MegalosVeziris Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, flashja είπε εχει αγορασει κανεις απο ασια; αν ναι πως ειναι ποιοτικα ; ποσο καιρο εκαναν να ερθουν και επισης υπαρχει περιπτωση να σε χρεωσουν τελωνειο; Ευχαριστω εγω αγορασα απο ελλαδα Sloggi, επωνυμα και σιγουρα 100% original. Οχι απο ασιες που δε ξες τι σκατα εχουν βαλει μεσα. Ψαξου. 1
Iris_89 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 19 λεπτά πριν, flashja είπε εχει αγορασει κανεις απο ασια; αν ναι πως ειναι ποιοτικα ; ποσο καιρο εκαναν να ερθουν και επισης υπαρχει περιπτωση να σε χρεωσουν τελωνειο; Ευχαριστω Οχι απο κει mate, just no
flashja Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Iris_89 είπε Οχι απο κει mate, just no τοσο χαλια; εχεις παρει ή εχεις δει;
Iris_89 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 15 λεπτά πριν, flashja είπε τοσο χαλια; εχεις παρει ή εχεις δει; Εννοειται πως δεν εχω παρει.. απλα ειναι εσωρουχα, δεν ξερεις που, πως τα εχουν φτιαξει. Προτιμω να δινω κατι παραπανω κ εχω το κεφαλι μου ησυχο, σχετικα με ποιοτητα.
flashja Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 τα ξερω ολα αυτα, εγω ρωτησα συγκεκριμενα για αυτα του θεματος γιατι ειναι σε ωραιο σχεδιο και πολυ οικονομικα
j0hnn1e Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 5 hours ago, Iris_89 said: Εννοειται πως δεν εχω παρει.. απλα ειναι εσωρουχα, δεν ξερεις που, πως τα εχουν φτιαξει. Προτιμω να δινω κατι παραπανω κ εχω το κεφαλι μου ησυχο, σχετικα με ποιοτητα. Έστω και παίρνεις, άπλυτο θα το βάλεις; Γιατί πέρα απο την βρώμα, δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο..
papoys1 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 9 ώρες πριν, Iris_89 είπε Εννοειται πως δεν εχω παρει.. απλα ειναι εσωρουχα, δεν ξερεις που, πως τα εχουν φτιαξει. Προτιμω να δινω κατι παραπανω κ εχω το κεφαλι μου ησυχο, σχετικα με ποιοτητα. Γιατί άμα δεν έχουν την ίδια πλέξη πειράζει;;;;;; Ένα καλό πλύσιμο πριν το φορέσεις πρώτη φορά και μια χαρά είναι.Αν δεν είναι και βιολογικό το βαμβάκι σιγά μη σκάσουμε. Εμείς θα σώσουμε τον πλανήτη από τα φυτοφάρμακα φορώντας ρούχα που μας λένε ότι είναι από βιολογικό και όχι ψεκασμένο βαμβάκι;;;; Μην τρέχετε.Στο παζάρι του Πειραιά ή του Σχιστού κάθε Κυριακή 1-2 ευρώ.Έχει πολύ πράμα λέμε.Και όχι μόνο σώβρακα.Ότι μαιμού γουστάρει το μάτι σας.Ακόμη και γνήσιες. Για μαιμούδες γνήσιες μιλάμε βέβαια. 2
crom251 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, papoys1 είπε Μην τρέχετε.Στο παζάρι του Πειραιά ή του Σχιστού κάθε Κυριακή 1-2 ευρώ.Έχει πολύ πράμα λέμε.Και όχι μόνο σώβρακα.Ότι μαιμού γουστάρει το μάτι σας.Ακόμη και γνήσιες. Παντως σε παζαρια-πανηγυρια κλπ παρατηρησα πως τον τελευταιο χρονο εχουν εκλειψει οι μαιμουδες που εχουν ιδιο λογοτυπο με το αυθεντικο. Μεχρι πριν 2 χρονια βρωμουσε ο τοπος απο calvin klein και hilfiger με σωστο λογοτυπο κλπ. Περυσι δεν παρατηρησα ΟΥΤΕ ΜΙΑ μαιμου να εχει το σωστο ονομα. Ειδα μονο απομιμησεις που ειχαν σαν λογοτυπο κατι του στυλ Calven Kein κλπ. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2019 από crom251
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 15 ώρες πριν, papoys1 είπε Γιατί άμα δεν έχουν την ίδια πλέξη πειράζει;;;;;; Δεν πειραζει με την εννοια οτι θα παθει κατι απαραιτητα, αλλα αν στα αυθεντικα ξεχειλωνει το λαστιχο πχ σε Χ χρονο, σε αυτα θα ξεχειλωνει αμεσως, για να μη μιλησω για τις τρυπες που θα ανοιγουν δεξια κι αριστερα Απο κει και περα αν δεν ειναι ποιοτικο υλικο, προβλεπω εκζεματα και αναγκη για Fissan powder με το πρωτο περπατημα. Εκτος αν ειναι για ιδιαιτερες περιπτωσεις οπου το βαζεις για να το βγαλεις αμεσα, οποτε ΤS παρε τα, αν εκεινη τη στιγμη το προσωπο ασχοληθει με το αν ειναι μαιμου τα εσωρουχα, τοτε αυτο ειναι το τελευταιο απο τα προβληματα σου 2 1
Iris_89 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 20 ώρες πριν, j0hnn1e είπε Έστω και παίρνεις, άπλυτο θα το βάλεις; Γιατί πέρα απο την βρώμα, δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο.. Δεν ειναι μονο το να ειναι βρωμικο. Αλλα οκ, δεν ξερεις τι βαφες εχουν χρησιμοποιησει, ποιοτητα, υλικο κτλ. 1 1
crom251 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Προσωπικα εχοντας στην κατοχη μου και αυθεντικα και μαιμουδες απο πανηγυρια, δεν βρισκω και τεραστια διαφορα... Ουτε στην αντοχη, ουτε στην ποιοτητα... Και αν υπαρχει καποια διαφορα ειναι μικρη, που δεν δικαιολογειται φυσικα απο την διαφορα τιμης. Εξαλλου λιγο λογικη θελει. Βρακι ειναι. Το κοστος παραγωγης του ειναι μηδαμινο ειτε μιλαμε για αυθεντικο ειτε για μαιμου. Αυτο που πληρωνεις παραπανω στα αυθεντικα ειναι 90% το ονομα και τιποτα αλλο... Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2019 από crom251 1
margaritagr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, Iris_89 είπε Δεν ειναι μονο το να ειναι βρωμικο. Αλλα οκ, δεν ξερεις τι βαφες εχουν χρησιμοποιησει, ποιοτητα, υλικο κτλ. Εννοείται, τι συγκρίνουμε τωρα? Και δεν ειναι μονο θεμα ck. Ολα τα προϊόντα πρέπει να πληρούν συγκεκριμένες προδιαγραφές, ελέγχονται και συμμορφώνονται με τις διεθνείς οδηγίες. 1 1
*Kopanos* Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 18 λεπτά πριν, Iris_89 είπε Δεν ειναι μονο το να ειναι βρωμικο. Αλλα οκ, δεν ξερεις τι βαφες εχουν χρησιμοποιησει, ποιοτητα, υλικο κτλ. Άμα είναι γυναικείο και "βρώμικο" ανεβαίνει αρκετά η τιμή. 1
Vassilis_24 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Στις 15/1/2019 στις 7:05 ΜΜ, Iris_89 είπε Οχι απο κει mate, just no Why not my lady?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα