Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχήν να ευχαριστήσω τον makfil για τα καλά του λόγια.

Πριν μερικές ημέρες, ολοκληρώθηκε η λειτουργική ενοποίηση του πρώην δικτύου της Ελληνικής Τράπεζας με την Τράπεζα Πειραιώς, και έτσι πλέον όλα τα εναλλακτικά δίκτυα της Ελληνικής Τράπεζας στην Ελλάδα καταργήθηκαν, οι κάρτες αποσύρθηκαν (οι κάτοχοί τους έπρεπε να τις αντικαταστήσουν πριν την λειτουργική ενοποίηση), οι αριθμοί των λογαριασμών άλλαξαν, και καταργήθηκαν οι κωδικοί Swift της Ελληνικής Τράπεζας στην Ελλάδα.

Η λειτουργική ενοποίηση συνοδεύτηκε και από το κλείσιμο των περισσότερων καταστημάτων της Ελληνικής Τράπεζας στην Ελλάδα, και οι πελάτες πλέον εξυπηρετούνται από τα πλησιέστερα καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς / ATEbank. Το μόνο υποκατάστημα της Ελληνικής Τράπεζας που - εξ όσων γνωρίζω - εξακολουθεί να λειτουργεί, ως κανονικό κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς πλέον, είναι αυτό της οδού Μέρλιν στην Αθήνα.

Δημοσ.

Πολύ χρήσιμη και η συμπλήρωση του αρχικού κειμένου, για εγκυκλοπαιδική ενημέρωση, δεδομένου ότι οι κάτοχοι καρτών των συγκεκριμένων τραπεζών είναι ήδη ενημερωμένοι.

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα !!εγω εχω ακομα στην κατοχη μου μια πριπειντ της τραπεζας  κυπρου.Θα μπορω να παω σε ενα καταστημα  της τραπεζας κυπρου?η θα πρεπει να πηγαινω σε καταστημα της πειραιως απο εδω και περα για να την φορτιζω?ευχαριστω

Υ.Γ Η ειδηση αναφερεται για τις τραπεζες τις ατε-μπανκ?η για τις τραπεζας κυπρου?

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Spartan29gr,

Οι κάρτες Prepaid της Τράπεζας Κύπρου προς το παρόν εξακολουθούν να λειτουργούν κανονικά. Το πρώην δίκτυο της Τράπεζας Κύπρου ακόμα είναι αυτόνομο λειτουργικά. Για να "φορτίσεις" την κάρτα στο ταμείο, θα πρέπει να πας σε πρώην κατάστημα της Τράπεζας Κύπρου. Δεν είμαι βέβαιος τι ισχύει αν θέλεις να την "φορτίσεις" σε ΑΤΜ, αν μπορείς να το κάνεις και στα άλλα ΑΤΜ του Ομίλου Τράπεζας Πειραιώς. Όσον δε αφορά το Internet Banking, ακόμα η υπηρεσία 1bank της Τράπεζας Κύπρου λειτουργεί κανονικά.

Ως πιθανότερη ημερομηνία για την λειτουργική ενοποίηση του πρώην δικτύου της Τράπεζας Κύπρου με αυτό της Τράπεζας Πειραιώς φαίνεται το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου. Όταν πλησιάσει ο καιρός για την λειτουργική ενοποίηση, θα ενημερωθούμε για το αν θα πρέπει να αντικαταστήσουμε τις κάρτες μας με αντίστοιχες της Τράπεζας Πειραιώς.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ξεθαβω για ν ρωτησω..Ξερετε εαν ακομα εχουν ενεργοποιησει τη φορτιση μεσω ΑΤΜ ;; Επισης η νεα καρτα που μου στειλανε ειναι ιδια με τη παλια ,λεει κυπρου επανω κλπ απλα η χρονολογια ληξης πηγε +2 χρονια ,δλδ το ιδιο οπως καθε φορα [απο το 2007] που την εχω. Κατα το νοεμβρη του '13 με ειχαν καλεσει απ τη Πειραιως παντως λογω ενοποιησης τραπεζων τους πηγα λογαριασμο δεκο αφμ και ενα χαρτι απ τη vodafone οτι το κινητο ανηκει στο ονομα μου [το παιρνεις αμεσως απο ενα καταστημα βονταφον] . Με τη φορτιση μεσω ΑΤΜ; στο site δε λεει κατι νεοτερο εδω και καιρο...

Δημοσ.

Ξεθαβω για ν ρωτησω..Ξερετε εαν ακομα εχουν ενεργοποιησει τη φορτιση μεσω ΑΤΜ ;; Επισης η νεα καρτα που μου στειλανε ειναι ιδια με τη παλια ,λεει κυπρου επανω κλπ απλα η χρονολογια ληξης πηγε +2 χρονια ,δλδ το ιδιο οπως καθε φορα [απο το 2007] που την εχω. Κατα το νοεμβρη του '13 με ειχαν καλεσει απ τη Πειραιως παντως λογω ενοποιησης τραπεζων τους πηγα λογαριασμο δεκο αφμ και ενα χαρτι απ τη vodafone οτι το κινητο ανηκει στο ονομα μου [το παιρνεις αμεσως απο ενα καταστημα βονταφον] . Με τη φορτιση μεσω ΑΤΜ; στο site δε λεει κατι νεοτερο εδω και καιρο...

Τους ειχα παρει τηλεφωνο πριν 2 μερες και μου ειπαν οτι,προσωρινα,η φορτιση θα γινεται στο ταμειο.

Δημοσ.

Τι να πω,μηπως το κανουν για να σε «ωθησουν» προς την Πειραιως Prepaid ?  Απ τον Οκτωβρη δεν ειναι που δε διατιθεται ; Ειναι βολικο να φορτιζεις απ το ΑΤΜ [καλα το 2ευρω ειναι απαραδεκτο παρολα αυτα τη χρησιμοποιω πολυ αραια οποτε το ψιλοπαραβλεπω]

Δημοσ.

πάντως από web banking άλλης Τράπεζας δεν μπορώ να την φορτίσω εδώ και αρκετό καιρό. Μου βγάζει λάθος αριθμός κάρτας.

Νέα κάρτα δεν έχω παραλάβει από Πειραιώς.

Επίσης με είχαν καλέσει κάποια στιγμή να τους προσκομίσω Ταυτότητα,Εκκαθαριστικό,Βεβαίωση Μισθοδοσίας,Λογαριασμό ΔΕΚΟ και δεν το έκανα.

Οπότε ή απλά δεν δουλεύει προς το παρόν η φόρτιση πέρα από Ταμείο ή μου την έχουν απενεργοποιήσει.

Το θέμα είναι πως με κούρασε όλη αυτή η καθυστέρηση, και πλέον έχω συνδέσει μια χρεωστική Alpha (Visa) που δεν χρησιμοποιούσα στο paypal κτλ και κάνω την δουλειά μου μια χαρά και ας κάνουν ότι θέλουν  με την Κύπρου. Γλυτώνω και τα έξοδα φόρτισης.

Δημοσ.

Καλησπέρα σήμερα άνοιξα έναν λογαριασμό και έβγαλα μια κάρτα visa στην πειραιός έκανα paypal λογαριασμό και όταν πάω να περάσω την κάρτα μου βγάζει αυτό το μήνυμα τι να κάνω?

The bank that issued your card didn't approve this transaction. Please contact the card issuer.s customer service department if you have any questions. Or you can add a different card now to continue

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...