Millennium Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 @suleiman Ναι είναι νεκρό αλλά δε νομίζω να τον ενδιαφέρει αυτό στο κατεβαστήρι. Δεν έχει βάλει χρηματικό όριο το παλικάρι.Αν θέλει πιο φθηνά γίνεται.
Suleiman-Magnificent Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δεν είναι δυνατόν να πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό. Αυτό πια δεν έχει να κάνει με γνώση pc αλλά με γνώση ελληνικών. 1) Όσο πιο φτηνό γίνεται 2) Κατεβαστήρι Απλά είναι τα πράγματα. Χωρίς σοβαρά games -> celeron Με games -> Α4 Tι δεν είναι κατανοητό να το εξηγήσω? Δεν είναι πυρηνική φυσική.
Superpie Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Παιδια οταν ειπα για κανενα παιχνιδακι ισως να παιξω,ισως λεω κανενα manager αλλα μεχρι εκει.Για games εχω το pc της υπογραφης μου και δοξα το θεο κραταει μια χαρα ακομα.Απλα επειδη εχω και αδελφη,δεν λεει να καιει σχεδον ολη μερα το pc της υπογραφης μου ακομα και αν δεν παιζω games και η αδελφη μου ειναι 5-6 ωρες fb.Ουτε λεει να παιζω manager κανενα 5ωρο + την ημερα και να καιει αυτο το pc,ουτε να το αφηνω ολο το βραδυ ανοιχτο για να κατεβασω το Crysis 3 ας πουμε.Γιαυτο ηθελα αυτο το pcακι που ειπα για αυτες τις δουλειες.
Millennium Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Σαν κατεβαστήρι θα μπορούσες να κάνεις δουλειά και με τον HP N40L http://www.skroutz.gr/c/26/servers.html?keyphrase=hp+n40L Αμα θές να παίζεις και κανά παιχνίδι πήγαινε σε Α6.
Millennium Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Σε αυτόν που ποσταρα στη προηγούμενη σελίδα ή αν θες να ρίξεις το κόστος σε Α4.
Superpie Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Ο Α6 τι καρτα γραφικων εχει? Εννοω μεχρι τι παιχνιδια θα μπορω να παιξω?
Suleiman-Magnificent Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Θα μπορείς να παιξεις όλα τα σύγχρονα παιχνίδια εκτός από τα πλέον απαιτητικά σε low settings χωρίς φίλτρα.
Superpie Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Οποτε για manager θα ειναι υπεραρκετη πιστευω..
Superpie Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Οποτε για manager θα ειναι υπεραρκετη πιστευω.. Θα ειναι υπεραρκετη αυτη του A6 ή του A4? Επισης καντε μου μια τελειωτικη συνθεση παιδες για να αποφασισω
sobi1984 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 superpie λεφτα πες μαξ που εισαι διατεθημενος...
Superpie Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Μεχρι 180 ευρω max max ομως.Και δεν ειναι αναγκη να το εξαντλησουμε ολο το ποσο.Το ποσο αφορα κουτι cpu,mobo,ram.Dvd βρηκα οποτε δεν θα χρειαστω.Θα χρησιμοποιηθει για κατεβαστηρι και για κανενα παιχνιδακι περιστασιακα,manager και τετοια,ισως και pro.Αν εβαζα αυτον τον επεξεργαστη http://www.skroutz.gr/s/270070/AMD-Athlon-II-X4-640-Box.html τι θα λεγατε? ειναι καλος?
bade Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 γιατι δεν βρισκεις κανενα απο τις αγκελιες?με 150αρι βρισκεις καλουτσικο ετσι κιαλιος δεν θα το εχεις για παιχνιδια
Superpie Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δεν θελω να παω σε παλια τεχνολογια τυπου s775 και ετσι.. Οποτε για καινουριο μιλαω με οτι αυτο συνεπαγεται απο εγγυηση μεχρι ισως αναβαθμισοτητα στο μελλον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα