glyki Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Μου εχει σταλεί ένα e-mail σχετικά με εναν υπολογιστή που αγόρασα μεσω του προγράμματος "Δες την ψηφιακά'' το 2008 για το 20% της κάθε σχολής και μου ζητάν να γινει έλεγχος και να προσκομίσω τον υπολογιστή, μαζι με ταυτότητα απο 15-19 Απριλίου στα γραφεία της ΕΔΕΤ. Επειδή κατι τέτοιο είναι αδύνατον, καθώς μένω εκτος Αθήνας, τους έστειλα email ενημερώνοντας τους για τα σχετικά και μου απάντησαν πως αντι για αυτό, να στείλω σε email φωτοτυπία ταυτότητας, σειριακό αριθμό και μια υπεύθυνη δήλωση. Εχω μαζέψει τα χαρτιά και είμαι έτοιμη να τα στείλω αλλά η αδερφή μου επιμένει πως μπορεί να είναι ψευδές το email.... Εχει σταλεί σε κάποιον άλλον παρόμοιο email, ή έστω να έχει υπόψην του κάτι τέτοιο;;;
Pa0ki Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Από το 2008 τώρα σε θυμήκαν? Εμένα με είχαν πάρει τηλέφωνο πριν 2 χρόνια, συναντηθήκαμε, πήρε το συριακό αριθμό και σε 5 λεπτά έφυγα Το λάπτοπ το πήρα 2009-10
Antwni Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Μου εχει σταλεί ένα e-mail σχετικά με εναν υπολογιστή που αγόρασα μεσω του προγράμματος "Δες την ψηφιακά'' το 2008 για το 20% της κάθε σχολής και μου ζητάν να γινει έλεγχος και να προσκομίσω τον υπολογιστή, μαζι με ταυτότητα απο 15-19 Απριλίου στα γραφεία της ΕΔΕΤ. Επειδή κατι τέτοιο είναι αδύνατον, καθώς μένω εκτος Αθήνας, τους έστειλα email ενημερώνοντας τους για τα σχετικά και μου απάντησαν πως αντι για αυτό, να στείλω σε email φωτοτυπία ταυτότητας, σειριακό αριθμό και μια υπεύθυνη δήλωση. Εχω μαζέψει τα χαρτιά και είμαι έτοιμη να τα στείλω αλλά η αδερφή μου επιμένει πως μπορεί να είναι ψευδές το email.... Εχει σταλεί σε κάποιον άλλον παρόμοιο email, ή έστω να έχει υπόψην του κάτι τέτοιο;;; Δεν κανουμε ποτε τετοιες συναλλαγες μεσω email και πόσο μαλλον σε ανθρώπους που δεν ξερουμε...
parasaser Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 σε καμία περίπτωση μην κάνεις κάτι τέτοιο. είναι δεν είναι απάτη αυτά δεν γίνονται μέσω email. θα έπρεπε να σε είχαν πάρει τηλεφωνο δεν είναι εκτελεστικό όργανο για να στείλεις την ταυτότητα έτσι και βασικά δεν έχω καταλάβει γιατί τα χρειάζονται. επίσης έχουν περάσει 5χρονια και ΄΄κλοπή΄΄ που λέει ο λόγος να έχει γίνει, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Antwni Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 επίσης έχουν περάσει 5χρονια και ΄΄κλοπή΄΄ που λέει ο λόγος να έχει γίνει, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. lol
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα