nantito Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα, Είμαι κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου το οποίο βρίσκεται σε ισχύ και απομένουν τρία χρόνια μέχρι τη λήξη του. Για διάφορους λόγους, ανήκω στην κατηγορία όσων έχουν πρόβλημα με την αναγραφή των στοιχείων με λατινικούς χαρακτήρες, λόγω του φημισμένου ΕΛΟΤ-743. Το τρέχον καθεστώς στην αναγραφή ονομάτων προβλέπει περιπτώσεις σαν τη δική μου όπως διάβασα εδώ: Site: http://www.passport.gov.gr/anakoinoseis-deltia-typou/anakoinoseis-deltia-typou/anagraphe-ton-onomateponumikon-stoikheion-me-latinikous-kharakteres-epi-ton-diabaterion.html">http://www.passport.gov.gr/anakoinoseis-deltia-typou/anakoinoseis-deltia-typou/anagraphe-ton-onomateponumikon-stoikheion-me-latinikous-kharakteres-epi-ton-diabaterion.html Επιθυμώ να ανανεώσω το διαβατήριο ώστε να συμπεριληφθούν οι διπλές αναγραφές. Ήδη διαθέτω τα δικαιολογητικά που απαιτούνται. Γνωρίζει κανείς εάν είναι εφικτή η ανανέωση για το λόγο αυτό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε πληροφορία!
Superuser Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Νομίζω πως ναι.. Αυτό που δεν ξέρω είναι το αν θα πληρώσεις τα παράβολα πάλι Ρώτα καλύτερα πρώτα και αν δεν(που δεν νομίζω) δήλωσε απώλεια Αν σε πιέζει ο χρόνος καν'το γρήγορα γιατί ψιλοαργεί η έκδοση...
Waldo_Vrs Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Αν σε πιέζει ο χρόνος καν'το γρήγορα γιατί ψιλοαργεί η έκδοση... Η έκδοση διαβατηρίου αν εννοείς γίνετε σε μια εβδομάδα. Είτε ανανέωση είτε καινούργιο.
Superuser Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Ναι αυτό εννοώ..μπορεί ο άνθρωπος να είναι με άδεια. Εφόσον σε αλλαγή ονόματος(λόγω γάμου) μπορεί να ανανεώσει το διαβατήριο,μπορεί λογικά και ο ts για τον παραπάνω λόγο. παράβολο=>95€ 4 φωτογραφίες=>10€ Και αν δηλώσει ότι το έχασε πληρώνει επιπλέον 7€ παράβολο Από την στιγμή της αίτησης μέχρι την έκδοση=>περίπου μία βδομάδα
nantito Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, Η αλήθεια είναι πως βρίσκομαι στο εξωτερικό και θα έρθω για 2 εβδομάδες στην Ελλάδα για να κινήσω τις διαδικασίες. Θα προσπαθήσω να πάρω τηλέφωνο σε κάποια σχετική δημόσια υπηρεσία να εξακριβώσω εάν γίνεται, αν και η διαφορά ώρας το κάνει πολύ δύσκολο. Για τη μέθοδο της "απώλειας", φοβάμαι ότι θα μπλεχτεί το θέμα, διότι διάβασα σε ένα ΦΕΚ πως μπορεί να ξεκινήσει έρευνα για τις συνθήκες απώλειας που διαρκεί κάμποσο καιρό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα