CROM271 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Εχω ενα προβλημα με το ιντερνετ και προσπαθησα να επικοινωνησω με το 13888 του οτε. Καλεσα απο το σταθερο μιας και δεν εχει χρεωση. Ακουσα το ηχογραφημενο μηνυμα και επρεπε να πατησω το 3 για να συνδεθω με τον αρμοδιο τομεα. Το θεμα ειναι πως πατωντας το 3 δεν γινοταν τιποτα αλλα εξακολουθουσα να ακουω το αρχικο ηχογραφημενο μηνυμα. Τελικα επικοινωνησα με το κινητο με αποτελεσμα να καταχρεωθω. Το συγκεκριμενο προβλημα το ειχα και πριν απο κανενα εξαμηνο που χρειαστηκε να επικοινωνησω παλι. Τι λετε να παιζει. Λετε να φταιει η συσκευη που εχω? Εσεις επικοινωνειτε κανονικα απο σταθερο?
sphinxgr Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Καλέστε στο 13888 (αστική χρέωση για όλη την Ελλάδα), ή από κινητό τηλέφωνο στο 210-6798000 http://www.otenet.gr/hd/securitykit/index.htm Τι λετε να παιζει. Λετε να φταιει η συσκευη που εχω? Εσεις επικοινωνειτε κανονικα απο σταθερο? Υποθέτω τη συσκευή την έχεις γυρίσει στο τονικό σύστημα και οχι το παλμικο 1
CROM271 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δεν ξερω αν εχει τονικο ή παλμικο. Πως το γυρναω αυτο? Δεν νομιζω να εχει κανενα κουμπι πανω η συσκευη (η οποια ειναι λιγο παλια παρεμπιπτόντως)
Prof_Chaos Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 το ίδιο επάθε και ο πατέρας μου το είχε σε παλμικό.. εχει διακοπτάκι πάνω στην συσκευή που το γράφει .. θα το δείς.
CROM271 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Εψαξα την συσκευη αλλα δεν βρηκα διακοπτη πουθενα. Ειναι πολυ παλια η συσκευη παντως παιδια. Μπορει να την εχουμε και 20 χρονια. Μηπως τοτε δεν ειχαν επιλογες να γυρισει απο παλμικο σε τονικο?
sphinxgr Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Λογικά ναι. Πριν 20 χρόνια φυσικά ήταν μόνο παλμικό Μήπως είναι κ με καντράν?!
CROM271 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Καντραν οχι δεν εχω. Ειναι πιο προηγμενης τεχνολογιας!!! Κοιταξα απο κατω απο το τηλεφωνο και λεει πως ειναι της ιντρακομ τυπος ιρις 2000. Τρεχα γυρευε δηλαδη... Επομενως στο θεμα μας. Το προβλημα ειναι η συσκευη που εχω επομενως και ο λογος πως μαλλον ειναι σε παλμικο. Να κανω κατι δεν γινεται δηλαδη (εκτος του να αλλαξω συσκευη )?
sphinxgr Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Να αγοράσεις ένα τηλέφωνο. Απο 6 ευρω ξεκινουν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα