Προς το περιεχόμενο

PDF to DOC!!!


Grekos1990

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπαίρα άρχοντες!!


Λοιπόν μπαίνω κατευθείαν στο ζουμί. Ο τίτλος τα λέει όλα. Ψάχνω προγραμματάκι που να μου μετατρέπει το pdf σε αρχείο doc. ΑΛΛΑ: προσοχή! Δεν θέλω να μου τα μετατρέπει σε εικόνες!! Έχω κατεβάσει 2-3 δωρεάν προγράμματα που σου μετατρέπουν το πιντιεφ σε αρχείο ντοκ αλλά μόλις μπαίνω στο ντοκ, βλέπω τα πάντα όλα σε μορφή εικόνας. Εγώ θέλω να είναι τροποποιήσιμο και μετατρέψιμο. Θέλω λέξεις και σημεία στίξης. Νομίζω καταλάβατε τι εννοώ.

Υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα και αν ναι, πώς λέγεται??? Ευχαριστώ προκαταβολικά!

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν είναι ανοιχτό το pdf τότε με το adobe(το επαγγελματικό όχι το ελεύθερο) μπορείς να κάνεις ό,τι θες στο αρχείο,οπότε και να πάρεις το κείμενο που έχει,αν όμως είναι κλειδωμένο το pdf τότε είναι δύσκολα τα πράγματα θα πρέπει να διαβαστούν «από την οθόνη» με κάποιο πρόγραμμα ocr π.χ. το abby finereader που θέλει αρκετή δουλειά και από εσένα,αφού δεν διαβάζει πάντα τέλεια και θα πρέπει να διορθώνεις.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ω Θεέ... κακά τα μαντάτα μιστερ Ελφ. Έχω ένα έργο 470 σελίδων που το ήθελα σε μορφή κειμένου.. να κάτσω να τα μεταφέρω λέξη λέξη είναι βάναυσο..  :fear:  Πάντως θα το ψάξω αυτό το  abby finereader που λές να το τσεκάρω. Ευχαριστώ..  :mellow:  :unsure:

Δε μου λές κάτι άλλο, πως κοιτάω αν είναι ανοιχτό ή κλειδωμένο??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

470 σελιδες... θα περιμενεις και κανα μισαωρο να στο διαβασει το abby να ξερεις... θελει κοπο αυτο φιλεμ να ξερεις αλλα δεν εχεις και αλλη λυση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...