megaklhs Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Γεία σας φίλοι μου λοιπόν πάω πρώτη λυκείου και όπως όλοι καταλαβαίνετε έχω και project σαν μάθημα. Και είμαι στο θέμα έφηβοι και δυστυχώς επειδή είμαι το μοναδικό άτομο μέσα στην τάξη που γνωρίζω λίγα πράγματα απο υπολογιστές η καθηγήτρια μου ανέθεσε να φτάξω σε πίτες η σε μπάρες τα στατιστικά απο τα ερωτηματολόγια που κάναμε δηλαδή τι ενοώ,ενοώ ότι φτιάξαμε κάποια ερωτηματολόγια με διάφορες ερωτήσεις σχετκά με τους εφήβους και τα αποτελέσματα τα κάναμε όλα μαζί πρόσθεση και τώρα πρέπει να τα φτιάξω εγώ σε πίτες(σχεδιάγραμα) ή σε μπάρες (σχεδιάγραμα).Κάτι τέτιο όμως εγώ δεν ξέρω πώς γίνετε κάτ είδα βέβαια ότι γίνετε με το Excel αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το έχω ξανακάνει μήπως έχετε να μου προτινετε κάποιον τρόπο όπως άλλο πρόγραμμα η να με βοηθήσετε και να μου πείτε πώς να το κάνω μέσα απο το excel?Σας παρακαλώ εάν ξέρετε κάτι πείτε μου πως γιατί το θέμα με καίει μέχρι την Τρίτη 2-3-13 πρέπει να το έχω παραδώσει.
eSATA Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 http://office.microsoft.com/el-gr/excel-help/HP010342356.aspx Καλό διάβασμα.
megaklhs Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 http://office.microsoft.com/el-gr/excel-help/HP010342356.aspx Καλό διάβασμα. σε ευχαριστώ φίλε μου να'σε καλά δύσκολο πάντως φαίνεται.
panos_90 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Επίσης άμα θες κάτι εύχρηστο μπορείς να πατήσεις στο youtube excel charts και θα σου βγάλει βιντεάκια για να ακολουθείς τα βήματα. Sent from my iPhone using Insomnia
sphinxgr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Μήπως είναι καμιά έρευνα ας πούμε με 50 ερωτηματολόγια , με ηλικίες, φύλλο, κλπ και πρέπει να βγουν στατιστικά πχ Ανδρες 15-35 χρονών απάντησαν αυτό (απο μια λίστα 5 επιλογών) Γυναίκες αυτό κλπ?
megaklhs Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Μήπως είναι καμιά έρευνα ας πούμε με 50 ερωτηματολόγια , με ηλικίες, φύλλο, κλπ και πρέπει να βγουν στατιστικά πχ Ανδρες 15-35 χρονών απάντησαν αυτό (απο μια λίστα 5 επιλογών) Γυναίκες αυτό κλπ? Μακαρι αν ηταν 50 ειναι 234 :cry: :cry: και πρεπει μεσα απο της ερωτησης να τα κανω ολα εγω για παραδειγμα μου λειε η ερψτηση 1 Πιστευεις οτι η καλυτερη ηλικια για μια σχεση ειναι α)15-20 β)20-25 γ)25-30 και αυτο το εχιε και σε αγορια και σε κοριτσια και πρεπει να τα κανω διαφορετικα ειναι μανικη ασε..
sphinxgr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 αν ειναι πολλαπλής επιλογής και πολλές ερωτήσεις (καμια 20αρια), είναι σαν τις ερευνες που κάνουν για τις πτυχιακές στα πανεπιστήμια. Σε αυτές τις περιπτώσεις το excel δεν είναι αρκετό και η συμπλήρωση γίνεται με το spss. Το excel σε αυτές τις ερευνες κανεις ολόκληρες μέρες για να ολοκληρωθεί. Με το spss θελει 1-2 μέρες. Μάλλον έμπλεξες χοντρά....
megaklhs Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 αν ειναι πολλαπλής επιλογής και πολλές ερωτήσεις (καμια 20αρια), είναι σαν τις ερευνες που κάνουν για τις πτυχιακές στα πανεπιστήμια. Σε αυτές τις περιπτώσεις το excel δεν είναι αρκετό και η συμπλήρωση γίνεται με το spss. Το excel σε αυτές τις ερευνες κανεις ολόκληρες μέρες για να ολοκληρωθεί. Με το spss θελει 1-2 μέρες. Μάλλον έμπλεξες χοντρά.... Το ξέρω ρε φίλε άσε...τι τα θέλω εγώ αυτά τα πράγματα έπρεπε να λέω δεν έχω υπολογιστή να τελειώνει το θέμα.
panos_90 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Aρκετό είναι το excel για την δουλειά που το θέλει το παιδί.Απλά μια καλή ιδέα για να γλιτώσεις χρόνο είναι να πάρεις έναν φίλο σου και να σε βοηθήσει με την εισαγωγή των δεδομένων π.χ αυτός να σου λέει και εσύ να γράφεις και εναλλάξ.
UncleBens Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Μπορεί να κατάλαβα λάθος αλλα αν έχω καταλάβει σωστά δεν νομίζω να είναι μανίκι όπως λες.θα κανεις έναν πινακα για κάθε ερώτηση στο excelθα κανεις μια συγχώνευση κελιών πάνω από τις κατηγοριες για τον τίτλο (πχ για αυτό που είπες για τις σχέσεις ένωσε το A1 με το B1 κελί ίσως για λόγους αισθητικής να χρειαστεί να συγχωνεύσεις και το C1 η ακόμη και το D1 και γράψε πχ Ιδανική ηλικία για σχέση)από κάτω στο A2 γράψε αγόρια στο C2 κορίτσιαστην στήλη A και C τις ηλικίες που έχεις για πολλαπλή επιλογή (πχ στο Α3 και C3 -> 15-20,A4 και C4 20-25 κτλ)μετά στην στήλη B βάλε τις απαντήσεις πχ Β3 (όχι B2 γιατί θα είναι διπλα από το A2 που είναι ο τίλτος με την συγκεκριμένη ομάδα που ερωτήθηκε -δηλαδή τα αγόρια) βάζεις τα αποτελέσματα πχ 10 (αν 10 άτομα συμφώνησαν ότι καλύτερη ηλικία για σχέση είναι 15-20)///Σχόλιο: πιστεύω ότι πιο δόκιμο είναι να ρωτήσετε καλύτερη ηλικία για σεξουαλική εξοικείωση/επαφή και άλλη ερώτηση καλύτερη ηλικία για σοβαρή σχέση γιατί πολλοί το "σχέση" μπορεί να το καταλάβουν και απλά ως σεξουαλικό σύντροφο με αποτέλεσμα κανένας σχεδόν να μην απαντήσει 25-30///τέλος πρέπει να επεξεργαστείς τα αποτελέσματατώρα πως θα το κανεις αυτό? ακριβώς δεν μπορώ να σου πω γιατί δεν ξέρω πoιο είναι το ερωτηματολόγιο.. αλλα οι εντολές που θα χρειαστείς είναι η =SUM(κελιά) =AVERAGE(κελιά)με την εντολή/συνάρτηση(function) =SUM() διαλέγεις τα κελιά με το ποντίκι (τις απαντήσεις δηλαδή) η το γραφεις μονος σου πχ=SUM(B1:B5) που σημαινει προσθεσαι τα κελια ΑΠΟ το Β1 ΕΩΣ το Β5 δηλαδη Β1+Β2+Β3+Β4+Β5 και αυτό προσθέτει τα αποτελέσματα (το σύνολο των απαντήσεων)με την εντολή/συνάρτηση(function) =AVERAGE() βάζοντας τα κελιά με τον ίδιο τρόπο όπως με την =sum βρίσκεις τον μέσο οροΤωρα για να δεις ποσο % των αγοριών συμφωνούν ότι πχ καλύτερη ηλικία για σχέση είναι το 20-25 έχεις να κανεις το εξής..κανεις πρώτα ένα =SUM από το Β3 μέχρι το B5 (με βάση το παράδειγμα που έκανες εσύ με τις 3 απαντήσεις Β3=15-20 B4=20-25 B5= 25-30)και πες ότι βγαίνει 210 (που σημαινει οτι 210 αγορια απαντησαν στο ερωτηματολογιο)τώρα θέλουμε λίγα μαθηματικά.. για να βρείς ποσο κατά αναλογια έχει σχέση ένα υποσύνολο (αυτοί που απάντησαν 20-25 )σε σχέση με το ευρύτερο σύνολο (δηλαδή συνολικά όλοι όσοι απάντησαν απο τα αγορια) διαιρείς το υποσύνολο με το σύνολο και βγαίνει ένας δεκαδικός αριθμός (ή κλάσμα αλλα στο excel θα βγει δεκαδικός)στο παράδειγμα θα βγει 0,1 (δηλαδή 10%) αν βγει 1 σημαίνει 100% αν βγει 0,567 σημαίνει 56,7% αν βγει 1,2 σημαίνει 120% (αν βγει το τελευταιο μαλλον εκανες κατι λαθος :-Ρ ) κτλοποτε αυτό που κανεις δηλαδή είναι να διαιρέσεις την μικρή ομάδα με το σύνολο και ότι βρείς να το πολλαπλασιάσεις με το 100 (αυτό για να φανεί σαν αποτέλεσμα επί τοις εκατό)πως το κανεις αυτό? απλά πατάς =(Χn/Yn)*100όπου Χ και Υ (δες το σαν μεταβλητές) το εκάστοτε Κελί A,B,C,D,E,F κτλ κτλ οποιο θες (οποιο περιέχει τα αποτελέσματα που θες να επεξεργαστείς) και n ο αριθμός του κελιού Xn+Yn θα μπορουσε να σημαινει Α3 και Β3 ΟΧΙ ομως Α3 και Α3 (γιατι ειναι διαφορετικες μεταβλητες αρα δεν γινεται να αντιπροσωπευουν το ιδιο κελι) ΟΥΤΕ ΟΜΩΣ Α3 Β4 (γιατι τωρα εχουμε διαφορετικα κελια μεν αλλα n=n οποτε δεν γινεται το ενα n να ειναι 3 και το αλλο n να ειναι 4)στην περίπτωση μας έστω ότι στο Α6 γραφεις "σύνολο ερωτηθέντων" και στο Β6 θέλεις να έχεις το σύνολο όλων των απαντήσεων θα γράψεις =SUM(B2:B5)η ανωκατω τελεία σημαίνει συνεχόμενη ομάδα στην ίδια στήλη.. δηλαδή αν γράψεις =SUM(B2:B5) του λες πρόσθεσε από το B2 μέχρι το B5 (δηλαδή το B1+b2+b3+b4+b5)ωραία τώρα έχεις το σύνολο των ερωτηθέντων (είπαμε για το παράδειγμα μας είναι 210 συνολικά) και αυτό το έχεις στο Β6τώρα για να βγάλεις το ποσοστό αυτών που απάντησαν 20-25 είναι απλό παίρνεις το κελί με τις απαντήσεις 20-25(το Β4 δηλαδή) και το διαιρείς με το σύνολο(το Β6 δηλαδή) και το πολλαπλασιάζεις με το 100πιο συγκεκριμένα γραφεις =(Β4/Β6)*100 σε ένα κενό κελί που θέλεις να φαίνεται το ποσοστό αυτό και πάντας enterτώρα για γράφημα πας στο Εισαγωγή>γράφημα αν θυμάμαι καλά στα παλιά office και στα νέα που μοιάζουν λες και είναι από MAC πας απλά στην καρτέλα "εισαγωγή" και κάπου στην μέση έχει τα βασικά είδη γραφημάτων (πίτες και μπάρες κτλ)εκεί απλά θα αντιστοιχίσεις τα χρώματα της πίτας ας πούμε με τα κατάλληλα κελιά δηλαδή πάλι για να εμφανίσει τα αποτελέσματα Β3:B5 διαλέγεις το Β3 Β4 B5 με το ποντίκι(σερνοντας τον κερσορα απο το πρωτο κελι -Β1- εως το τελευταιο -Β5-) πάτας εισαγωγή γράφημα και μετά αν θες και τα ποσοστά πατάς δεξί click πάνω στο γράφημα και προσθήκη ετικετών η μορφοποίηση αν θες να κανεις κάτι πιο συγκεκριμένο..αυτά ελπίζω να βοήθησαΠΡΟΣΟΧΗ ακόμη και ελληνικά να είναι τα office εσύ θα γραφεις τις πραξεις στα κελιά στα αγγλικά πχ =(A2:Α3)*Γ4 είναι λάθος όχι μονο γιατί δεν υπάρχει κελί Γ4 αλλα είναι το C4, είναι λάθος και επειδή έχει ελληνικό κεφαλαιο άλφα και όχι αγγλικό κεφαλαιο άλφα που μπορεί να φαίνονται ολόιδια σύμβολα αλλα για τον υπολογιστή δεν είναι και θα σου βγάλει σφάλμα αν ξεχαστείς
megaklhs Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Μπορεί να κατάλαβα λάθος αλλα αν έχω καταλάβει σωστά δεν νομίζω να είναι μανίκι όπως λες. θα κανεις έναν πινακα για κάθε ερώτηση στο excel θα κανεις μια συγχώνευση κελιών πάνω από τις κατηγοριες για τον τίτλο (πχ για αυτό που είπες για τις σχέσεις ένωσε το A1 με το B1 κελί ίσως για λόγους αισθητικής να χρειαστεί να συγχωνεύσεις και το C1 η ακόμη και το D1 και γράψε πχ Ιδανική ηλικία για σχέση) από κάτω στο A2 γράψε αγόρια στο C2 κορίτσια στην στήλη A και C τις ηλικίες που έχεις για πολλαπλή επιλογή (πχ στο Α3 και C3 -> 15-20,A4 και C4 20-25 κτλ) μετά στην στήλη B βάλε τις απαντήσεις πχ Β3 (όχι B2 γιατί θα είναι διπλα από το A2 που είναι ο τίλτος με την συγκεκριμένη ομάδα που ερωτήθηκε -δηλαδή τα αγόρια) βάζεις τα αποτελέσματα πχ 10 (αν 10 άτομα συμφώνησαν ότι καλύτερη ηλικία για σχέση είναι 15-20) ///Σχόλιο: πιστεύω ότι πιο δόκιμο είναι να ρωτήσετε καλύτερη ηλικία για σεξουαλική εξοικείωση/επαφή και άλλη ερώτηση καλύτερη ηλικία για σοβαρή σχέση γιατί πολλοί το "σχέση" μπορεί να το καταλάβουν και απλά ως σεξουαλικό σύντροφο με αποτέλεσμα κανένας σχεδόν να μην απαντήσει 25-30/// τέλος πρέπει να επεξεργαστείς τα αποτελέσματα τώρα πως θα το κανεις αυτό? ακριβώς δεν μπορώ να σου πω γιατί δεν ξέρω πoιο είναι το ερωτηματολόγιο.. αλλα οι εντολές που θα χρειαστείς είναι η =SUM(κελιά) =AVERAGE(κελιά) με την εντολή/συνάρτηση(function) =SUM() διαλέγεις τα κελιά με το ποντίκι (τις απαντήσεις δηλαδή) η το γραφεις μονος σου πχ=SUM(B1:B5) που σημαινει προσθεσαι τα κελια ΑΠΟ το Β1 ΕΩΣ το Β5 δηλαδη Β1+Β2+Β3+Β4+Β5 και αυτό προσθέτει τα αποτελέσματα (το σύνολο των απαντήσεων) με την εντολή/συνάρτηση(function) =AVERAGE() βάζοντας τα κελιά με τον ίδιο τρόπο όπως με την =sum βρίσκεις τον μέσο ορο Τωρα για να δεις ποσο % των αγοριών συμφωνούν ότι πχ καλύτερη ηλικία για σχέση είναι το 20-25 έχεις να κανεις το εξής.. κανεις πρώτα ένα =SUM από το Β3 μέχρι το B5 (με βάση το παράδειγμα που έκανες εσύ με τις 3 απαντήσεις Β3=15-20 B4=20-25 B5= 25-30) και πες ότι βγαίνει 210 (που σημαινει οτι 210 αγορια απαντησαν στο ερωτηματολογιο) τώρα θέλουμε λίγα μαθηματικά.. για να βρείς ποσο κατά αναλογια έχει σχέση ένα υποσύνολο (αυτοί που απάντησαν 20-25 )σε σχέση με το ευρύτερο σύνολο (δηλαδή συνολικά όλοι όσοι απάντησαν απο τα αγορια) διαιρείς το υποσύνολο με το σύνολο και βγαίνει ένας δεκαδικός αριθμός (ή κλάσμα αλλα στο excel θα βγει δεκαδικός) στο παράδειγμα θα βγει 0,1 (δηλαδή 10%) αν βγει 1 σημαίνει 100% αν βγει 0,567 σημαίνει 56,7% αν βγει 1,2 σημαίνει 120% (αν βγει το τελευταιο μαλλον εκανες κατι λαθος :-Ρ ) κτλ οποτε αυτό που κανεις δηλαδή είναι να διαιρέσεις την μικρή ομάδα με το σύνολο και ότι βρείς να το πολλαπλασιάσεις με το 100 (αυτό για να φανεί σαν αποτέλεσμα επί τοις εκατό) πως το κανεις αυτό? απλά πατάς =(Χn/Yn)*100 όπου Χ και Υ (δες το σαν μεταβλητές) το εκάστοτε Κελί A,B,C,D,E,F κτλ κτλ οποιο θες (οποιο περιέχει τα αποτελέσματα που θες να επεξεργαστείς) και n ο αριθμός του κελιού Xn+Yn θα μπορουσε να σημαινει Α3 και Β3 ΟΧΙ ομως Α3 και Α3 (γιατι ειναι διαφορετικες μεταβλητες αρα δεν γινεται να αντιπροσωπευουν το ιδιο κελι) ΟΥΤΕ ΟΜΩΣ Α3 Β4 (γιατι τωρα εχουμε διαφορετικα κελια μεν αλλα n=n οποτε δεν γινεται το ενα n να ειναι 3 και το αλλο n να ειναι 4) στην περίπτωση μας έστω ότι στο Α6 γραφεις "σύνολο ερωτηθέντων" και στο Β6 θέλεις να έχεις το σύνολο όλων των απαντήσεων θα γράψεις =SUM(B2:B5) η ανωκατω τελεία σημαίνει συνεχόμενη ομάδα στην ίδια στήλη.. δηλαδή αν γράψεις =SUM(B2:B5) του λες πρόσθεσε από το B2 μέχρι το B5 (δηλαδή το B1+b2+b3+b4+b5) ωραία τώρα έχεις το σύνολο των ερωτηθέντων (είπαμε για το παράδειγμα μας είναι 210 συνολικά) και αυτό το έχεις στο Β6 τώρα για να βγάλεις το ποσοστό αυτών που απάντησαν 20-25 είναι απλό παίρνεις το κελί με τις απαντήσεις 20-25(το Β4 δηλαδή) και το διαιρείς με το σύνολο(το Β6 δηλαδή) και το πολλαπλασιάζεις με το 100 πιο συγκεκριμένα γραφεις =(Β4/Β6)*100 σε ένα κενό κελί που θέλεις να φαίνεται το ποσοστό αυτό και πάντας enter τώρα για γράφημα πας στο Εισαγωγή>γράφημα αν θυμάμαι καλά στα παλιά office και στα νέα που μοιάζουν λες και είναι από MAC πας απλά στην καρτέλα "εισαγωγή" και κάπου στην μέση έχει τα βασικά είδη γραφημάτων (πίτες και μπάρες κτλ) εκεί απλά θα αντιστοιχίσεις τα χρώματα της πίτας ας πούμε με τα κατάλληλα κελιά δηλαδή πάλι για να εμφανίσει τα αποτελέσματα Β3:B5 διαλέγεις το Β3 Β4 B5 με το ποντίκι(σερνοντας τον κερσορα απο το πρωτο κελι -Β1- εως το τελευταιο -Β5-) πάτας εισαγωγή γράφημα και μετά αν θες και τα ποσοστά πατάς δεξί click πάνω στο γράφημα και προσθήκη ετικετών η μορφοποίηση αν θες να κανεις κάτι πιο συγκεκριμένο.. αυτά ελπίζω να βοήθησα ΠΡΟΣΟΧΗ ακόμη και ελληνικά να είναι τα office εσύ θα γραφεις τις πραξεις στα κελιά στα αγγλικά πχ =(A2:Α3)*Γ4 είναι λάθος όχι μονο γιατί δεν υπάρχει κελί Γ4 αλλα είναι το C4, είναι λάθος και επειδή έχει ελληνικό κεφαλαιο άλφα και όχι αγγλικό κεφαλαιο άλφα που μπορεί να φαίνονται ολόιδια σύμβολα αλλα για τον υπολογιστή δεν είναι και θα σου βγάλει σφάλμα αν ξεχαστείς Φιλε σε ευχαριστω πολυ παλι καλα που εχουμε και εσας και μας τα εξηγητε αλλα να ρωτησω κατι αλλο πως θα μπορεσω να εισαγω μαι ερωτηση στα κελια?
Timonkaipumpa Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Όπως το βλέπω εγώ, ούτε η καθηγήτριά σου ξέρει να το κάνει. Όποτε, πες της να σου δείξει πως γίνεται για να το κάνεις. 2βάθμια εκπαίδευση είναι. ΔΕΝ πρέπει να τα βρίσκετε μόνοι σας χωρίς να σας δείξει κανείς τίποτα. Πες της να σου δείξει, να σου μάθει και κάνεις εσύ την εξάσκηση και περνάς τα δεδομένα.
giorgos147 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Όπως το βλέπω εγώ, ούτε η καθηγήτριά σου ξέρει να το κάνει. Όποτε, πες της να σου δείξει πως γίνεται για να το κάνεις. 2βάθμια εκπαίδευση είναι. ΔΕΝ πρέπει να τα βρίσκετε μόνοι σας χωρίς να σας δείξει κανείς τίποτα. Πες της να σου δείξει, να σου μάθει και κάνεις εσύ την εξάσκηση και περνάς τα δεδομένα. Δε νομίζω ότι θα ασχοληθεί η καθηγήτρια του. Νομίζω, αν θυμάμαι καλά, υποτίθεται ότι το μάθημα (excel, word κ.λπ.)... "διδάσκονταν" στο γυμνάσιο. Δε βρίσκεις άκρη με τους καθηγητές εύκολα, δυστυχώς.
megaklhs Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Εάν υπήρχε σειρά στην Ελλάδα κανονικά τα παιιδά θα έπρεπε κατά την γνώμη μου να μπαίνουν στοςυ υπολογιστές και να εξικιόνοντε απο το δημοτικό εμείς πέρυσι στο γυμνάσιο αντί για προγραματισμό και excel κάναμε internet ο καθηγητης πληρωνοταν και ετρωγε τυροπιτες και επινε καφεδες και εμεις πεζαμε στο internet.Δυστυχως αυτό ειναι το συστημα.
panos_90 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Έλεος δηλαδή με τους δημόσιους υπαλλήλους στα σχολεία που δεν έχουν σκοπό να προσφέρουν τίποτα.Πήγαινε στην καθηγήτρια σου και πες να σε καθοδηγήσει γιατί αντιμετώπισες κάποιες δυσκολίες.Αν είναι από αυτές που ενδιαφέρονται σίγουρα θα σε βοηθήσει και με το παραπάνω αν όμως αδιαφορήσει πες πολύ απλά να το αναθέσει σε κάποιον άλλον γιατί είναι πέρα από τις δυνατότητες που έχεις αυτήν την στιγμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα