Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά εδώ και καιρό έχω μια απορία δεν ξέρω τι παίζει, αλλά από τότε που έκανα 2 επεμβάσεις και στα δύο πλευρά μου, τυχαίνει τον μήνα ίσως και ανα 2 3 μήνες κλπ...να τυχαίνει τουλάχιστον μια δύο φορές να με ενοχλεί κάτι...νιώθω μια φάση σαν κάποιος να είναι από πάνω μου, να μην μπορώ να κουνηθω ούτε να ανοίξω τα μάτια όσο και να προσπαθώ είσαι σε μια φάση σαν να είσαι παρραλητος...Όταν μετά απότομα σηκωθώ νιώθω έναν μικρό έως καθόλου πόνο στα πλευρά εκεί που με πατούσε...έχει τύχει σε κανέναν τίποτα παρόμοιο?

Δημοσ.

Όντως ταιριάζει...δεν ήξερα καν ότι υπάρχει στο wikipedia ευχαριστώ..δεν λέει πως ξεπερνιέται όμως. Για πάντα μένει?

Δημοσ.

Προφανως επειδη εκανες επεμβαση στα πλευρα κοιμασαι ανασκελα. Οταν επουλωθει η επεμβαση και μπορεις παλι να ξανακοιμηθεις στα πλαγια, θα περασει. Συνηθως ο υπνος ανασκελα ειναι που το προκαλει.

Δημοσ.

<p>Προφανως επειδη εκανες επεμβαση στα πλευρα κοιμασαι ανασκελα. Οταν επουλωθει η επεμβαση και μπορεις παλι να ξανακοιμηθεις στα πλαγια, θα περασει. Συνηθως ο υπνος ανασκελα ειναι που το προκαλει.</p>

Ναι η επέμβαση έγινε πριν 2 χρόνια και ακόμα επιρεαζετε?

Δημοσ.

Με την αναπνοή δεν έχω κανένα πρόβλημα εκτός μερικές φορές δηλαδή μια μέρα την ημέρα πέρνω στα καλά καθούμενα βαθιά εισπνοη ε και μετά αναπνέω κανονικά, αλλά όταν το έψαξα αυτό μου είπανε πως αυτό είναι από το άγχος....αλλιώς είμαι κανονικά στην υγεία...

Και ούτε καπνίζω

Δημοσ.

Ολοι γιατροι ειναι εδω μεσα ? χαιρομαι 

Αφού εσύ θεωρείς τον εαυτό σου οικονομολόγο, τότε κάθε άλλος έχει το δικαίωμα να θεωρεί τον εαυτό του, από γιατρό μέχρι αστροναύτη.

Δημοσ.

<p>Ολοι γιατροι ειναι εδω μεσα ? χαιρομαι </p>

Εντάξει ρε παιδί μου μια ερώτηση έκανα..σιγά μην πάω και πω στον γιατρό ότι βλέπω παραισθήσεις και οράματα στον ύπνο μου...θα με περάσει για ναρκομανή...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...