Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Θα προσπαθήσω να τα πω όσο πιο απλά γίνεται για να με καταλάβετε. Θέλω στο εξοχικό μου να πάρω internet από γνωστό μου (με την συγκατάθεσή του) ο οποίος βρίσκεται σε απόσταση λιγότερη από χιλιόμετρο και διαθέτει κεραία στην ταράτσα του λόγω της δουλειάς του, με λίγα λόγια εκπέμπει σήμα. Δεν μπορώ να πω πως υπάρχει direct οπτική επαφή μεταξύ των σπιτιών μας, δεν το έχω πολυψάξει το θέμα μιας και δεν βρίσκομαι εκεί τώρα.

Έχω καταλήξει σε 2 λύσεις:

1) Έναν τέτοιον συνδυασμό. Έχω ακούσει πως τα usb receivers της Alfa ψιλοσπέρνουν και είναι 1000mw. Η 24dbi κεραία πιστεύετε πως είναι overkill για την περίπτωσή μου;

2) Μία έτοιμη λύση όπως πχ αυτή:

http://www.e-wireless.gr/gr/nanostation-m2

Θα έχει αρκετά καλή απόδοση στο θέμα απόστασης στην συγκεκριμένη περίπτωση νομίζετε;

Αν έχετε οτιδήποτε άλλο να προτείνετε, θα χαρώ να το ακούσω. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω θα ελεγα να ξεκινησεις με μια δοκιμη απο ετοιμη λυση

και μετα πας σε αλφα γιατι αν βαλεις αλφα το πιο πιθανο ειναι οτι θα καταστρεψεις το wifi των γυρω σου...

επιπλεον 1κw ειναι καρκινος να τον εχεις 24ωρο διπλα σου...υποτιθεται το νομιμο ειναι 100w

ρωτα τον γνωστο σου γι αυτη την κεραια που εχει γιατι νομιζω θα εχει κεραια για http://el.wikipedia.org/wiki/Ασύρματο_Μητροπολιτικό_Δίκτυο_Αθηνών

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

Το nanostation m2 ειναι η καλυτερη λυση που εχεις μεχρι στιγμης..... οχι οτι δε θα παιξεις και με τα αλλα που λενε οι φιλοι.

Δημοσ.

παρε nanostation που χουν και ψιλο ετοιμο προγραμμα...

γενικα πριν παρεις ρωτα αν κανει την δουλεια αλλιως θα το γυρισεις πισω...

• Like 1
Δημοσ.

Παρήγγειλα το Nanostation M2 τελικά να ειμαι σίγουρος. Ελπίζω να κάνει καλή δουλειά αλλιώς θα τα κλαίω....

Δημοσ.

Πς μας εντυπωσεις πλζ... ποσο σου πηγε το μαλλι? Δυσκολο να τα κλαψεις παντως.

Δημοσ.

Πήγε 80 ευρώ απο μαγαζί που βρήκα στο σκρουτζ. Δυστυχώς δεν το έχω ανοίξει ακόμα γιατί προορίζεται για χρήση στο εξοχικό που κατεβαίνω σε κάνα μήνα...

Δημοσ.

Ο τυπος που θα παρεις ιντερνετ παιζει μονο στα 2.4? Σε m5 δε μπορεις να παιξεις?  Αυτο το ειδες? Αν και ειμαι 99% οτι θα παιξεις και με αυτο, σε αυτες τις περιπτωσεις συμφωνεις με το μαγαζι που το αγοραζεις, οτι πρεπει να το δοκιμασεις, αλλιως να πας σε κατι αλλο, λογω αποστασης και συχνοτητος κυριως. Αν ησουν στα 5 που οι παρεμβολες που θα εχεις ειναι μηδαμινοτερες, θα ησουν ακομη πιο σιγουρος

Δημοσ.

Κατ'αρχάς σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον rfc. Εκπέμπει στα 2.4ghz χωρις να είμαι σίγουρος, παλαιότερα πάντως αχνοέπιανα το σήμα του με ένα μουφο-access point της tenda χωρίς να είναι εφικτή οποιαδήποτε συνδεση. Απλά έχω την εντύπωση πως είναι συμβατά μεταξύ τους, σωστά;

Δημοσ.

Κοιτα... πρεπει να μαθεις που εκπεμπει? Αν εκπεμπει στα 5 και εσυ πηρες 2.4 τον ηπιες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...