hurrycat Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Όχι, με το ssd κατα πασα πιθανότητα δεν θα έχεις πρόβλημα, για το λειτουργικό λέω που θα το ξαναπεράσεις. Αλλά εφόσον βάλεις την ίδια έκδοση λογικά όλα κομπλέ! Αλλά περίμενε να σου απαντήσει κάποιος σίγουρα.
geopolit Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 στα dell δεν έχεις θέμα με εγγύηση αν αλλάξεις ή προσθέσεις μνήμη ή δίσκο 1
pedrojay Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Ο σειριακός αριθμός για ενεργοποίηση των Windows βρίσκεται από πίσω σε αυτοκολλητάκι ή στη θήκη της μπαταρίας αν τη βγάλεις. Οπότε απ'ό,τι ξέρω θα μπορείς να κατεβάσεις το iso των windows και να τα περάσεις με το κλειδί που έχεις. Απλά δεν ξέρω τι παίζει με την εγγύηση.. Ισχύει σίγουρα αυτό στα Dell με win8?Γιατί σε όσα έτυχε να δω εγώ άλλων εταιρειών με win8,δεν υπάρχει πλέον το αυτοκόλλητο με το serial.Είναι ενσωματωμένο στο bios νομίζω πλέον.Οπότε rottenlungs,αν βάλεις ssd θα χρειαστεί πρώτα να κάνεις recovery discs και μετά να κάνεις restore στον ssd. 1
RottenLungs Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Thnx παιδιά... Αν ξέρει κανένας κάτι, ας βοηθήσει στο θέμα με τον ssd.
geopolit Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις έναν ssd οικονομικό με μικρή χωρητικότητα ίσα ίσα για το λειτουργικό, δεν νομίζω πως αξίζει τον κόπο να πας σε κάποιον 256GB κλπ
RottenLungs Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Ναι τελικά πάνω απο 128 GB δεν πάω και κάτω το θεωρώ απλα αστείο. Για τον 840 pro σκέφτομαι αλλα μπορεί να τσεκάρω και κανα πιο φθηνό όπως τον OCZ vertex 4 που είναι στα 120€...
PaNtErAz Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Όπως έγραψα και σε παραδίπλα ποστ: To απόλυτο επαγγελματικό laptop με άψογη ποιότητα κατασκευής και NVS5400 κάρτα γραφικών και οθόνη Full HD 1920x1080 ειδικά για CAD κτλ είναι το παρακάτω Lenovo. Με 3 χρόνια εγγύηση. http://www.skroutz.gr/s/3037554/Lenovo-ThinkPad-T530-i7-3630QM-8GB-1TB.html
RottenLungs Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Το Laptop έρχεται αύριο. Δυστυχώς δεν ξέρω πότε θα έρθει ο ssd. Ευχαριστώ παιδιά για την βοήθεια. Όπως έγραψα και σε παραδίπλα ποστ: To απόλυτο επαγγελματικό laptop με άψογη ποιότητα κατασκευής και NVS5400 κάρτα γραφικών και οθόνη Full HD 1920x1080 ειδικά για CAD κτλ είναι το παρακάτω Lenovo. Με 3 χρόνια εγγύηση. http://www.skroutz.gr/s/3037554/Lenovo-ThinkPad-T530-i7-3630QM-8GB-1TB.html Panteraz, πολλά τα λεφτά για την τσέπη μου. 50% πάνω απο αυτό που σκέφτομαι να πάρω και αυτό (το Dell) μάλιστα θεωρώ οτι είναι παραπάνω απο τις ανάγκες μου. Έχω πολυ δυνατό σταθερό PC, ου δεν μασάει, το Laptop το θέλω καθαρά για εξωτερικές δουλειές.
ppnntt13 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 καλορίζικο να είναι και περιμένουμε εντυπώσεις! 1
RottenLungs Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Παιδιά μία μικρή βοήθεια... http://www.insomnia.gr/topic/481799-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-windows-%CF%83%CE%B5-laptop/
ppnntt13 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 το ίδιο πρόβλημα το είχε φίλος και αυτό που έκανε ήταν να του στείλουν από dell το dvd για να κάνει από εκεί την εγκατάσταση στον ssd.
RottenLungs Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Ναι θέλει 60€ μεταφορικά για το DVD και δεν παίζει να τα δώσω. Στο δικό μου laptop το product key είναι ενσωματωμένο στην mobo (φαντάζομαι και σε όλα τα καινούρια dell). Με λίγα λόγια άμα με κάποιον τρόπο (δλδ άμα μου τα στείλει ο θείο) βρω τα windows 8 και τα εγκαταστήσω θα είναι activated με τον κωδικό που θα πάρει απο την mobo. Μόνο έτσι θα το κάνω αλλιώς τα γράφω στα π@π... και βάζω τα windows 7 που είναι και πιο εύχρηστα.
RottenLungs Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Λοιπόν τελικά αυτό που έγραφα παραπάνω γίνεται... Με usb το έκανα και ο κωδικός μπήκε κανονικά, μόνο που δεν μπήκε αυτόματα όπως μου είπαν. Πρέπει αρχικά με free προγράμματα να μάθετε τον κωδικό των windows σας και μετά να κάνετε format και clean install των windows και έπειτα κάνετε activate με τον κωδικό σας. Όλα κυριλλέ!!! Μία ερώτηση, απο την οθόνη το μόνο που μπορείς να ρυθμίσεις είναι το brightness;;;; Τα χρώματα, όχι;;;
geopolit Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 από την οθόνη ναι μόνο την φωτεινότητα μπορείς να ρυθμίσεις, από θέμα επιδόσεων πως είναι το συγκεκριμένο laptop αν δεν σου κάνει κόπο γράψε ένα review
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα