Alkis29 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Λοιπον, επειδη εχω σπασει το κεφαλι μου εδω και μερες και πραγματικα αδυνατω να βγαλω ακρη, χρειαζομαι τη βοηθεια σας ! Η κατασταση εχει ως εξης. PC με Windows 7 , συνδεδεμενο στο router ZTE ZXDSL 931VII. Κανω share φακελους και προσπαθω να τους δω απο αλλες συσκευες στο δικτυο αλλα ματαια. Πχ απο android κινητο που ειναι συνδεδεμενο ασυρματα στο router με το προγραμμα ES Explorer η απο media player που ειναι συνδεδεμενο ενσυρματα στο router. Σε ολες τις περιπτωσεις ενω βλεπει στο Workgroup το PC μου (Alkis-PC) δεν μπορει να δει τα αρχεια που μοιραζω ! Οχι κενος φακελος. Απλα δεν κανει τιποτα.. Για να σας περιορισω τις πιθανες λυσεις/αιτιες θα σας πω τα εξης : - Εχω δοκιμασει να απενεργοποιησω τα firewall του router, του PC, καθως και το antivirus (Avast) - Στα Windows 7 έχω φτιάξει σωστά τα permissions στους φακελους που μοιράζω ("Everyone", τικαρισμένα όλα read/write κτλ) και μάλιστα έχω χρησιμοποιήσει και αυτό το tool για κάθε ενδεχόμενο http://www.xtreamer.net/downloads/community-projects/windows-share-manager.aspx - Εχω ακολουθήσει κατά γράμμα αυτό τον οδηγό για τα network settings των Windows 7 http://wiki.xbmc.org/index.php?title=SMB/Windows - Λογικα το θεμα δεν πρεπει να βρισκεται στο router αφου μπορω να δω τα αρχεια αλλης συσκευης που συνδεω ενσυρματα επανω (πχ media player) απο το PC.. Πραγματικα εχω πελαγωσει και θα εκτιμουσα πολυ αν μπορουσε καποιος να με βοηθησει δινοντας μου οδηγιες τι να κανω.. Ευχαριστω πολυ.
tsakonas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Control Panel-Network and Internet-Network and Sharing Center-Advanced sharing settings Enable file sharing for devices that use 40-56 bit encryption
rfc Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Εκει που λεει ο τσακωνας ξετικαρε και αυτο για το pass.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα