως ζουν τα συγκεκριμένα λαμόγια γιατί τους έχουμε δίπλα μας.Ποιος σου μίλησε για γιατρούς και σώματα ασφαλείας;Μιλάμε για αυτούς που είναι αραχτοί στις καρέκλες των γραφείων τους και τα παίρνουν χοντρά γιατί είχαν μπάρμπα στην Κορώνη;Ο προϊστάμενος της Δ.Ε.Η ή του Ο.Τ.Ε όπως ανέφερα στο post μου είναι Γιατρός η σε σώμα ασφαλείας ή έχεις την συνήθη πρακτική να βάζεις λόγια στο στόμα αλλονών που δεν είπαν ποτέ;Για πες μου λίγο να γελάσω ποιος πληρώνει τον ταμία του Ο.Τ.Ε; 1
zafitolis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 ανθρωποι με απολυτηριο γυμνασιου ως εφοριακοι επαιρναν πανω απο 3000 το μηνα
IOSTEFO Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 4χιλιαρο οχι απο 2χιλιαρο και πανω ομως, γεματος ο καταλογος... Τώρα γίνεσαι κακός.
Typhoon Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Ναι! θέλεις να στο πω? Μέχρι τότε βασικά μαθηματικά με στοιχεία από την έκθεση της ΙΝΕ/ΓΣΕΕ του 2008.: http://dialogoi.enet.gr/post/%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B8%CE%BF%CE%AF-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CF%8C%CF%83%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%AD%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B9-%CE%BF-%CF%83%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CF%8C%CF%82 Η προπαγάνδα με στόχο τον εμφύλιο έχει πιάσει τόπο τελικά... Όλοι μασάνε την καραμέλα και κριτική σκέψη 0. Μάλλον εσύ μιλάς περισσότερο από όσο θα έπρεπε. Χωρίς να ισχυρίζομαι ότι ξέρω τι ισχύει σε όλους τους κλάδους, έτυχε στη ζωή μου μέχρι τώρα να ξέρω από μέσα τι γίνεται σε 3 (πρώην ΟΑ, δημόσιες τράπεζες και ΑΕΙ/ΤΕΙ) και μπορώ να σου πω ότι είναι πάρα πολύ σύνηθες και στις 3 αυτές περιπτώσεις ο βασικός μισθός να είναι μετριοπαθέστατος και με επιδόματα και λοιπές προσαυξήσεις να υπερδιπλασιάζεται. Όπως είπα δεν ξέρω αν γίνεται παντού, αλλά δεν πιστεύω ότι η ΔΕΗ ή ο ΟΤΕ καθές και πολλές δημόσιες υπηρεσίες διαφέρουν. 1
IOSTEFO Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Το κακό είναι ότι εξακολουθούμε να τους πληρώνουμε, με το θρησκευτικού τύπου αξίωμα: "ούτε μια απόλυση". Μην χολοσκάς την άλλη εβδομάδα η ΤΡΟΙΚΑ είναι εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα