ILiDAN Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Εχω ενα καταγραφικο της Avtech, 4 καμερες συνδεδεμενες στο καταγραφικο, ρουτερ level one WBR-6601, λογαριασμο στο DynDNS με ετοιμο hostname και εγκατεστημενο στον υπολογιστη το Dyn updater. Εχω ακολουθησει οδηγιες που βρηκα στο ιντερνετ αλλα προφανως κανω κατι λαθος.Εχω κανει το εξης: -Το ρουτερ μου εχει την ip 192.168.0.1 -Το DVR αν καταλαβα καλα το εχω στην ip 192.168.0.3 (μεσω browser οταν μπαινω με αυτη την ip με παει στο interface του DVR και μπορω μεσω του τοπικου δικτυου να δω ολες τις καμερες) Σας παραθετω και ολες τις φωτογραφιες που ειναι σχετικες. Μπορει καποιος να μου πει τι κανω λαθος και οταν ρυθμιζω σε εφαρμογη στο κινητο της dyndns ρυθμισεις μου δεν μπορω να δω της καμερες;
DaRkAnGeL999 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 1) Αν καταλαβα καλα δεν εχεις ορισει το dyndns στο router σου αλλα στο Pc σου? Ορισε το dyndns στο configuration του router σου. 2) Δε ξερω πως ακριβως λειτουργει το καταγραφικο που εχεις αλλα αμα θελει μονο μια port να ανοιξεις για τις καμερες τοτε θα πρεπει να ορισεις την port αυτη στο καταγραφικο (ως Interface port ή οπως το αναφερουν) και μετα να πας στο router σου και να ανοιξεις την ιδια πορτα Details --> http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/LevelOne/WBR-6001/defaultguide.htm
ILiDAN Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Στο ρουτερ εχω ανοιξει την port 8080 την οποια εχω ορισει και στο καταγραφικο. Σε αυτο ειμαστε οκ. Οσο για το πρωτο που λες, οπως μπορεις να δεις στην πρωτη φωτογραφια (το interface του router) τα εχω περασει μεσα. Εκτος κι αν εχω κατι λαθος ρυθμισμενο εκει το οποιο δεν βλεπω εγω.
DaRkAnGeL999 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Ανεφερες κατι για dyn updater στον υπολογιστη και μπερδευτηκα Toτε κανε port forwarding οπως λεει το guide που σου εδωσα και θα εισαι οκ. 2 tips απλα αλλα χρησιμα σε περιπτωση που δεν τα γνωριζεις. 1) Μην προσπαθεις να δεις το καταγραφικο σου μεσω dyndns ενω εισαι εντος του οικιακου δικτυου σου πολυ πιθανο να μην στο δειχνει και να σπας το κεφαλι σου γιατι δεν το βλεπεις. 2) Απο εξω η διευθυνση που θα γραφεις θα ειναι http://"hostname":8080
ILiDAN Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Ανοιξα την πορτα...Παλι τα ιδια... Εβαλα το Dyn Updater μηπως και παιζει ρολο... Παρεπιπτοντως να πω πως στον χωρο που εχω τις καμερες δεν εχω static ip. Μεσα απο το κινητο μου με εφαρμογη που εχω περασει εχω κανει 2 προφιλ. Με το ενα περνωντας τα στοιχεια και συνδεδεμενος στο wifi που ειναι και το dvr βλεπω κανονικα τα παντα. Με το αλλο προφιλ κλεινω το wifi στο κινητο και ανοιγω τα data μεσω του παροχου αλλα βγαζει πως δεν μπορει να συνδεθει στο DVR. Τα λεω αυτα μηπως και βοηθαω καπως
DaRkAnGeL999 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Με 2 προφιλ τι εννοεις? Δε ξερω πως ακριβως λειτουργει το dvr σου. Αν εννοεις οτι το 1 προφιλ ειναι για Local (192.xxx.xxx.xxx) και το βλεπεις ενω με το 2ο remote ("hostname...") δεν το βλεπεις δοκιμασε τα παρακατω. 1ον) Δοκιμασε να μπεις με http://ip:8080 (την τωρινη σου ip που θα την βρεις ειτε απο το router ειτε απο το google "find is my ip" ) 2ον) Μπες στο λογαριασμο σου στο dyndns (ή οπου αλλου εχεις) και δες αμα εχει κανει update στην τωρινη σου ip. 3on) Δοκιμασε απο το κινητο σου να μπεις με browser και οχι με προγραμμα για αρχη. Ας δεις ανταποκριση με τν browser και μετα βλεπεις και το προγραμματακι 4on) Checkare το log του router σου. Δες μηπως το μπλοκαρει το router. [edit] Αν δεν κανω λαθος στο log του router σου θα σου λεει αν εγινε successful το update του dyndns)
ILiDAN Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Επιτελους φως στο τουνελ!! Καταρχην οσο αφορα το πρωτο που προτεινες...Το δοκιμασα και πετυχε.Δουλευει με την ip μου. Το ολο πραγμα "χανεται" οταν παω να δω μεσω του dyndns hostname που εκανα... Οσο για την ip που ρωτησες εχω την σωστη στο dyndns και εχω και το updater να τρεχει στο pc συνδεδεμενο με τον λογαριασμο μου στο dyndns οποτε και το ενημερωνει αυτοματα. Επομενο βημα τι λες; edit: Δοκιμασα τωρα http://hostname.dyndns:8080 και επισης πετυχαινει και βλεπω κανονικα.
rfc Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Επειδη το τελευταιο καιρο παιζουν πολλα με την dyndns υπηρεσια, φροντισε να εισαι σιγουρος οτι ο updater σε ανανεωνει. Αν το ρουτερ σου υποστηριζει dyndns καλυτερα να την δηλωσεις εκει και μη περιμενεις τον updater που κανει update οποτε θελει αυτο. και μπαινεις ετσι http://dyndns_account:8080
ILiDAN Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Το εχω περασμενο στο ρουτερ στις ρυθμισεις του Dyndns ουτως ή αλλως(σε μια απο τις φωτογραφιες το δειχνω κιολας) απλα εβαλα και το updater... Οσο για τον τροπο που μου λες να μπαινω αυτο κανω ακριβως και δουλευει κανονικα και με την ip και με το hostname. Και τωρα που το γραφω αυτο σκεφτομαι...Αρα ολα ειναι σωστα;Και απλα δεν βλεπω απο το προγραμμα που εχω στο κινητο και τσαμπα σας κουραζω ολους;
rfc Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Απο browser απο το κινητο μπαινεις? Αν ναι εχεις θεμα με το soft μονο και αυτα
DaRkAnGeL999 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Αμα μπαινεις απο browser με το hostname τοτε ειναι θεμα προγραμματος.. Ποιο προγραμμα χρησιμοποιεις στο κινητο? Μηπως το ξερω και μπορω να σε βοηθησω.
ILiDAN Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Android κινητο (nexus 4) και εχω γραψει το IP Cam viewer basic. Σε αυτο εχει να προσθεσεις προφιλ. Οποτε εχω κανει 2. Το ενα το ρυθμισα με την εσωτερικη ip μου και οταν ειμαι στον χωρο μεσω του wifi δικτυου που ειναι συνδεδεμενες και οι καμερες μπαινει και βλεπω παντα. Στο αλλο προφιλ εχω βαλει το hostname κτλ αλλα δεν δειχνει... Αν ξερεις κανενα αλλο προγραμμα ειμαι δεκτος σε οτιδηποτε φτανει να λειτουργει Απο τον brower του κινητου ενω ειμαι συνδεδεμενος με Vodafone μπαινει κανονικα και βλεπω.
rfc Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Ε τοτε τι συζηταμε? Μια χαρα εισαι και ψαχνεις αλλο προγραμμα, ή βλεπεις πιο εμπεριστατωμενα αυτο που ηδη εχεις. Δε πειραζεις ομως ρυθμισεις αλλο πια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα