Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η πολυκατοικία μου έχει κάμερα στην εξώπορτα (σύστημα ενσωματωμένο στο panel με τα κουδούνια )

δυστυχώς όμως ο σπιτονοικοκύρης μου δεν αναβάθμισε το τηλέφωνο του..

σκέφτηκα να το κάνω εγώ με δικά μου έξοδα.. αλλα με μια πρόχειρη ερευνα σε ελληνικά online καταστήματα είδα τιμές που κυμαίνονταν στα 300-400 ευρώ..

εγώ αυτό που χρειάζομαι είναι το τερματικό (τηλέφωνο με οθόνη.. ή οθόνη με ηχεία μικρόφωνο κτλ) ξέρετε που θα μπορούσα να βρω φτηνά ελλάδα? έστω από εξωτερικό?

τέλος είναι δουλειά που μπορώ να κάνω μονος μου? (έχω εμπειρία με ηλεκτρονικά pc κτλ) η υπάρχουν πατέντες στην σύνδεση η θέματα ασυμβατότητας (πχ πρέπει να πάρω συγκεκριμένο θυροτηλέφωνο για να λειτουργήσει με την κάμερα στην εξώπορτα? η πρέπει να περαστεί καλώδιο το οποιο δεν έχει περαστεί στο διαμέρισμα μου μιας και έχει απλό θυροτηλέφωνο? η απλά έχουν περαστεί τα απαιραίτητα καλώδια και απλά δεν είναι συνδεμένα?)

αυτά ευχαριστώ.

Δημοσ.

Πηγα στο Κωνσταντακατο να παρω κατι λαμπες που ηθελα και ειδα οτι ειχε πολλα τετοια.. Δε χανεις τιποτα να ρωτησεις εκει.

Δημοσ.

αν υπάρχουν τα καλώδια ειναι πολύ ευκολο.. μπορείς να βρείς (αν ταιριάζουν με την υπολοιπη εγκατασταση) και τερματικά telco με 50€ περίπου...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...