Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γίνεται να μου στείλουν με fax μια εξουσιοδότηση? Είναι πολύ απλή, ουσιαστικά λέει οτι με εξουσιοδοτεί ο γονέας μου για να καταθέσω τα έγγραφα για το στεγαστικό επίδομα. Πήγα να τα δώσω σήμερα και μου είπε τελευταία στιγμή οτι χρειάζεται και αυτή η γελοία εξουσιοδότηση. Εντωμεταξύ φοβάμαι μην δεν μου την στείλουν γρήγορα με την κούριερ και χάσω την προθεσμία που λίγει την Παρασκευή. 

Για πείτε καμια ιδέα, αμα την στείλουμε με FAX εδώ στα ΚΕΠ θα μπορέσουν να μου την επικυρώσουν? Τι άλλο μπορώ να κάνω?

Δημοσ.

πρέπει να είναι μπροστά αυτός που υπογράφει. δε θα το δεχτούνε.

να ρωτήσω κάτι σχετικό, εξουσιοδότηση μπορείς να κάνεις μέσω ΚΕΠ και αστυνομίας.

μπορείς και στο δημαρχείο;

Δημοσ.

Γίνεται να μου στείλουν με fax μια εξουσιοδότηση? Είναι πολύ απλή, ουσιαστικά λέει οτι με εξουσιοδοτεί ο γονέας μου για να καταθέσω τα έγγραφα για το στεγαστικό επίδομα. Πήγα να τα δώσω σήμερα και μου είπε τελευταία στιγμή οτι χρειάζεται και αυτή η γελοία εξουσιοδότηση. Εντωμεταξύ φοβάμαι μην δεν μου την στείλουν γρήγορα με την κούριερ και χάσω την προθεσμία που λίγει την Παρασκευή. 

Για πείτε καμια ιδέα, αμα την στείλουμε με FAX εδώ στα ΚΕΠ θα μπορέσουν να μου την επικυρώσουν? Τι άλλο μπορώ να κάνω?

Θα πεις στον πατερα σου να παει στο ΚΕΠ της περιοχης του, και παραλληλα θα πας κι εσυ στο δικο σου, θα ζητησει ο πατερας σου απο εκει να υπογραψει μπροστα τους η εξουσιοδοτηση, και να σταλει με το φαξ της υπηρεσιας, και παραλληλα να υπαρχει και τηλεφωνικη επικοινωνια μεταξυ των υπαλληλων. Την παραλαμβανεις με το φαξ σου κανουν κι ενα ακριβες αντιγραφο απο τη μερια σου και εισαι οκ.

• Like 1
Δημοσ.

δε ανοίγω νέο θέμα και ρωτάω εδώ.

πως γίνεται άτομο που είναι στο εξωτερικό να μου κάνει εξουσιοδότηση ώστε να διευθετήσω κάποια θέματα του; 

Δημοσ.

δε ανοίγω νέο θέμα και ρωτάω εδώ.

πως γίνεται άτομο που είναι στο εξωτερικό να μου κάνει εξουσιοδότηση ώστε να διευθετήσω κάποια θέματα του; 

πρεσβεια

Δημοσ.

Υπευθυνες δηλωσεις, εξουσιοδοτησεις, πληρεξουσια και αλλα "προσωπικα" εγγραφα  δεν μπορουν να ειναι απο φαξ η φωτοτυπια γιατι πρεπει να εχουν το γνησιο της υπογραφης. Αν ειναι τοσο αναγκη να γινει αποστολη της δηλωσης συστημενο με ελτα η για πιο αμεσα  courier και επειγων... 

@pournaras αυτο ειναι παρανομο και υπαρχει νομος που βγαζει τις φωτοτυπιες ακυρες σε αυτα τα εγραφα ακομα και ετσι να εχει γινει οπως λες με τους υπαλληλους...Σε πρωτη φαση δεν μπορει να μπει σφραγιδα "γνησιου αντιγραφου" πανω στην υπευθυνη δηλωση σε καμια περιπτωση και σε δευτερη αν προχωρισει η οποια διαδικασια που εχει να γινει με το χαρτι αυτο θα σταματησει λογο φωτοτυπιας οταν παει για εγκριση το επιδομα... :)

Δημοσ.

Υπευθυνες δηλωσεις, εξουσιοδοτησεις, πληρεξουσια και αλλα "προσωπικα" εγγραφα  δεν μπορουν να ειναι απο φαξ η φωτοτυπια γιατι πρεπει να εχουν το γνησιο της υπογραφης. Αν ειναι τοσο αναγκη να γινει αποστολη της δηλωσης συστημενο με ελτα η για πιο αμεσα  courier και επειγων... 

@pournaras αυτο ειναι παρανομο και υπαρχει νομος που βγαζει τις φωτοτυπιες ακυρες σε αυτα τα εγραφα ακομα και ετσι να εχει γινει οπως λες με τους υπαλληλους...Σε πρωτη φαση δεν μπορει να μπει σφραγιδα "γνησιου αντιγραφου" πανω στην υπευθυνη δηλωση σε καμια περιπτωση και σε δευτερη αν προχωρισει η οποια διαδικασια που εχει να γινει με το χαρτι αυτο θα σταματησει λογο φωτοτυπιας οταν παει για εγκριση το επιδομα... :)

Για βοηθα λιγο, για ποιο νομο λες, δεν τον βρισκω.

Δημοσ.

Απο βδομαδα να δω ακριβος και θα σου πω... Κανω την πρακτικη μου απο τον ΟΑΕΔ σε ενα ΚΕΠ και υπαρχει εγκυκλιος :) Καθημερινα αυτα κανω... :) 

Δημοσ.

Απο βδομαδα να δω ακριβος και θα σου πω... Κανω την πρακτικη μου απο τον ΟΑΕΔ σε ενα ΚΕΠ και υπαρχει εγκυκλιος :) Καθημερινα αυτα κανω... :)

Ξερεις γιατι σε ρωταω; Γιατι μου εχει τυχει απειρες φορες να μου ζητανε ακριβη αντιγραφα για διαφορα χαρτια, και τραβαω λουκια μεχρι να συννενοηθω. οποτε αν εχω μια εγκυκλιο στα χερια μου που να λεει ποια ναι και ποια οχι, να μην τρεχω σαν το μλκ, για τον καθε αναπηρο υπαλληλο.

Δημοσ.

Γνησια αντιγραφα μπορεις να βγαλεις σε ολα τα δημοσια εγγραφα (+ταυτοτητα, αδεια οδηγησης, καρτα οαεδ) με τη στρογγυλη σφραγιδα εκτος καποια απο πρωτοδικειο που  πρεπει να ειναι πρωτοτυπα η εχουν καποιο χαρτοσημο επανω... Επισης ειναι καποιες ιατρικες γνωματευσεις που δεν μπορουν να γινουν. Σε οποιο ιδιωτικο συμφωνητικο, πτυχιο κλπ δεν μπορει να γινει γνησιο αντιγραφο παρα μονο σε δικηγορο οπως ισχυει το ιδιο και στα ξενα διαβατηρια. Υπαρχουν περιπτωσεις ομως, οπως τα πτυχια που μπορουν να συνοδευθουν με μια υπευθυνη δηλωση οπου αναγραφει πως ειναι γνησια αντιγραφα απο το προτοτυπο και μπορεις να κανεις τη δουλεια σου. Περισσοτερα μεσοβδομαδα :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...