Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω διαβασει οτι ειναι μεγαλη απατη αυτο το συστημα με την πυραμιδα. Μονο ενα 0,1% βγαζει καλο κερδος, και μονο 5% ειναι στα λεφτα του. Οι υπολοιποι ειναι χαμενοι. Η κοπελα του φιλου μου εχει κανα 2μηνο που ειναι σε αυτη τη δουλεια. Προμηθευεει μεχρι στιγμης το αγορι της και ενα φιλο τους. Λογικα ειναι χαμενοι μεχρι τωρα ετσι; Δε ρωτησα για ρητρα, αλλα λογικα πρεπει να δινουν καποιο ποσο το μηνα για να αγορασουν αυτα τα προϊοντα, ετσι δεν ειναι; Και ειναι και ασχημα οικονομικα.. Με τη κοπελα που μιλησα ειναι σα να εχει παθει καποια πλυση εγκεφαλου. Εγω ξερω αρκετα πραγματα απο διατροφες και συμπληρωματα και απο τη πρωτη στιγμη καταλαβα οτι το πραγμα βρωμαει. Μεχρι που ειδα τα συμπληρωματα της herbalife και μπηκα και στο google να ψαξω. Αφου οταν πατησα την λεξη "herbalife" για προτεινομενη αναζητηση απο διπλα μου εβγαλε την λεξη "herbalife απατη". 

Το θεμα ειναι πως να τους το πω.. Τωρα τελευταιο ξεκινησαμε να κανουμε παρεα. Το θεωρω αρκετα σοβαρο, μελλοντικα ισως χασουν αρκετα λεφτα.

Δημοσ.

ξερά στα μούτρα μπας και καταλάβουν, τα πλαγίως δεν αποδίδουν. Πήγαινε μια βόλτα στην ενότητα του ίντερνετ και δες το θέμα για την world ventures, θα μαζέψεις αρκετή πληροφορία για να τους ριψεις στη μάπα μπας και νιώσουν.

Δημοσ.

Εσύ δεν είχες μια υπογραφή για Herbalife, που έλεγες γράψτε Lazaros (κάπου) και θα χετε 5$ έκπτωση (ή κάτι τέτοιο);

Οπότε μάλλον θα ξέρεις καλύτερα από μας τι πρέπει να πεις.

Δημοσ.

Iherb και οχι herbalife, προπαγανδιστη μου. Οκ;

Μαλλον  θα παω σε κανενα αλλο forum, γιατι το ζητημα ειναι αρκετα σοβαρο, και ο φιλος πολυ καλος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...