Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Καλησπέρα παιδιά, θέλω μια μικρη βοήθεια. Έχω από καιρό μια prepaid κάρτα της τράπεζας Κύπρου (όχι δεν υπάρχει πρόβλημα εδώ). Έφτιαξα πριν λίγες μέρες, 5-6, λογαριασμό paypal και για να γίνει επαλήθευση της κάρτας, μου πήρε 1,50€. Ο ξάδελφός μου, που "έκανε τα δικά του" στο λογαριασμό όταν δεν ήμουν παρών, κατάλαβα πως πάτησε πάλι το κουμπι για επαλήθευση κ μου πήρε και άλλο 1,50 ευρώ. Αλλά και έκλεισε το λογαριασμό του paypal! Όταν μπαίνω στο icardonline για να δω την κατάσταση της κάρτας, βλέπω «συναλαγές σε εκκρεμότητα 3,00 ευρώ», όλες αυτές τις μέρες. Ρε παιδιά τι να κάνω; Αυτά τα ευρώ χάθηκαν; Γίνεται να τα πάρω πίσω; Αν θελήσω ποτέ να κλείσω την κάρτα, θα μπορέσω ή θα μου πουν στην τράπεζα "Α, έχετε εκκρεμείς συναλλαγές και δεν γίνεται"; Please guys help! Ευχαριστώ πολύ!
makfil Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Το PayPal κάνει αυτή τη διαδικασία για επαλήθευση, δηλαδή τραβάει 1,50 ευρώ και σου στέλνει μήνυμα μέσα στο λογαριασμό σου με ένα τετραψήφιο κωδικό τον οποίο αντιγράφεις και τον ξαναβάζεις στο αντίστοιχο πεδίο του λογαριασμού σου στο PayPal, αφού ενεργοποιήσεις την επιλογή Confirm your Card, για να σου τα επιστρέψει. Όλες αυτές οι διαδικασίες περιγράφονται αναλυτικά στο αντίστοιχο κεφάλαιο στον οδηγό της υπογραφής μου. Ένα σοβαρό θέμα που έχει σχέση με τις αγορές σε συνάλλαγμα και τις αυθαίρετες χρεώσεις που κάνει το PayPal στη μετατροπή του συναλλάγματος, περιγράφεται στην τελευταία σελίδα του topic.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 λίγη περισσότερη βοήθεια ρε παιδιά επάνω σ'αυτό... Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα