Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Είμαι τρίτη λυκείου φέτος και πρόσφατα ενημερώθηκα ότι το ΑΕΙ Πληροφορικής Ιωαννίνων μετατρέπεται σε Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής. Η πληροφορική Ιωαννίνων προοριζόταν για δεύτερη επιλογή στο μηχανογραφικό μου μετά τη πληροφορική Θεσ/νίκης. :unsure: Το site του τμήματος δεν έχει αλλάξει και έτσι δεν μπορώ να γνωρίζω το πρόγραμμα σπουδών. Λογικά, θα είναι κάτι παραπλήσιο με το τμήμα Μηχανικών Η/Υ και πληροφορικής της Πάτρας. Υπάρχει κάποιος που να σπούδασε ή σπουδάζει στο τμήμα της Πάτρας για να μου πεί εντυπώσεις από τη γενική "φιλοσοφία" της σχολής και τα μαθήματα;

Δημοσ.

Οχι ενταξει ειναι πολυ καλη σχολη, παρεχει πολλες γνωσεις και σου μαθαινει τα παντα πανω στους υπολογιστες.
Απλα ειναι 5 χρονια (βαλε 7) λογω πολυτεχνειου και ειναι ΔΥΣΚΟΛΗ...αμα σου αρεσει πολυ ομως και εχεις ορεξη τοτε ειναι πολυ καλη επιλογη για καποιον που θελει να ασχοληθει με Η/Υ. Αν θες να ασχοληθεις μονο με προγραμματισμο να ξερεις οτι η σχολη εχει μεσα πολλα επιπλεον μαθηματα που ισως τα θεωρησεις περιττα αλλα ειναι λογικο απο τη στιγμη που βγαινεις μηχανικος μεσα απο εκει.

Ριξε μια γενικη ματια και στα μαθηματα εδω http://www.ceid.upatras.gr/proptyxiaka/mathimata.htm

Δημοσ.

Γιατί 5 χρονια? Στο site βλέπω 8 εξάμηνα.. Πάντως θα ήθελα να ασχοληθώ.. Αρκεί να είναι έτσι και η σχολή των Ιωαννίνων..

Δημοσ.

9ο και 10ο εξαμηνο θα εχεις πολλα μαθηματα επιλογης που πρεπει να παρακολουθησεις και να περασεις για να μαζεψεις τις απαραιτητες διδακτικες μοναδες για το διπλωμα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...